Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: VI. Fórumtalálkozó
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Spányik Balázs
Én azt mondom, menjünk Kecskemétre helikopter-leszállópályát nézni! ani_wink.gif
Gereby
laughing.gif
Athos
Sajna most biztos nem tudnék menni. Pedig jó lenne találkozni néhány ismerőssel, mert már rég jártam itt. Talán legközelebb. ani_wink.gif
mizsi
Mivel a Balaton már kicsit lehült és befagyna a paaaak, izé, micsodánk, akkor legyen inkább szeretett fővárosunk?
Adani
Miért is ne? Már én is a fővárosban lakom, szervezhetjük az Őrs Vezér térre és akkor nekem HÉV-el csak egy megálló. smile.gif
mizsi
Tudok egy jó helyet, ahol billiárdozhatnánk is. Tegnap 3 óra játék 1500-ba került.
TheSaurus
Végre megint Bp., mióta itt lakunk, állandóan valahol máshol gyűltök. Érdekel.
KGigi
Mehet, én is BPesten vagyok.
mizsi
Október 3, szombat? Addig van mindenkinek eldönteni, hogy okés-e.
(Ha ez is kudarcba fullad, akkor a továbbiakban nem szervezem.)
KGigi
Most úgy néz ki, hogy jó.
Gereby
Majd meglátom, elképzelhető, hogy jó.
Pjotr
IDÉZET(KGigi @ 2009. szeptember 10. 19:54) *
Most úgy néz ki, hogy jó.

Nekem is. (Tanulmányokon múlik.)
mike22
Még én sem tudom, de érdekel!
Giraffe
Budapesti helyszín esetén érdekel(ne), de szinte biztos, hogy csak 4-5 után tudok odaérni. Hacsak valami csoda folytán a szokásos 100-120 induló helyett idén jóval kevesebben lennének a nemzetközi kadett körverseny budapesti állomásán a fiú tőrözők. roll.gif
mizsi
thumbsup.gif
Úgy látom nagyobb az érdeklődés, mint a legutóbbi alkalommal. Emiatt kérnék szépen egy pest(környék)i illetőt, társuljon velem a szervezésben. blush.gif
Adani
Elvileg nekem is jó, de majd meglátjuk.
TheSaurus
Aznap (is) lesz az idei Hangfoglalás a SYMA-ban, ahol én született botfülű lévén csak sofőrként és apukaként vagyok érdekelve, de elég sokáig (du. 5-6-ig) ott szoktunk bóklászni. Utána elvileg tudok menni.
És valaki vegye már le azt a Balatonos népszavazást az elejéről...
KGigi
IDÉZET
És valaki vegye már le azt a Balatonos népszavazást az elejéről...

Éppen most akartam megtenni. smile.gif
ProFiler
IDÉZET(mizsi @ 2009. szeptember 10. 19:53) *
Október 3, szombat?

Előreláthatólag rendben. smile.gif

Ciao.
mizsi
IDÉZET(mizsi @ 2009. szeptember 12. 22:28) *
(...)kérnék szépen egy pest(környék)i illetőt, társuljon velem a szervezésben. blush.gif

exclamat.gif
Adani
Milyen programokra gondolsz? Attól függ mit kéne megszervezi és hogyan. Spontán is mehet összegyűlünk valahol ( pl. Hősök tere Kossuth tér sőt Őrs vezér tér, nekem az közel van:) aztán majd eldöntjük mit csináljunk.
ProFiler
Leülünk a kőre egy kört alkotva. Hátha megszánnak minket! biggrin.gif

Ciao.
mizsi
IDÉZET(Adani @ 2009. szeptember 16. 8:27) *
Milyen programokra gondolsz?

Pl.:
1. Találkozás valahol. Windows Vista Home Premium megtekintése a legközelebbi InterSpar áruházban. Ha nincs Vista, veszünk egy kiflit.
2. Egy kilátó megtekintése, ahonnan rálátni a legközelebbi Tesco áruházra.
3. A Hotel President tetején lévő helikopterleszálló megtekintése (fakultatív).
4. A McDonalds teraszán lévő garnitúráról a biciklilánc eltávolítása.

