Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 23. 17:25
Hy!
Már rég ki akartam próbálni, de hát 16 MB...Azután észrevettem a márciusi DVD-n...Háát....Azt hiszem, hogy megverte a Winampot...Nah, mindegy..Amit szeretnék...Van benne olyan valami, hogy show lyric..Ezt hogyan kell használni? lrc file kell neki? Mert jó lenne, ha meg tudnám csinálni, hogy zene közben menne a lyric, és így csiszolhatnám az énektudásom
eremit
2005. július 23. 17:26
A neve alapján, kiírja a szám szövegét!
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 23. 17:31
Nekem nem írja ki...Esetleg a netről töltené le? Ja, és egy nyelvi file-val lehetne magyarítani?
Megvan! Ott, hogy load lyric file, bejelöltem, hogy search at Loe's akármi, és letöltötte!
eremit
2005. július 23. 17:34
Lövésem sincs, nem ismerem. A lyrics dalszövegeket jelent, vagy mit! És persze a netről szedi! De biztos nem találja meg minden dalhoz! ("Kis kertemben szép tavaszi estén / virágokból édes illat száll" - ezt nemigen leli.

)
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 23. 17:42
Javarészt LP-t hallgatok...De ha átmegyek egy másik számra, akkor bezárul a lyric ablak..Ezt nem lehetne orvosolni? És azt nem lehet beállítani, hogy automata szedje le a lyricet?
terinéni
2005. október 13. 12:51
Miért van az, hogy nem működik a gépemen a Jet Audio? Már több helyről töltöttem le illetve raktam fel CD-ről, de nem megy!
cölöp
2005. október 13. 12:58
Valami hibaüzenet esetleg?
lal
2005. november 30. 21:44
Garono
2006. február 11. 9:03
Tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani a billentyűt a programban? Mert a nyilakkal lehet a hagnot állítani, és ez egy autós játékban nem jó, mert pl.: a Richard Burns Rallynak nem is megy a menüje, így kilépni se tudok rendesen. Keresgettem, de csak oylat találtam, ahol a saját kódokat lehet megadni.
KeLa
2006. február 14. 23:05
Preferenc menű (jobb felső sarok) gyorsbillentyűk és kiszeded a pipákat. Ennyi.
Garono
2006. február 15. 14:20
Ki van szedve az összes, ezeket már akkor is kiszedtem, amikor írtam, de még így se jó.
isipi
2006. július 1. 15:35
Sziasztok!Évek óta használom a Jetaudio programot, főleg zenehallgatásra, nekem a legjobb azok közül amit hallottam.
Most bajom van vele, és már hiába próbálkoztam mindennel nincs több ötletem, illetve nem merek nagyon belenyúlkálni mélyebben a "dolgokba".
A hibajelenség a következő: amikor egy fájlt akarok megnyitni a lejátszóval, akkor nem kezdi el a lejátszást, hanem csak kiírja a hozzá tartozó adatokat (előadó, cím, bitráta), és alul a jelzőszám (hogy hanyadik az albumon) villog. Ha a lejátszást mutató csúszkát előre húzom, (mintha beletekernék) akkor sem indul el a lejátszás, viszont akkor azt írja pufferel. Magyarán sem hallgatni sem nézni nem tudok vele semmit. A cd írás, rippelés funkció pl. használható rajta.
Kismilliószor leszedtem, újraraktam, több változatát is nemcsak a basic-et, de ugyanezt csinálja. Átnéztem a gépem, megpróbáltam vadászni "maradékokra", CC cleanert is futtattam, de sajnos így sem jó. Az a baj, hogy nagyon kéne nekem ez a lejátszó, tudjátok a szokás hatalma....

