Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Mafia
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
ferii
Nem tudom, játszott már vele valaki?
Lehet hogy már egy kicsit "régi",
de a történet, és a grafika
szerintem simán üti a Gta: San andreast

De még a Vice Citynek is jobb volt
a grafikája.
Akkor inkább a san andreasban
a területet kellett volna csökkenteni,
mert szerintem az ment a grafika rovására.
cool.gif
ephébos
Ezt így, ebben a formában a GTA: San Andreas témához kellett volna.
Jester
Off.
Szerintem a San Andreasnak nem csúnya a grafikája, nekem kifejezetten tetszik, szerintem látványos is. (pl. ha ejtőernyőzöl mondjuk Las Venturas fölött akkor az valami csodálatos látvány.)
On.
Mafia meg volt nekem is, de nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint pl. a Vice City, vagy a SA. Ami nekem hiányzott belőle: az hogy a küldetések alatt is szabadon lehessen bóklászni a városban, a küldetések a GTA-kal ellentétben pedig adott sorrendben kell felvenni, ami nekem szintén nem tetszik. A játék grafikája az azért tényleg nagyon szép.
Machado
A Mafia a legjobb játék a világon. cool.gif Simán übereli a gta-kat cool.gif
kori
Ezek a dolgok minden esetben egyéni ízlés szerint bírálhatók el. Meggyőzni, konkrét érvekkel alátámasztva az lehetséges,de akkor sem biztos. ani_wink.gif
ferii
Egyet értek, de ha azt tekinted, hogy 2-éves
lesz a mafia vagy még több, és a gta-kat
utoléri, vagy talán le is körözi, az tiszteletre
méltó a Mafiatol.
ferii
De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés
van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is!
Nézzétek meg.
Greene
Nekem tetszett a Mafia. Jó kis gengszeres játék. cool.gif
Picu
IDÉZET(ferii @ 2005. július 24., 19:48 - vasárnap)
De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés
van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is!
Nézzétek meg.

Engedd meg, hogy pontosítsak... a cím: mafia.try.hu
ferii
Jó Picu!
Bocsáss meg eme tévedésemért.
worthy.gif worthy.gif
Silent Psycho
Hatalmas hangulata volt.
Mikorra várható a következő rész question.gif

evil2.gif
Machado
Nem lesz következő rész, sajnos. A feljesztőcsapatot feloszlatták. Valamennyire reméljük a Godfather majd kárpótol minket.
SHADOWMAN19
A Mafia véleményem szerint egy nagyon egyedien sikerült játék, a hangulat nagyon ott volt, bár a versenyes rész nem kellett volna bele, ezzel alaposan megszenvedtem.. A belső helyszínek kissé Hitman-es töltetet adtak a gamenak, de ez inkább előnyére szolgált! biggrin.gif 3 szor játszottam végig. biggrin.gif
dreamer1
Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes időt töltöttem el.
Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni.
Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
SHADOWMAN19
IDÉZET(dreamer1 @ 2005. augusztus 08., 21:26 - hétfő)
Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes időt töltöttem el.
Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni.
Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.

Ott én is majdnem meguntam, kb.. 3 napba tellett, mire meg tudtam csinálni ,de az után mindíg max 3-djára sikerül. biggrin.gif
SHADOWMAN19
Egyébként azt a haverok/ismerősök közzül majndem mindenkinek én csináltam meg, emrt mindenki elbukta.. Én is úgy jöttem rá, hogy be kellett tanulnom a pályát, hogy hol kell fékezni, mennyire kell kanyarodni, szal mindent.. biggrin.gif Egyébként ott én is párszor megáldottam a készítőket ezért a részért, ha mástól nem is, de attól púposak lesznek. sad.gif sad.gif
ferii
De a grafika nagyon király !
És nézzétek meg azt a menüt!
Melyik akkori játékban van még ilyen?
Ice-T
Hali!

Nem tudjátok hogy hol és mennyiért lehetne ezt a játékot beszerezni eredetiben?
Karácsonyi ajándéknak akarom megvenni az egyik ismimnek...!

Ha valaki tud valamit akkor írjon! Eőre is köszi! smile.gif
PCmaniac
Hát ezt nehéz lesz itthonról beszerezni mert ahol én néztem ott nem volt nekik, hacsak valami rejtett kis üzletben nem találsz, vagy megrendeled külföldről.
Ice-T
Kár, pedig jó lett volna ha összejön sad.gif weep.gif
Sebi
Itt találtam neked egyet. smile.gif
Ice-T
Köszi szépen blush.gif
essigzso
Nem értem mi értelme van megvenni eredetiben. hmm.gif
Gereby
Talán az, hogy nem károsítjuk a játékgyártókat, és megtiszteljük a munkájukat...
Ice-T
Szerintem a Mafia egy olyan játék, ami megéri a pénzét!
Tényleg nagyon eltalálták azt a játékot és megtisztelem azzal a készítőket hogy megveszem a játékot eredetiben, kemény 3000ft-ért! Szerintem az nem pénz érte! secret.gif
petya92
Helló! Segítsetek légy szíves, abban kéne, hogy régebben is játszottam a mafiával, és ott a fairplay című pályát /ahol autóversenyezni kell/ simán le tudtam csalni, de most nem engedi (nem mutatja, hogy első vagyok, wrongway,nem a második körömet megyek STB.)... annoyed.gif Ebben kéne segítenetek ha tudtok. Nem tudjátok, hogy lehetne megcsinálni azt a pályát, mert marha nehéz, ha végig játszom...

Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby
Machado
Akkor valószínűleg már patchelt játékkal játszol és az elején be lehet állítani a verseny nehézségét. Állítsd könnyűre. smile.gif
Ice-T
Igen úgy egyszerűbb! smile.gif
Garono
Hivatalosan is jön a Mafia 2!

Mafia 2 Official Site.

Sose rakok több hangulatjelet egymás után, de:

w00t1.gif w00t1.gif w00t1.gif
Watto
Sajnos a Mafia 1-et fél óra elteltével letöröltem, nem jött be. Ne gondoljátok hogy nem szeretem a stílust, nagyon bírom, nekem a godfather jött be, de ebből ne legyen vita melyik a jobb. Viszont annak örülök hogy jön a Mafia 2, biztos kira játék lesz, és nem kell évekig taxizni...
Megtisztelni a játékgyártókat.. hmmm... Ha van lehetőség inkább leszedem valahonnan, a többség is így csinálja kivéve ha gazdag vagy/és online akar játszani, bár 3000 Ft tényleg nem sok, én az UT 2004-ért kiadtam annyit. smile.gif
Garono
Itt az első videó is, igaz, a minőség nem éppen a legjobb...

@Watto
Miért, sokat kellett taxizni? Összesen talán háromszor... vagy nem a hivatásos taxizásra gondolsz? smile.gif
Machado
Igen!!!

Én is hallottam a nagy hírt. biggrin.gif cool.gif Tervezek is venni új VGA-t, emiatt az ünnepi bejelentés miatt. biggrin.gif Remélem olyan zseniális hangulata lesz, mint az 1-nek, a graf meg lehet ugyanolyan is felőlem. smile.gif
Garono
De hiszen már tudjuk milyen lesz a grafika... ani_wink.gif A német szinkronnak meg külön örülök, mert az angolt csak írásban értem meg (valamennyire), de így majd olvasnom sem kell. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.