Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Kép mentése flash animációból
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > Flash
ocsi
Egy kérdés: Valahol láttam, hogy be lehet állítani a flash jobb klikk-nél legördülő menüjének tartalmát. Most nem ez értekel engem, hanem az, hogy hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ha egy képre ráklikkel egy felhasználó JOBB KLIKKEL akkor a menüben legyen olyan hogy mentés másként. (mint a html-ben???) van erre ötlet??

Másik alternatíva az lenne hogy minden képhez egy "mentés másként" gombocskát csinálni..de ez macera.. szeretném elkerülni....
Greene
KLIKK

Ezen jól látszanak a szükséges dolgok. Csak a mentést mint opciót kell beraknod a context menübe...

Ha megcsináltad bedobhatnád a kódot, mert nekem is jól jönne, csak most nincs prioritásban a dolog. blush.gif
ocsi
A helyi menüs dolgot megértettem.. de hogy tudok képet menteni??? A flash helpet áttúrtam de nem megy....

Csak azt tudnám, hogy megnyílik egy új böngészőablakban a kép, de azt is csak azért mert netről kérem be a képeket... mivan azzal amit importálok a merevlemezről???
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.