GoodSpeed
2005. július 25. 2:22
Magam nem használom ezt a programot, mert a public nem sokat ér, az enhanced meg fizetős, de mivle sokan használják, ezért talán nem haszontalan a topic nyitása, figyelembe véve azt a tényt is, hogy ez a legelterjedtebb Skin program, és a legrégebbi is talán, a StyleXP is csak ezután jön.
Akik még nem hallottak volna róla :
készül a Windowsblinds 5
ProFiler
2005. július 25. 5:49
Csak szólok, hogy nem Window
sBlinds...
Egyébként én is ezt használom - ugyanis ez a program azon kevés szépítő progik egyike, ami megy Serveren is.
Ciao.
GoodSpeed
2005. július 25. 13:29
Köszi hogy szóltál, amúgy a címben jól írtam, csak lentebb írtam el
Ott sem írtad jól, csak én írtam át... <PF>
Pige
2005. október 8. 7:53
Tegnap nekiálltam szépíteni a Windowsom, és jól haladok. A témában szereplő programot használom, és nagyon tetszik, főleg az jött be, hogy nettről sok mindent lehet hozzá tölteni. De van egy problémám, szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt, és most ezt nem tudom, ha oda húzom az egeret nem adja be az oda-vissza nyilat, hogy felhúzzam. Ezt minden más ablaknál meg tudtam tenni.
Mi a probléma?
benkovics
2005. október 8. 11:45
IDÉZET(Pige @ 2005. október 08., 8:53 - szombat)
...szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt...
Ezt nem értem..... Nem a tálcát szeretnéd kétsorosra állítani? Mert azt csak akkor tudod, ha a tálcán jobb klikk-->tulajdonságok-->> a "Tálca zárolása" elől ki veszed a pipát!
Pige
2005. október 9. 18:22
Köszi, és boccs a félreírásért, csak már tök ideg voltam. Tök jó vagy! Mégegyszer köszi!
jpmontoya
2005. november 30. 10:43
Sziasztok, én is használom a WB4.6-os verziót, brutál jó kis progi, csak az a gondom vele, hogy nem rakja be a háttereket, meg van egy két új "menü" amiket nem tudok aktiválni. Magyarra fordítva pl. a következő
LINK-nél letölthető egy skin, állítólag full minden van benne legalább is a screenshot ezt mutatja. Az a gondom hogy a képen látható felső menüt nem tudom előcsalogatni sehogy. Nem csak ennél hanem egyiknél sem ahol eddig láttam.
Van valakinek erre megoldása, vagy véleménye?
chipmix
2005. december 3. 17:28
Az Object Dock is fent van a gépeden, mert ez annak a testreszabása ?
Jester
2006. január 4. 21:53
Nekem az a bajom, hogy ha be akarok állítani vele egy új témát, akkor a régi 98-as windows tálca, és téma jön be, a háttér igaz megváltozik, de semmi más nem, és fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. (és nem a régi 98as témát választottam ki)
dr_Freeman
2006. február 1. 18:43
Nem rossz a WB,csak nálam szétbugozta magát. Elképzelhető hogy pont a konfig volt olyan, vagy a szoftverkörnyezet. MPlayer zöldes-bugos képet adott, a MadTracker2nél meg használhatatlanul belassult. Overlayre gyanakodtam, de annyira nem érdekelt, leszedtem. Úgy érzem, a vindozokat szépitgetni egy olyan verseny, aminek sohasem lesz nyertese.
JimBeam
2006. december 9. 2:54
Nem tudtok az "object dock"-hoz ingyenes kiegészítőt? Gondolok itt energiaszint/töltöttségi szint mutatóra, magyar nyelv-re stb.
k1llR
2006. december 31. 17:23
nascar
2006. december 31. 20:34
Neked is B.Ú.É.K.!
Viszont figyelmedbe ajánlom a
FÓRUMSZABÁLYZAT elolvasását, amelyben le vagyon írva, hogy ezen Fórumon: TILOS a w.a.r.e.z, h.a.c.k, c.r.a.c.k
Tehát mindenféle illegális dolog!
Egyébként, ha egy kicsit ügyes vagy, akkor megtalálod!
k1llR
2006. december 31. 22:17
Aham, akkor bocs.
... 
Hisz mindenki warezol.
Itt senki nem "warezol" és nem is fog küldeni Neked címeket, leírta már nascar is, hogy ez nem az a fórum! <PF>
k1llR
2007. január 1. 19:44
Oké, de akkor most honnan a rákbol szerezzem meg 2 napja ezzel szenvedek már.
ProFiler
2007. január 1. 21:25
Menj el a boltba és vedd meg. Vagy rendelt meg egy webáruházból.
Ciao.
JimBeam
2007. január 1. 22:00
Ma már létezik annyi féle adathordozó vagy ott az internet, cd,dvd,mp3,mp4lejátszó... amúgy egy meg ha annynira szükséged van rá akkor már mértnem szánod el magad és veszed meg a boltba.
M.Klose
2007. október 6. 12:18
Ha valakinek van a WindowBlindsről tapasztalata, az legyen szíves, írja meg.
Frikker Dániel
2007. október 9. 18:07
Egy kérdés: Fogja a gépet?
Spányik Balázs
2007. október 9. 18:11
Nem. Sőt, a Stardock főmuki az állítja, hogy gyorsabb a benne levő skinmotor, mint a WindowsXP uxtheme.dll, tehát a WindowBlinds telepítésével gyorsul az XP megjelenítése.
Nekem alapvetően két bajom van a dologgal: tömérdek alapvetően trágyadomb skin van hozzá, és elenyészően kevés a jó. A nagyon jók viszont mind fizetősek, a programról nem is beszélve. Na most 20 dodó nem vág a földhöz, pláne, a mostani árfolyamok mellett, de nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...
Frikker Dániel
2007. október 9. 18:20
Köszi, akkor kipróbálom!
Flick Robert
2007. október 9. 18:29
IDÉZET(Frikker Dániel @ 2007. október 9. 19:07)