Nameg annyira idegesít hogy mi a franc kavarhat be?! Várom hozzáértő segítségeteket
Köszi
VINIKOR
2006. július 1. 18:24
Más zenelejátszóval működik a zenehallgatás? Azoknak a számoknak a lejátszása nem megy amiket korábban vitt a JetAudio?
isipi
2006. július 1. 20:36
Igen, más lejátszókkal teljesen normális a lejátszás. Tehát nem a lejátszani kívánt fájlokkal van a hiba, hanem biztos hogy a Jetaudioval. Sem zene, sem film nem játszható le vele. Olyan fájlok, amit régebben simán játszott. És mégcsak hibaüzenetet sem kapok, hogy valamerre el tudnék indulni....
Crocket
2006. július 1. 21:21
Nem telepítettél mostanában más lejátszó programot? Illetve akármi mást, amivel ütik egymást?
isipi
2006. július 1. 21:31
Nem tudom, hogy mivel üthetik egymást....
Ami azt illeti, van több lejátszó program is a gépen. Úgymint WindowsMediaplayer10, Winamp, RealAudio, QuickTime player, Mediplayer classic. Ne kérdezzétek minek ennyi?!

Ezek már megvoltak a Jetaudio "rendes" működésekor is.
VINIKOR
2006. július 1. 21:54
Esetleg a Vezérlőpult --> Hang és Audio eszközök --> Hang ablak --> Hanglejátszás --> Hangerő gombra klikk. Ott valamelyik elnémítás nincs kipipálva?
Vagy valamelyik potméter lehalkítva? Lehet, hogy rendben működik a Jetaudio csak nem hallod.
Rendszer újratelepítésnél helyre fog állni minden. Talán törőltél valamit ami miatt elnémult a Jetaudio. Ismered a Ghost rendszermentőt:
telepítés, visszaállítás. A jól működő rendszerről készítesz mentést és ilyenkor 20 perc alatt tudnál visszaállítást csinálni.
isipi
2006. július 1. 22:20
A hangbeállításokat leellenőriztem, ott nem találtam elnémított elemet. Azt onnan gondoltam, hogy nem ilyen jellegű hiba lehet, mert lejátszás közben a hanghullám oszlopok szoktak mozogni, és most az sem. Biztos, hogy kitöröltem valamit, de újratelepítéssel miért nem lehet megoldani?!

És uninstall után biztos hogy marad valami bizbaz a gépen, ami a telepítésnél újra elcseszi az egészet.
A Ghostról eddig még csak hallottam, meg mondjuk a True Acronisról is. Ilyenkor tényleg jól jönne! Köszi az infókat.
Ha valami eszetekbe jutna, azért írjatok.
VINIKOR
2006. július 1. 22:35
Ugyan onnan csinálod az újratelepítést? Lehet, hogy azzal az exé-vel van a gond. Próbáld meg máshonnan. Vagy a CD mellékletről.
Újratelepítsnél a Program Files mappából is törlöd a maradékokat?
isipi
2006. július 1. 22:58
Nem ugyanazzal az exével telepítem újra. Már próbáltam több helyről, több verziót feltenni. Újratelepítés előtt a Program Filesból is töröltem a mappáját, sőt az Applicatin Data-ból is a COWON-t.
isipi
2006. július 2. 19:17
Na, mégegy adalék. (Ne haragudjatok ha kezd unalmas lenni.) Az amazon.com-ról ahol bele lehet hallgatni az albumokba, pufferelés után lejátszotta a JetAudio a .wma formátumú zenét. A vinyóról meg semmit! Hm? Ez hogy?
Crocket
2006. július 2. 20:00
Talán codec?

Ha megér egy próbát, töröld le a Quick Time Playert! Lehet, hogy valamelyik lejátszód frissítette magát és így már nem férnek meg.
isipi
2006. július 2. 20:44
Megért egy próbát, de sajnos a helyzet változatlan. Mivel nekem is eszembe jutott már a codec probléma, olvasgattam itt a fórumon róla, és nekem elég saras a gépem ebből a szempontból.

