ferii
2005. július 24. 8:49
Nem tudom, játszott már vele valaki?
Lehet hogy már egy kicsit "régi",
de a történet, és a grafika
szerintem simán üti a Gta: San andreast
De még a Vice Citynek is jobb volt
a grafikája.
Akkor inkább a san andreasban
a területet kellett volna csökkenteni,
mert szerintem az ment a grafika rovására.
ephébos
2005. július 24. 8:56
Ezt így, ebben a formában a
GTA: San Andreas témához kellett volna.
Jester
2005. július 24. 9:03
Off.
Szerintem a San Andreasnak nem csúnya a grafikája, nekem kifejezetten tetszik, szerintem látványos is. (pl. ha ejtőernyőzöl mondjuk Las Venturas fölött akkor az valami csodálatos látvány.)
On.
Mafia meg volt nekem is, de nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint pl. a Vice City, vagy a SA. Ami nekem hiányzott belőle: az hogy a küldetések alatt is szabadon lehessen bóklászni a városban, a küldetések a GTA-kal ellentétben pedig adott sorrendben kell felvenni, ami nekem szintén nem tetszik. A játék grafikája az azért tényleg nagyon szép.
Machado
2005. július 24. 14:24
A Mafia a legjobb játék a világon.

Simán übereli a gta-kat
kori
2005. július 24. 14:36
Ezek a dolgok minden esetben egyéni ízlés szerint bírálhatók el. Meggyőzni, konkrét érvekkel alátámasztva az lehetséges,de akkor sem biztos.
ferii
2005. július 24. 16:07
Egyet értek, de ha azt tekinted, hogy 2-éves
lesz a mafia vagy még több, és a gta-kat
utoléri, vagy talán le is körözi, az tiszteletre
méltó a Mafiatol.
ferii
2005. július 24. 18:48
De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés
van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is!
Nézzétek meg.
Greene
2005. július 24. 21:15
Nekem tetszett a Mafia. Jó kis gengszeres játék.
Picu
2005. július 25. 14:31
IDÉZET(ferii @ 2005. július 24., 19:48 - vasárnap)
De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés
van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is!
Nézzétek meg.
Engedd meg, hogy pontosítsak... a cím:
mafia.try.hu
ferii
2005. július 25. 18:47
Jó Picu!
Bocsáss meg eme tévedésemért.
Silent Psycho
2005. július 26. 11:59
Hatalmas hangulata volt.
Mikorra várható a következő rész
Machado
2005. július 26. 13:19
Nem lesz következő rész, sajnos. A feljesztőcsapatot feloszlatták. Valamennyire reméljük a Godfather majd kárpótol minket.
SHADOWMAN19
2005. augusztus 8. 20:17
A Mafia véleményem szerint egy nagyon egyedien sikerült játék, a hangulat nagyon ott volt, bár a versenyes rész nem kellett volna bele, ezzel alaposan megszenvedtem.. A belső helyszínek kissé Hitman-es töltetet adtak a gamenak, de ez inkább előnyére szolgált!

3 szor játszottam végig.
dreamer1
2005. augusztus 8. 20:26
Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes időt töltöttem el.
Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni.
Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
SHADOWMAN19
2005. augusztus 9. 10:50
IDÉZET(dreamer1 @ 2005. augusztus 08., 21:26 - hétfő)
Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes időt töltöttem el.
Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni.
Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
Ott én is majdnem meguntam, kb.. 3 napba tellett, mire meg tudtam csinálni ,de az után mindíg max 3-djára sikerül.
SHADOWMAN19
2005. augusztus 9. 10:53
Egyébként azt a haverok/ismerősök közzül majndem mindenkinek én csináltam meg, emrt mindenki elbukta.. Én is úgy jöttem rá, hogy be kellett tanulnom a pályát, hogy hol kell fékezni, mennyire kell kanyarodni, szal mindent..

