Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vidéken postára bemenni az újságért
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > Ügyfélszolgálat
sasa
Arra lennék kiváncsi ,hogy úgy elő lehet e fizetni az ujságra , hogy a helyi postahivatalba mindenhónapban sajátmagam mennék érte az újságért?
Mint ahogy olvastam egy másik topikban azaz bejárósként csak vidéken ! wub.gif
Athos
Szerintem érdeklőd meg a postán. Itt a kerületben (Budapest) ez megoldható. Akkor kérdeztem meg, mikor egyszer ellopták a postaládából angry.gif . Akkor mondták, hogyha kérem, akkor személyesen is átvehetem a posta hírlapterjesztési irodájában.
Mik
Hali ! Májusi szám már ki lett küldve az előfizetőknek? Mehetek reklamálni a postára? (Rendszeresen nem kapom meg, ennyiszer már szégyellek írni a terjesztési osztálynak)
Athos
Igen, már postázták. A terjesztési osztályon azt szokták mondani, hogy 1 hetet azért várni kell. Szóval pénteken reklamálhatsz. sad.gif
Reyorkin
Ehhez a mizériához csak annyit, hogy én egy évet fizettem elő a DVD-s újságra, és postán maradó címen mindig megyek a postára és ott megkapom.
Ugye minden hónap első péntekjén jelenik meg a lap, ehhez képest én már aznap fel tudom venni. Tehát tök gyorsan kiküldik.

Üdv.
sasa
Szóval vidéken is megoldható mint postán maradó küldemény
Valószínű kipróbálom legalábbis egy évre csak kérdezem lesz- e valami
akcióval összekötött lehetőség a közeljövőben laughing.gif ?
sirfrancisd
Most lehet, hogy nem volna ildomos mondanom blush.gif , de az elöző évek tapasztalata alapján a legjobb akciók és nyereményjátékok télen vannak, év vége felé. biggrin.gif
Spányik Balázs
De az évvégi akcióban lehet ám előfizetést hosszabbítani is! ani_wink.gif
xy_
Nem tudom kit vonhatok felelősségre, de a júniusi számot nem kaptam meg! Reklamáltam a Pc word terjesztési osztályán. Azt mondták, küldenek egy másik példányt. De azt sem kaptam meg! Most meg várom a júliusit még az sem jött meg.
Röviden szólva kezd tele lenni a t...m. Fejet követelek! Budapestről (újpest)

mad.gif mad.gif mad.gif

Ui:nem tudok így belépni a régi fórumra sem,mivel kéri az aktiváló kódot! annoyed.gif
Spányik Balázs
Fejet nem tudok ajánlani, újságot annál inkább! Mint fentebb olvashattad, ha azt gyanítod, hogy az újságod veszélybe került, átveheted akár nálunk is az ügyfélszolgálaton, vagy ha megbeszéled a postahivatallal, akkor akár ott is.

A régi fórumból lépj ki, akkor nem kéri a kódot.
attika80
Sziasztok.

Olyan kerdesem lenne, hogy esetleg az ujsagokat valami nyomtathato verzioban nem tudnatok elkuldeni? Termeszetesen fizetnek erte az nem gond, de most is megrendeltem otthonrol es 6000ft a postakoltseg. Szoval ha van lehetoseg ra akkor mondjuk elofizetnek 1 evre es valami nyomtathato verzio kene nekem. A dvd mellekleteket meg felajanlom valakinek. Ha van ra megoldas akkor jo lenne a dolog, ha nem akkor targytalan. A valaszt elore is koszonom.

Byez.
Spányik Balázs
Sajnálom, de ez még nem lehetséges. no.gif
xy_
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. július 02., 21:48 - szombat)
Fejet nem tudok ajánlani, újságot annál inkább! Mint fentebb olvashattad, ha azt gyanítod, hogy az újságod veszélybe került, átveheted akár nálunk is az ügyfélszolgálaton, vagy ha megbeszéled a postahivatallal, akkor akár ott is.

A régi fórumból lépj ki, akkor nem kéri a kódot.

Köszönöm!

Azért idegesitő,hogy nekem kell még rohangásznom az újságért. angry.gif
Na majd bemegyek a postára.
Juliusi számnak már meg kellet volna jönnie? exclamat.gif
Spányik Balázs
Azt azért érzed, hogy nem állíthatunk minden újság mellé biztonsági őrt, hogy ne lopják el. Többen vannak a te helyzetedben, akik feltették maguknak a kérdést, hogy mi egyszerűbb: otthon ülni és dühöngeni, hogy ha megint nem jön meg, vagy rászánni egy kis energiát és bemenni érte. Sajnálom, de ez ma a rideg valóság Magyarországon, és mi tehetünk róla a legkevésbé. (Újpestről kék metróval a Deákig, onnan 100 méter séta, és már a kezedben is van. Jöhetsz most is, bent vagyok.)
xy_
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. július 03., 11:32 - vasárnap)
Azt azért érzed, hogy nem állíthatunk minden újság mellé biztonsági őrt, hogy ne lopják el. Többen vannak a te helyzetedben, akik feltették maguknak a kérdést, hogy mi egyszerűbb: otthon ülni és dühöngeni, hogy ha megint nem jön meg, vagy rászánni egy kis energiát és bemenni érte. Sajnálom, de ez ma a rideg valóság Magyarországon, és mi tehetünk róla a legkevésbé. (Újpestről kék metróval a Deákig, onnan 100 méter séta, és már a kezedben is van. Jöhetsz most is, bent vagyok.)

biggrin.gif biggrin.gif Köszi!
A juliusit azt megvárom,de holnap már postán leszek,és szólok,hogy ez Így nem megy.

Juniusi már tárgytalan sajnos,mert ugysem tudnám kiolvasni az újságot.
Így is kevés idöm van az aktuális lapszám kiolvasásához.

Holnap reggel majd okosabb leszek.
Spányik Balázs
Ne viccelj, bármikor támadhat egy kis időd, amikor milyen jó lesz majd a júniusi számot olvasgatni. ani_wink.gif Ha meggondolod magad, félreteszek egyet neked, amiért bármikor bejöhetsz.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.