Komolyra fordítva: tényleg nem venném rossz néven, ha valaki eljönne velem étteremnézőbe (hétközben szűkös az időm.) Köszönöm.
Adani
A legegyszerűbb program.
1. Találkahely kijelölése, kb. úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
2. Legközelebbi kocsma lokalizálása és felkeresése.
Aztán meg majdcsak ráérünk eldönteni, hogy mi legyen.

TheSaurus
Tényleg, most egymás miatt megyünk, vagy a kocsma (pub, étterem, restaurant) miatt?
ProFiler
Szerintem egymás miatt, az étterem csak helyszínként szolgált az eddigi talikon. Viszont ha ezen nem így lenne, akkor nem leszünk ott.

@ mizsi:
Fájdalmasan szétröhögtem magam! biggrin.gif Milyen jól emlékszel mindenre! laughing.gif

Ciao.
Gereby
Ezek az émények feledhetetlenek. biggrin.gif
mizsi
Jövőhét szerdáig átgondolom a lehetőségeket, aztán jelentkezem a lehetséges helyszínekről, programajánlatokkal.
mike22
Bocs Srácok, de én mégsem tudok menni... sad.gif Ma jöttem haza egy talpműtétről, és 2 hétig pihenőn vagyok! Legközelebb bepótolom... (a kocsmát is) biggrin.gif
mizsi
Jobbulást!
Most akkor hogyan tovább? Összejövünk valahol, aztán lesz ami lesz?
Adani
Egyáltalán lesz valami vagy sem? Bár ha minden igaz Bp-n leszek akkor ezért akkor is tudok menni ha előző nap szóltok.
ProFiler
huh.gif Komolyan, nem hiszem el, hogy senki ne tudna mizsinek segíteni! A végén azt kell felajánlanom, hogy segítek Sopronból Pesten megszervezni...

Ciao.
Adani
Én segítenék, de fingom sincs mit kéne és hogyan kéne. Ráadásul csak alig 1 hónapja vagyok bp-i lakos.
mizsi
Úgy néz ki, hogy szombaton megyek be a városba. Ha valaki jön velem, az nagy segítség, de ha nem, az se nagy baj, nézek valami éttremet. Lehet, hogy benézek a Rókalyukba, vagy mi a csudába. biggrin.gif

@szerk.: mit szólnátok egy pizzériához? Van felette egy biliárdszalon. (Xi. ker. A Nyugati -tól 4-es vilamossal, majd 3 megálló a 3-as busszal. Találkozó mondjuk a Nyugati elött.)
Pjotr
Nekem tetszik, és tartom, hogy megyek.
ProFiler
IDÉZET(mizsi @ 2009. szeptember 23. 16:17) *
Lehet, hogy benézek a Rókalyukba, vagy mi a csudába. biggrin.gif
Az. ani_wink.gif

IDÉZET(mizsi @ 2009. szeptember 23. 16:17) *
Találkozó mondjuk a Nyugati előtt.
Ejj, megint futhatok! biggrin.gif laughing.gif

Amúgy a pizzéria rendben van.

Ciao.
mizsi
Nos, akkor! Még egyszer, utoljára.
A javaslatom a következő:
A tali időpontja 2009.10.03 legyen. Találkozó legyen mondjuk a Nyugati p.u. elött.
A tali helyszíne: Gold Center szabadidő központ Ennek az aljában egy pizzéria található, a felső szinten dohányzó ill. nem dohányzó biliárdszalon.
Kérnék szépen minden részt venni szándékozót, hogy legkésőbb 2009.09.25 23:59-ig jelezze felém résztvételi szándékát, hogy egy kb.-i főlétszámot tudjak. A biliárdot a nemdohányzó részbe szeretném foglalni! Kulturáltabb, és nem fulladunk bele a cigarettafüstbe.
Na, így mit szóltok?

