Kicsi Sims
2005. július 23. 18:24
Szeretnék bemutatni egy kis segédprogramot ami jó formán letörli gépünkről a felesleges elemeket. Részletesebb leírást a következő linken olvashatsz:
CCleanerLegnagyobb előnye, hogy ingyenes illetve magyarul is tud.
Remélem sok mindenkinek elnyeri tetszését.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 23. 18:33
Már volt róla írva a februári PCW-ben...A kedvenc progim..Én erre a célra csak ezt használom...(erre a célra=takarításra).A honosítóműhelyen ha jól emlékszem a múlt héten volt a Heti ajánlat...
nascar
2005. július 23. 20:02
Szintén régóta használom!
chipmix
2005. július 25. 20:55
Én is ezt használom már, amióta ajánlottátok, de tényleg nagyon jól bevált.
Darcy Tucker
2005. július 25. 21:10
Én fordítottam ám.

Komolyan. Csak szerintem nem sikerült olyan jól, mert fordítás közben nem tudtam folyamatosan ellenőrizni a kinézetet. De azért persze használható. Én is nagyon szeretem.
nascar
2005. július 25. 21:14
Akkor gratulálok!
Kicsi Sims
2005. július 25. 22:00
IDÉZET(chipmix @ 2005. július 25., 21:55 - hétfő)
Én is ezt használom már, amióta ajánlottátok, de tényleg nagyon jól bevált.
Nagyon örülök, hogy tetszik használd egészséggel.
@Darcy Tucker:
Gratulálok.
Kicsi Sims
2005. július 28. 23:37
Halli!
Itt van egy új CCleaner ikon:
CCleaner ikonSzerintem jó! Én már felraktam (azaz lecseréltem).
Amúgy mindekinek az egész oldalt ajánlom!
chipmix
2005. július 29. 0:04
@ Darcy Tucker!
Én is gratulálok, jó lett ez a dolog, ne szerénykedj!
@ Kicsi Sims!
Tényleg jó az oldal, ahol az ikont találtad, én is töltöttem le mást is.
eremit
2005. július 29. 4:07
Miért nem tudja mindezt alapból a Windows? Egyébként tényleg jónak néz ki.
Halasi Miklós
2005. augusztus 1. 15:27
A Windows egy részét tudja. Lemezkarbantartó néven. Ami nincs a listájában, azok egy részét még itt-ott fel lehet lelni (pl. az Internet Explorerben).
De jópofa progi!
norc
2005. augusztus 1. 15:51
IDÉZET(Kicsi Sims @ 2005. július 29., 0:37 - péntek)
Halli!
Itt van egy új CCleaner ikon:
CCleaner ikonSzerintem jó! Én már felraktam (azaz lecseréltem).
Amúgy mindekinek az egész oldalt ajánlom!
Hali!
Tényleg jó a ccleaner!
Szerintem is jól néz ki az ikon. Hogy kell lecserélni, kell valami progi?
Kicsi Sims
2005. augusztus 1. 15:57
Ehhez nem kell progi.
Rákatintasz az ikonra