Egyébként ott én is párszor megáldottam a készítőket ezért a részért, ha mástól nem is, de attól púposak lesznek.
ferii
2005. augusztus 17. 9:42
De a grafika nagyon király !
És nézzétek meg azt a menüt!
Melyik akkori játékban van még ilyen?
Ice-T
2006. december 5. 18:01
Hali!
Nem tudjátok hogy hol és mennyiért lehetne ezt a játékot beszerezni eredetiben?
Karácsonyi ajándéknak akarom megvenni az egyik ismimnek...!
Ha valaki tud valamit akkor írjon! Eőre is köszi!
PCmaniac
2006. december 5. 20:11
Hát ezt nehéz lesz itthonról beszerezni mert ahol én néztem ott nem volt nekik, hacsak valami rejtett kis üzletben nem találsz, vagy megrendeled külföldről.
Ice-T
2006. december 11. 18:28
Kár, pedig jó lett volna ha összejön
Sebi
2006. december 11. 18:49
Itt találtam neked egyet.
Ice-T
2006. december 12. 21:44
Köszi szépen
essigzso
2006. december 28. 22:27
Nem értem mi értelme van megvenni eredetiben.
Gereby
2006. december 28. 22:39
Talán az, hogy nem károsítjuk a játékgyártókat, és megtiszteljük a munkájukat...
Ice-T
2007. január 1. 21:28
Szerintem a Mafia egy olyan játék, ami megéri a pénzét!
Tényleg nagyon eltalálták azt a játékot és megtisztelem azzal a készítőket hogy megveszem a játékot eredetiben, kemény 3000ft-ért! Szerintem az nem pénz érte!
petya92
2007. február 24. 9:10
Helló! Segítsetek légy szíves, abban kéne, hogy régebben is játszottam a mafiával, és ott a fairplay című pályát /ahol autóversenyezni kell/ simán le tudtam csalni, de most nem engedi (nem mutatja, hogy első vagyok, wrongway,nem a második körömet megyek STB.)...

Ebben kéne segítenetek ha tudtok. Nem tudjátok, hogy lehetne megcsinálni azt a pályát, mert marha nehéz, ha végig játszom...
Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby
Machado
2007. február 24. 9:51
Akkor valószínűleg már patchelt játékkal játszol és az elején be lehet állítani a verseny nehézségét. Állítsd könnyűre.
Ice-T
2007. február 25. 2:13
Igen úgy egyszerűbb!
Garono
2007. augusztus 21. 20:35
Watto
2007. augusztus 22. 17:59
Sajnos a Mafia 1-et fél óra elteltével letöröltem, nem jött be. Ne gondoljátok hogy nem szeretem a stílust, nagyon bírom, nekem a godfather jött be, de ebből ne legyen vita melyik a jobb. Viszont annak örülök hogy jön a Mafia 2, biztos kira játék lesz, és nem kell évekig taxizni...
Megtisztelni a játékgyártókat.. hmmm... Ha van lehetőség inkább leszedem valahonnan, a többség is így csinálja kivéve ha gazdag vagy/és online akar játszani, bár 3000 Ft tényleg nem sok, én az UT 2004-ért kiadtam annyit.
Garono
2007. augusztus 22. 18:16
Itt
az első videó is, igaz, a minőség nem éppen a legjobb...
@Watto
Miért, sokat kellett taxizni? Összesen talán háromszor... vagy nem a hivatásos taxizásra gondolsz?
Machado
2007. augusztus 25. 18:52
Igen!!!
Én is hallottam a nagy hírt.

Tervezek is venni új VGA-t, emiatt az ünnepi bejelentés miatt.

Remélem olyan zseniális hangulata lesz, mint az 1-nek, a graf meg lehet ugyanolyan is felőlem.
Garono
2007. augusztus 25. 20:42
De hiszen már tudjuk milyen lesz a grafika...

A német szinkronnak meg külön örülök, mert az angolt csak írásban értem meg (valamennyire), de így majd olvasnom sem kell.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.