Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: WindowBlinds
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Windows-szépítés
GoodSpeed
Magam nem használom ezt a programot, mert a public nem sokat ér, az enhanced meg fizetős, de mivle sokan használják, ezért talán nem haszontalan a topic nyitása, figyelembe véve azt a tényt is, hogy ez a legelterjedtebb Skin program, és a legrégebbi is talán, a StyleXP is csak ezután jön.

Akik még nem hallottak volna róla : készül a Windowsblinds 5
ProFiler
Csak szólok, hogy nem WindowsBlinds... bulb.gif roll.gif

Egyébként én is ezt használom - ugyanis ez a program azon kevés szépítő progik egyike, ami megy Serveren is.

Ciao.
GoodSpeed
Köszi hogy szóltál, amúgy a címben jól írtam, csak lentebb írtam el blush.gif

Ott sem írtad jól, csak én írtam át... <PF>
Pige
Tegnap nekiálltam szépíteni a Windowsom, és jól haladok. A témában szereplő programot használom, és nagyon tetszik, főleg az jött be, hogy nettről sok mindent lehet hozzá tölteni. De van egy problémám, szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt, és most ezt nem tudom, ha oda húzom az egeret nem adja be az oda-vissza nyilat, hogy felhúzzam. Ezt minden más ablaknál meg tudtam tenni.
Mi a probléma?
benkovics
IDÉZET(Pige @ 2005. október 08., 8:53 - szombat)
...szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt...

Ezt nem értem..... Nem a tálcát szeretnéd kétsorosra állítani? Mert azt csak akkor tudod, ha a tálcán jobb klikk-->tulajdonságok-->> a "Tálca zárolása" elől ki veszed a pipát! bulb.gif
Pige
Köszi, és boccs a félreírásért, csak már tök ideg voltam. Tök jó vagy! Mégegyszer köszi! worship.gif worship.gif
jpmontoya
Sziasztok, én is használom a WB4.6-os verziót, brutál jó kis progi, csak az a gondom vele, hogy nem rakja be a háttereket, meg van egy két új "menü" amiket nem tudok aktiválni. Magyarra fordítva pl. a következő LINK-nél letölthető egy skin, állítólag full minden van benne legalább is a screenshot ezt mutatja. Az a gondom hogy a képen látható felső menüt nem tudom előcsalogatni sehogy. Nem csak ennél hanem egyiknél sem ahol eddig láttam.

Van valakinek erre megoldása, vagy véleménye?
chipmix
Az Object Dock is fent van a gépeden, mert ez annak a testreszabása ?
Jester
Nekem az a bajom, hogy ha be akarok állítani vele egy új témát, akkor a régi 98-as windows tálca, és téma jön be, a háttér igaz megváltozik, de semmi más nem, és fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. (és nem a régi 98as témát választottam ki) sad.gif
dr_Freeman
Nem rossz a WB,csak nálam szétbugozta magát. Elképzelhető hogy pont a konfig volt olyan, vagy a szoftverkörnyezet. MPlayer zöldes-bugos képet adott, a MadTracker2nél meg használhatatlanul belassult. Overlayre gyanakodtam, de annyira nem érdekelt, leszedtem. Úgy érzem, a vindozokat szépitgetni egy olyan verseny, aminek sohasem lesz nyertese.
JimBeam
Nem tudtok az "object dock"-hoz ingyenes kiegészítőt? Gondolok itt energiaszint/töltöttségi szint mutatóra, magyar nyelv-re stb.
k1llR
Sziasztok! Nemtudjátok megmondani honnan tudnám letölteni a Windowblinds teljes verzíóját? Haver azt mondta ő leszedte csak már nemtudja honnan, nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, BUÉK mindenkinek! ani_wink.gif smile.gif sad.gif
nascar
Neked is B.Ú.É.K.!
Viszont figyelmedbe ajánlom a FÓRUMSZABÁLYZAT elolvasását, amelyben le vagyon írva, hogy ezen Fórumon: TILOS a w.a.r.e.z, h.a.c.k, c.r.a.c.k exclamat.gif
Tehát mindenféle illegális dolog!
Egyébként, ha egy kicsit ügyes vagy, akkor megtalálod!
k1llR
Aham, akkor bocs. smile.gif ... smile.gif Hisz mindenki warezol.