Egy kérdés: Fogja a gépet?

Nekem nem.
ProFiler
2007. október 9. 20:19
XP-n gyorsabb, Vistán lassabb (bár mi nem az).
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2007. október 9. 19:11)

... nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...
Készíteni kell.
Ciao.
palyagabi
2007. október 12. 15:26
Hali mindenkinek! Már évek óta használom! Szeretem! Gondom nincs és nem is volt vele! Jó skin valóban nagyon kevés van hozzá, legalábbis ingyenes, de pénzt én sem adnék érte! A full verzió túl sok pluszt nem ad, próbáltam, aztán nem használtam. Egy átlag felhasználónak szerintem elég a korlátozott verzió, a lényeget tudja! A háttér képpből meg nem kell nagy gondot csinálni, eszméletlen mennyiségű van belőle a hálón, bármilyen témában. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha találok egy új skin-t ami tetszik, direkt vadászok hozzá egy pár, hangulatában, szín világában hozzá illőt! Mindjárt meg is van a harmónia! Röviden ennyi a véleményem!
Frikker Dániel
2007. október 13. 13:48
Warezre vigyázz...
Tom 1000
2008. május 13. 21:09
Azt hol lehet beállítani, hogy az ablakok keretei is átlátszóak legyenek? Most kezdtem el használni.
Unikey
2008. május 14. 7:05
Hát az attól függ. Alap XP témát akarsz átlátszóvát tenni?? Az egy kicsit nehézkesen lehet megoldani, hisz csak halványítani lehet. Tölts le egy Vista témát utána, Trancparency & Blur fülre kattintasz majd I Want to change how window frames look-ot kiválasztod a lenyitható menüből és a csúszkát alatta húzod. Így az ablak széle illetve a menüje fog halványodni illetve erősödni, attól függ merre húzod a csúszkát.
Tom 1000
2008. május 15. 20:59
Köszi
PunkFeri
2008. június 15. 12:41
Hali!
Szeretném kérdezni, hogy WB 6.1-et hogy tudok aktiválni? Ugynis ha nem aktiválom, nem enged semmit se csinálni vele, állandóan előugrik a serialos ablak.

Ja és Vistán csak ez a verzió működik, vagy régebbi is?
Spányik Balázs
2008. június 16. 5:57
Megveszed, kapsz sorozatszámot, aktiválod.
PunkFeri
2008. június 16. 11:43
kösz...
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.