jobb egérgomb megnyomása

Tulajdonság

Ikoncsre

és megkeresed azt az ikont, amelyre leakarod cserélni.
norc
2005. augusztus 1. 16:01
Köszi!
Müködik!!
Kicsi Sims
2005. augusztus 12. 13:16
Fríssült a
CCleaner
Kicsi Sims
2005. szeptember 5. 16:45
Ismét frissült a
CCleaner
nascar
2005. szeptember 5. 17:16
Köszi!
Frissítettem!
CDNorbi8
2005. szeptember 6. 16:13
Hy!
Tényleg nagyon jó a progi, és magyarítás is (tényleg Darcy Tucker fordította!)
Grat mind a fejlesztőknek, min Darcy Tucker-nek
Helló
Darcy Tucker
2005. szeptember 9. 15:54
eremit
2005. szeptember 9. 17:09
Ez a "jó" program mindig törli nekem a MS Word 2003 beállításait. Elegem van belőle. Most a beállításokat nézegetem, mit hol?
Darcy Tucker
2005. szeptember 9. 19:22
Ez érdekes. Én eddig nem vettem észre ilyesmit. A Legutóbb megnyitott fájlok listáját törli, de a beállításokat nem.
Anita
2005. szeptember 10. 17:48
Most telepítettem ezt a programot, elvégeztettem 1 elemzést. Nagyon sok törlendő fájlt talált, de nem merem letörölni. (többször okoztam gubancot ha valamit letöröltem a gépről) Most pl. ilyeneket szeretne töröltetni:
- Windows\TEMP\JET8404.tmp 0 bytes
- Windovs\system32\wbem\Logs\replog.log 397 bytes
- Windows\KB893086.log 0,19 MB
Hibakeresést is végeztem vele, itt is összejött egy jó hosszú lista. A kiválasztott hibák javítását sem merem elindítani, mert a következőt írja ki: "Rendszerleíró adatbázisban történt változásokról akar biztonsági mentést létrehozni?
Félek, hogy olyan gubancot okozok, amit már nem tudok helyrehozni.
eremit
2005. szeptember 10. 18:10
Írok egy konkrétumot. Én az automatikus javításokat, autoformázást meg ilyesmiket kikapcsolva szeretem. Nos, a ccleaner szépen megsemmisíti ezeket a beállításokat. De megtaláltam, hol lehet kikapcsolni: Cleaner - Alkalmazások - Office 2003.
Darcy Tucker
2005. szeptember 10. 21:41
@Anita
A TEMP mappában lévő összes fájlt ki lehet törölni - így az általad említettet is. A log fájlok, pedig, naplófájlok, amelyeket - hacsak nem akarod őket böngészgetni - nyugodtan kitörölhetsz.
VINIKOR
2005. szeptember 11. 0:23
Használom a progit, de mellette a Disk Cleanert is. A CCleaner törlése után a Disk Cleaner még 3-4 MB Temporary Internet Files-t szokott még találni.
Kicsi Sims
2005. október 4. 18:36
Új, friss verziója van a
CCleaner-nek!
értetlen
2005. október 5. 4:18
A linkek, melyek a Honosítóműhelyre mutatnak a Ccleaner frissítéshez, sajna hiába mutatnak, a lap nem jeleníthető meg. Remélem nem géphiba!
A másik: tényleg remekül végigkocog mindenütt a Ccleaner, de rendet milyen parancsra csinál? A nagy listákkal mit kell kezdeni? Pipálni,nempipálni,....?

Nekem még nincs magyarítva.
zico
2005. október 5. 10:05
Jó a link, le is töltöttem a frissítést.
VINIKOR
2005. október 5. 11:18
IDÉZET(értetlen @ 2005. október 05., 5:18 - szerda)
Nekem még nincs magyarítva.

Így kell beállítani a magyar nyelvet (klikk). Én is innen
a fórumról töltöttem le (klikk). Működnie kell a magyarításnak.
értetlen
2005. október 6. 5:33
Köszi, minden oké!!!
Bencce
2005. október 10. 12:20
Mivel nagyon tetszik a progi, szeretnék többet megtudni róla!
Eddig csak a Cleaner funkciót használtam. Van a hibák funkció. Megéri azt is kihasználni? Nekem abból elég sok van. Pl: "hiányzó megoszott dll-lek", "nem használt fájlkiterjesztések", "Active X és osztály hibák" és "megnyitás alkalmazás" hibák még még sokminden

Ezeket javíttassam?
Az eszközöknél pedig jobb a CCleanerrel eltávolítani a progikat? Jobb munkát végez mintha normálisan a programok eltávolítása funkciót használnám a vezérlőpultnál?
Köszi!
Neo
2005. október 10. 12:32
Javítsd a hibákat! Ha kéred, a program készít biztonsági mentést, mielőtt végrehajtja a műveletet.
Kicsi Sims
2005. november 2. 10:55
Friss verzió
Van olyan illető aki e progi mellet az Operát használja böngészőként?
Ha van ilyen illető annak voltak problémái e két progi között?
chipmix
2005. november 2. 11:27
Hát azt mondhatnám, hogy nagyon jók a tapasztalataim ezzel a programmal kapcsolatban.
Idáig még mentést sem készítettem vele, pedig az általa javasolt hibákat, mindent egytől-egyig töröltettem.
Nem ajánlom így azért másnak, de mentés esetén nyugodtan lehet törölni.
Bár a legújabb változatát, most fogom csak letölteni, de remélem ilyen téren nem lesz változás.
Neo
2005. november 2. 12:35
@Kicsi Sims
Nem voltak problémák a két program között. Jó, hogy hozzáadták az Opera sütik takarítását (1.25.201) is.