Itt senki nem "warezol" és nem is fog küldeni Neked címeket, leírta már nascar is, hogy ez nem az a fórum! <PF>
k1llR
Oké, de akkor most honnan a rákbol szerezzem meg 2 napja ezzel szenvedek már. annoyed.gif
ProFiler
Menj el a boltba és vedd meg. Vagy rendelt meg egy webáruházból.

Ciao.
JimBeam
Ma már létezik annyi féle adathordozó vagy ott az internet, cd,dvd,mp3,mp4lejátszó... amúgy egy meg ha annynira szükséged van rá akkor már mértnem szánod el magad és veszed meg a boltba.
M.Klose
Ha valakinek van a WindowBlindsről tapasztalata, az legyen szíves, írja meg.
Frikker Dániel
Egy kérdés: Fogja a gépet? ani_wink.gif
Spányik Balázs
Nem. Sőt, a Stardock főmuki az állítja, hogy gyorsabb a benne levő skinmotor, mint a WindowsXP uxtheme.dll, tehát a WindowBlinds telepítésével gyorsul az XP megjelenítése.

Nekem alapvetően két bajom van a dologgal: tömérdek alapvetően trágyadomb skin van hozzá, és elenyészően kevés a jó. A nagyon jók viszont mind fizetősek, a programról nem is beszélve. Na most 20 dodó nem vág a földhöz, pláne, a mostani árfolyamok mellett, de nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...
Frikker Dániel
Köszi, akkor kipróbálom! smile.gif
Flick Robert
IDÉZET(Frikker Dániel @ 2007. október 9. 19:07) *
Egy kérdés: Fogja a gépet? ani_wink.gif

Nekem nem. roll.gif
ProFiler
XP-n gyorsabb, Vistán lassabb (bár mi nem az).
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2007. október 9. 19:11) *
... nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...

Készíteni kell. ani_wink.gif

Ciao.
palyagabi
Hali mindenkinek! Már évek óta használom! Szeretem! Gondom nincs és nem is volt vele! Jó skin valóban nagyon kevés van hozzá, legalábbis ingyenes, de pénzt én sem adnék érte! A full verzió túl sok pluszt nem ad, próbáltam, aztán nem használtam. Egy átlag felhasználónak szerintem elég a korlátozott verzió, a lényeget tudja! A háttér képpből meg nem kell nagy gondot csinálni, eszméletlen mennyiségű van belőle a hálón, bármilyen témában. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha találok egy új skin-t ami tetszik, direkt vadászok hozzá egy pár, hangulatában, szín világában hozzá illőt! Mindjárt meg is van a harmónia! Röviden ennyi a véleményem!
Frikker Dániel
Warezre vigyázz... ani_wink.gif
Tom 1000
Azt hol lehet beállítani, hogy az ablakok keretei is átlátszóak legyenek? Most kezdtem el használni. blush.gif
Unikey
Hát az attól függ. Alap XP témát akarsz átlátszóvát tenni?? Az egy kicsit nehézkesen lehet megoldani, hisz csak halványítani lehet. Tölts le egy Vista témát utána, Trancparency & Blur fülre kattintasz majd I Want to change how window frames look-ot kiválasztod a lenyitható menüből és a csúszkát alatta húzod. Így az ablak széle illetve a menüje fog halványodni illetve erősödni, attól függ merre húzod a csúszkát.
Tom 1000
Köszi
PunkFeri
Hali!
Szeretném kérdezni, hogy WB 6.1-et hogy tudok aktiválni? Ugynis ha nem aktiválom, nem enged semmit se csinálni vele, állandóan előugrik a serialos ablak. weep.gif Ja és Vistán csak ez a verzió működik, vagy régebbi is?
Spányik Balázs
Megveszed, kapsz sorozatszámot, aktiválod.
PunkFeri
kösz...
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.