bnagy618
2009. július 11. 9:40
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy nem jogvédett, menüzött 2 lemezes dvd összefűzésére van valami megoldás?
Ilyesmire gondolok de ez bonyolult és nekem nem is működött:
http://dvdx.hu/index.php?option=com_conten...&Itemid=289
kori
2009. július 12. 15:55
A google ezt találta és részletes is.
Ez is lehet megoldás.
Lalo
2009. július 12. 17:12
geri005 ajánlata a legjobb megoldás: DVD2one
tricsesz
2010. június 2. 12:39
Hali!
Ahogy láttam az én problémám még nem merült fel.
Nekem az a problémám, hogy egy eredetileg DVD9 film valamikor ketté lett vágva 2 darab DVD5-re.
Eddig még csak nem is lenne probléma, de a menü is ketté lett vágva, és van ami az egyikben működik, és van ami a másikban.
Próbáltam már néhány szoftverrel összefűzni, de a menüt egyik sem tudta megcsinálni működőképesre.
Valaki tud esetleg megoldást arra, hogy a menü minden eleme működjön és egy darab DVD9-re tudjam kiírni a filmet?
Roppant hálás lennék érte, ha valaki tudna valami segítséget nyújtani ez ügyben, mert én sajnos a DVD menü kézzel történő programozásában nem vagyok járatos és mint említettem egyetlen programot nem találtam még eddig amivel jól össze tudtam volna fésülni.
Remélem fog valaki segíteni és sikerül megoldani a nehéz helyzetet.
Előre is köszi, üdv!
nagyjani
2010. június 2. 15:25
A menüt csak úgy nem lehet kettévágni, mert a 0-ra végződő vts fájlok tartalmazzák. Tehát lehet, hogy csak simán le lettek másolva az eredetiről 2 lemezre, éppen ahogyan ráfértek. Viszont ebben az esetben, működni kellene, ha mondjuk a merevlemez egy adott könyvtárába be van minden másolva. Ha nem, akkor sajnosvalami leszedő program szétgányolta, amit nem nagyon lehet helyrehozni, mert ahhoz kellene a forrásfájl, ami csak az egykori készítőknek van meg. Enélkül a kódolást visszafejteni nem nagyon lehet, viszont szerintem minden menüelem megvan a fájlokban (menüképek, kapcsolati fájlok). Ezekkel újra fel lehet építeni az eredetivel teljesen megegyező lemezt ez biztos. Van viszont egy rosszhírem: ez az ismeret csak nagyon hosszú munkával szerezhető meg. Jómagam évek óta készítek különböző nyelvre lefordított dvd-ket eredeti forrásból, de még mindig van ujdonság amivel szembesülök. Tehát ha valami nagyon megbecsülendő ritka lemezről van szó, (én is ilyeneket csinálok általában), akkor érdemes vele foglalkozni, de elmagyarázni mindezt alapokban is több 10 óra.