(Amúgy, a programmal még soha nem volt gond(om)).
zico
2005. november 25. 22:42
A legújabb
CCleaner. Feltelepítettem a Registry First Aid reg.adatbázis karbantartót a CCleaner mellé. Bocs, hogy ebben a topikban kérdezem, használja vagy használta valaki, és mi a véleménye róla?
Ruzsa Dániel
2006. január 14. 18:13
Általában milyen gyakran érdemes lefuttatni a programot?
zico
2006. január 14. 19:20
Én általában kétnaponta lefuttatom, eddig még nem törölt olyat, amit nem kellett volna.
Ruzsa Dániel
2006. január 14. 20:46
Köszi szépen, azt hittem havonta szokás kb. futtatni!
Neo
2006. február 15. 8:02
Új frissítés érhető el
Itt (1.27.260)!
Vigyázat

A telepítési beállításoknál javaslom az "Add CCleaner Yahoo! Toolbar" beállítást
nem megadni (ÚJ)!
kori
2006. február 15. 8:19
Hasznos progi és nagyon jól testre szabható.

Néhány hete használom és még a RegCleaner után is talált takarítani valót.
A program új verzió (1.29.295.) megjelent

Töltsétek le!
Nem nyitok új topic-ot, mivel a kérdésem részben ehhez a témához kapcsolódik. A magazin 135 oldalán a „Parancspucoló” cikkben olvastam a Chklnks programról. Eddig nem ismertem, de ha nem segítetek, akkor továbbra sem fogom ismerni, mivel nem találtam meg. Előre is köszi a segítséget!
Neo
2006. május 10. 19:22
Akkor válaszolok magamnak: A programot a Windows Resource Kit tartalmazza!
Vérpatkány
2006. május 12. 19:21
Huhh, tényleg jó kis progi ez a CCleaner.

Nyomtam neki egy elemzést. Nos, talált 250 Mb eltávolítható szutykot. Többnyire a TEMP -ből, de egy rakat log fájlt, meg pár egyéb exe, dll -t is fölöslegesnek találta a WINDOWS mappából.
Kicsit félek ezektől a takaírtóprogigtól, de ezt a CCleanert, még nem próbáltam. Nyugodtan rákattinthatok a végrehajtásra, vagy azé' vigyázzak?
zico
2006. május 12. 19:27
Nyugodtan, nem töröl olyat amit nem kéne. A Reg ellenőrzésnél pedig biztonsági mentést csinál.
Vérpatkány
2006. május 12. 19:39
Rendben. Akkor Nekiesek.
zico
2006. május 12. 19:46
Én hozzáadtam a Local Settings Temp mappát is a törlendők közé.
Vérpatkány
2006. május 12. 20:22
Húúú. Polgártársaim, ez a kis program egyszerűen isszonyat jó!!!!
Hetek óta nem jött be nekem egy weboldal, próbálkoztam sütitörléssel, proxival, töröltem mindent amit csak lehetett a Firefox és IE-n belül, de nem ment. Már azt hittem hogy bannoltak vagy mi. Aztán feladtam.
Most felpakoltem ezt a progit, töröltem amit csak talált, és most már bejön rendesen a weboldal.

Szóval király ez a kis progi.
De egyvalamit nem értek. Első indításkor kicsit sokat vacakolt a törlendő elemek felkutatásakor (többször is végigment az állapotcsik), és akkor 250 megát talált hulladéknak. Ekkor még kiléptem, és írtam a fórumba, hogy biztonsággal nyomulhatok -e ezzel a progival. No a következő indításkor már csak egyszer ment végig az állapotcsík, és csak 40 megát talált feleslegesnek, pedig előzőleg még nem töröltem semmit.
Akkor most csak én voltam fáradt, vagy ez most mi...
KeLa
2006. május 12. 21:50
A gép ujraindítása alkalmával a Windows is takarít egy keveset magaután.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.