Naés ráadásul a codeck-pack uninstall sem az igazi, azt mondják...
Azért köszi! Szerintem ezt már nem lehet megcsinálni, csak ha oprendszer újra lesz. Sajnos
Crocket
2006. július 4. 23:39
Mégis milyen codec-ed van fenn?
isipi
2006. július 5. 11:10
Két codec pack. Az egyik az ACE Mega a másik ilyen: Codec Pack - all in 1 6.0.2.7
Amikor egy rallye oldalról egy kisfilmet akartam lejátszani vele, akkor krepált be.
Most nézem, ha
NEM a vinyóról akarok lejátszani, akkor a cd meghajtóról audio cd-t is mp3 formátumot is játszik....
Crocket
2006. július 5. 16:16
Igazából csodálkozom, hogy egyáltalán lejátszik valamit.

Nézz körül
itt! Most már osztom a véleményedet, hogy ezt a problémát csak újratelepítéssel tudod megoldani, de javaslom ne pakold tele codec-kel a géped! Ja, és bizonyos lejátszók hozzák magukkal a beépített codec-jeiket. A VLC-t dícsérik, benne van szinte minden szükséges codec, igaz nincs is igazából szükség más lejátszóra.
isipi
2006. július 5. 19:47
Jó, köszi szépen
Crocket
2006. július 6. 22:19
Remélem tudtam segíteni. Ha mégis megoldod máshogy, írd meg légyszi!
isipi
2006. augusztus 5. 16:18
Sziasztok!
Anélkül, hogy bármit is csináltam volna, megjavult a JetAudio lejátszóm.
Igaz, amikor beszéltünk a codec-packokról, akkor leszedtem (mind a kettőt) nekem már úgyis mindegy alapon, aztán egy pár hét múlva azt vettem észre, hogy újra működik. Tud erre valaki valami magyarázatot?
Crocket
2006. augusztus 5. 23:48
Én frissítésre gyanakszom, ahogy már fentebb is írtam. Lényeg, hogy működik!
walker
2006. augusztus 25. 8:11
Sziasztok! A JetAudióhoz szeretnék én is hozzászólni. Nekem "csak" az a problémám, hogy a feliratos filmjeim közül csak egyet nem tudok úgy lejátszani, hogy megjelenítse a szöveget. Pedig úgyanúgy mint a többi filmemnél, egy mappában van a film és az SRT fájl felirat. Tehát nem az a baj, hogy nem tudom bekepcsolni alul a tálcán, hanem egyszerűen nem érzékeli, hogy benne van a mappában az is.
Ezt a filmet csak a BS Playerrel tudtam úgy lejátszani, hogy megjelent a felirat. Csak valamit elb****am a
BS Playernél, mert megjelent egy hibaüzenet ami miatt most nem tudom lejátszani ezt a filmet.
Azt sem értem, hogy ugyanezen a lemezen még van három film amit adat formátumban írtam meg, szintén
SRT fájl felirattal és a DivX-es asztali DVD lejátszó kezeli a szöveget míg annál az ominózus filmnél pedig nem.
bnagy618
2006. december 20. 19:48
Nekem is a felirattal van bajom, gyári DVD-ről egyszerűen nem hozza be. Gyanítom hogy hibás ez a jet audio ebben a telintetben, már régen is odakanyarodtam rá azzal hogy ez mindent megjelenít lejátszik stb. aztán mindg hibába ütköztem. ennyi
Én sem tudok jobbat minthogy DVD navigaton - Subtitle - Subtitle Enable_magyar és semmi. Ezt történetesen a VLC kezeli és az asztali DVD lejátszóm is.
érdekes
http://www.cowonamerica.com/forums/showthread.php?t=2066
bnagy618
2006. december 20. 19:58
A VLC playerről csak annyit hogy a tudása szerintem elsikkad a jet audióval szemben, úgy hogy van még rosszabb is.
ertok
2007. február 20. 21:37
Én egészen meg vagyok elégedve vele
Az a plus csomag ingyenes? Mert az ingyenes jetAudio van meg nekem.
fapuma
2007. február 20. 21:51
Plus=fizetős.
ertok
2007. február 23. 18:45
Köszönöm a választ
Nekem elég a sima is
isipi
2007. március 2. 19:16
Sziasztok.
Szerintetek lehet köze a mai windows frissítésnek ahhoz, hogy megint elnémult a Jetaudio programom?
radagast
2007. május 5. 11:49
Helló!
Az új JetAudio 7 PRO-ban nektek sem jelenik meg az új felület?? (Vistát használok)
Crocket
2007. december 21. 21:09
Letöltöttem a JetAudio 7-et. Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy az aktuális szám címét csak a top-on írja ki. Jelenleg kiírja a jobb alsó sarokban is, a nem használt ikonokból feldob egy ablakot a szám adataival. Na ezt szeretném kikapcsolni. Hú, de szájbarágós voltam