(Kérnék egy illetékest, hogy ha lehetséges, a témát tegye kiemeltté. Köszönöm.)

@szerk.:
Eddig jelentkezett:
mizsi
KGigi
Giraffe
Adani
ProFiler
Ulala
TheSaurus
+Pjotr
KGigi
Most úgy néz ki, hogy tudok menni.
Giraffe
Szeretnék menni, de - ahogyan azt jeleztem - nem tudom, mikorra érek oda. Mostanra megérkezett hivatalosan is, hogy aznap én leszek az egyik főbíró a Kadet Európai Körverseny budapesti állomásának férfi tőr számán (a másnapi férfi párbajtőrön is, de az már nem érinti a találkozót).
Miután csak előzetes nevezés van, így a jövő hét elején már kb-re tudni fogom, hogy meddig tart a verseny, de sac/kb. 4-5 előtt szinte biztosan nem végzek. Egyébként meddig szokott tartani egy ilyen "szeánsz"?
mizsi
Ameddig bírjuk (egymást). Azért "felírlak".
Adani
Engem is felírhatsz, úgy néz ki ráérek vasárnap szólok ha mégse, addigra kiderül.

A helyszín nem rossz. Billiárdozni mondjuk nem tudok, de lelkesen próbálkozom néha ( aki szeret győzni az velem játszon, az eddigi rekordom 2mp, az első ütésre sikerült eltennem a 8-ast teljesen véletlenül még csak nem is a környékére céloztam:). A nemdohányzó is ok, az előző talin is a dohányosok voltak kevesebben ( szerintem csak jómagam:), meg hát aki nagyon bagózni akar majd kimegy arra a 10 percre.
ProFiler
Ulalával engem is felírhatsz.

@ Giraffe:
Tényleg jó lenne, ha tudnál jönni!

Ciao.
TheSaurus
Én is csak estefelé érek oda, kb. 5-6-ig Hangfoglalás a SYMA-ban, hazafuvarozom a családot, aztán elbiciklizek Óbudáról a XI-be. Legalább addig érzéstelenítitek magatokat.
mizsi
Mégvalaki?
Adani
Alakul a csapat látom jönnek olyanok is, akik az előzőn nem voltak. Az előző csapatból még valaki? Esetleg a PC World szerkesztőségéből?

Volt olyan ember, aki eddig mindegyik talin ott volt? Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, hogy ProFiler. smile.gif
mizsi
Adani, csak halkan megsúgom neked, hogy 3-a az szombat, nem vasárnap.
Látom Pjotr is felírta magát. Valaki bevállalja ismét a kitűzőket?

Tervezett program (még a hétvégén változhat, ha lezsíroztam az éttermet meg a biliárdasztalkoat), tekintettel a késön érkezőkre:

1. Találkozás 11:00-11:30 között a Nyugati p.u főbejárata elött.
2. ( vidékiek kedvéért esetleg a Westend meglátogatása).
3. Indulás az étterebbe 4-es vilamossal majd 3-as busszal.
4. Megérkezés a célállomásra, Budafoki út 111-113
5. Az "ebéd-uzsonna" elfogyasztása
6. Baráti beszélgetés
7. A biliárdterem meglátogatása, páros mérközések. Megpróbálok egymás melletti asztalokat szerezni. 2-3 elég lesz.
Gereby
Kb mennyi idő a Nyugati és találkozó helyszíne közötti út megtétele?
mizsi
Nyugati p.u. - Fehérváti út cca. 15 perc. Onnan, ha jön a busz, még 5 perc.
Holnap megyek be a városba foglalni. Ma estig még lehet jelentkezni(!). Ha a Fórum nem hal meg addig / ismét, hétfő reggel kész a teljes információ.
Gereby
Végül nem tudok menni, mert nagyon kiesik a hétvégémből egy pesti menet... Ha egy héttel később lenne, akkor tudnék menni... sad.gif
mizsi
Igazán sajnálom. sad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.