.
yoda2000
2008. január 3. 15:07
B.U.K.É. mindenkinek.
Egy kis segítség kéne.
Szilveszterkor Felvettem JetAudióval a rádióból az egész rádió kabarét, ami kb este 9-től éjfélig tartott és kb 2,5 GB méretű lett (wav). A gond csak az, hogy eddig semmivel nem tudtam lejátszani, vagy szétvágni, átkonvertálni. (Ezekkel próbáltam: nero wav editor, nero vision, audiograbber, jet audio). Van egy olyan sejtésem, hogy a méretével lesz a bibi.
Ha van valakinek használható ötlete, azt szívesen fogadnám.
Előre is kösz.
kori
2008. január 3. 15:24
Miért nem próbálod meg azzal a programmal, amivel felvetted. Lejátszik nagyon sok formátumot, és talán konvertálni is tud.
Alex99
2008. január 3. 15:39
@yoda2000
Próbáld
ezzel, ha nem megy.
Alex99
2008. január 11. 16:21
Na letöltöttem és kipróbáltam én is a Jet Audio legújabb változatát, majd összehasonlítottam a Winampal és a Media Player 11-el is. Hát őszintén mondhatom, hogy hallhatóan magasan a legjobb hangminőséget produkálta, így mindenkinek ajánlom.
mrszitya
2008. február 8. 22:31
Nem akarja valaki lefordítani az új verziót? Nem lenne vele sok munka - csak rengeteg

, de a fordításhoz szükséges fejlesztői kit tartalmazza az előző változat honosítását is (6.x), ami azért jól felhasználható a 7. kiadás fordításához.
Igaz, én a korábbi verzióival is tökéletesen elégedett vagyok, de ha egyszer már van újabb...

(Az
AppTransTeam-nél talán nekiállnak a honosításának, de legkorábban csak a nyárra ígérték, de ez sem 100%)
Alex99
2008. február 8. 22:46
Szerintem jobb ez is eredetiben, de ha neked magyar kell, itt láttam. Azt állítják, hogy magyar.
Katt.
mrszitya
2008. február 8. 23:02
Honosításokat nem tartalmazott korábban sem, és most sem a telepítő. Biztosan elírták. "Hivatalosan" nem készült még az újhoz magyarosítás.
Az angollal is elboldogulnék, de ... magyar vagyok, szeretem a nyelvünket.

Mellesleg, szerintem semmi kivetni való nincs a 6-os magyar fordításában.
mrszitya
2008. április 7. 19:38
No, ha valakit érdekelne, készült végre a hetes verzióhoz is magyarosítás:
http://netspy.buzz.hu/archives/2008/04/07/...re_magyarul_is/Köszönet a készítőinek!
ludla
2008. június 16. 17:17
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy a jetAudio 7.XX Plus Upgrade miért nem tudom telepíteni? Hogyan lehet 32bites hangot engedéjezni mert nem akarja. Köszönöm!
Alex99
2008. június 16. 19:03
Ha jól tudom, akkor a Plus fizetős. Fizettél már? A Basic az ingyenes. A 32 bitest csak a Plus tudja és a Preferences - Sound résznél kell lennie.
mrszitya
2008. október 4. 17:24
Ha valaki használ
Last.fm-et is a jetAudio mellett, egy ideje már készül jet-hez is scrobbler plugin. (Hogy a jet-ben lejátszott dalok is listázódjanak a last.fm-(b)en.)
Letöltés:
link1link2
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.