Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: JetAudio
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > Zenelejátszók és -szerkesztők
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Már rég ki akartam próbálni, de hát 16 MB...Azután észrevettem a márciusi DVD-n...Háát....Azt hiszem, hogy megverte a Winampot...Nah, mindegy..Amit szeretnék...Van benne olyan valami, hogy show lyric..Ezt hogyan kell használni? lrc file kell neki? Mert jó lenne, ha meg tudnám csinálni, hogy zene közben menne a lyric, és így csiszolhatnám az énektudásom blush.gif
eremit
A neve alapján, kiírja a szám szövegét!
Kovács Dávid ( Davs )
Nekem nem írja ki...Esetleg a netről töltené le? Ja, és egy nyelvi file-val lehetne magyarítani?

Megvan! Ott, hogy load lyric file, bejelöltem, hogy search at Loe's akármi, és letöltötte!
eremit
Lövésem sincs, nem ismerem. A lyrics dalszövegeket jelent, vagy mit! És persze a netről szedi! De biztos nem találja meg minden dalhoz! ("Kis kertemben szép tavaszi estén / virágokból édes illat száll" - ezt nemigen leli. smile.gif )
Kovács Dávid ( Davs )
Javarészt LP-t hallgatok...De ha átmegyek egy másik számra, akkor bezárul a lyric ablak..Ezt nem lehetne orvosolni? És azt nem lehet beállítani, hogy automata szedje le a lyricet?
terinéni
Miért van az, hogy nem működik a gépemen a Jet Audio? Már több helyről töltöttem le illetve raktam fel CD-ről, de nem megy!
cölöp
Valami hibaüzenet esetleg?
lal
nekem is a jetaudio van meg, szerintem ez a legjobb zenelejátszó és még videót is tud lejátszani, bár én azt nem használom blush.gif annoyed.gif evil.gif
Garono
Tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani a billentyűt a programban? Mert a nyilakkal lehet a hagnot állítani, és ez egy autós játékban nem jó, mert pl.: a Richard Burns Rallynak nem is megy a menüje, így kilépni se tudok rendesen. Keresgettem, de csak oylat találtam, ahol a saját kódokat lehet megadni. annoyed.gif
KeLa
Preferenc menű (jobb felső sarok) gyorsbillentyűk és kiszeded a pipákat. Ennyi.
Garono
Ki van szedve az összes, ezeket már akkor is kiszedtem, amikor írtam, de még így se jó. sad.gif
isipi
Sziasztok!

Évek óta használom a Jetaudio programot, főleg zenehallgatásra, nekem a legjobb azok közül amit hallottam.
Most bajom van vele, és már hiába próbálkoztam mindennel nincs több ötletem, illetve nem merek nagyon belenyúlkálni mélyebben a "dolgokba".
A hibajelenség a következő: amikor egy fájlt akarok megnyitni a lejátszóval, akkor nem kezdi el a lejátszást, hanem csak kiírja a hozzá tartozó adatokat (előadó, cím, bitráta), és alul a jelzőszám (hogy hanyadik az albumon) villog. Ha a lejátszást mutató csúszkát előre húzom, (mintha beletekernék) akkor sem indul el a lejátszás, viszont akkor azt írja pufferel. Magyarán sem hallgatni sem nézni nem tudok vele semmit. A cd írás, rippelés funkció pl. használható rajta.
Kismilliószor leszedtem, újraraktam, több változatát is nemcsak a basic-et, de ugyanezt csinálja. Átnéztem a gépem, megpróbáltam vadászni "maradékokra", CC cleanert is futtattam, de sajnos így sem jó. Az a baj, hogy nagyon kéne nekem ez a lejátszó, tudjátok a szokás hatalma.... weep.gif tongue.gif Nameg annyira idegesít hogy mi a franc kavarhat be?! Várom hozzáértő segítségeteket ani_wink.gif

Köszi

VINIKOR
Más zenelejátszóval működik a zenehallgatás? Azoknak a számoknak a lejátszása nem megy amiket korábban vitt a JetAudio?
isipi
Igen, más lejátszókkal teljesen normális a lejátszás. Tehát nem a lejátszani kívánt fájlokkal van a hiba, hanem biztos hogy a Jetaudioval. Sem zene, sem film nem játszható le vele. Olyan fájlok, amit régebben simán játszott. És mégcsak hibaüzenetet sem kapok, hogy valamerre el tudnék indulni.... blink.gif
Crocket
Nem telepítettél mostanában más lejátszó programot? Illetve akármi mást, amivel ütik egymást?
isipi
Nem tudom, hogy mivel üthetik egymást....
Ami azt illeti, van több lejátszó program is a gépen. Úgymint WindowsMediaplayer10, Winamp, RealAudio, QuickTime player, Mediplayer classic. Ne kérdezzétek minek ennyi?! roll.gif Ezek már megvoltak a Jetaudio "rendes" működésekor is.
VINIKOR
Esetleg a Vezérlőpult --> Hang és Audio eszközök --> Hang ablak --> Hanglejátszás --> Hangerő gombra klikk. Ott valamelyik elnémítás nincs kipipálva?
Vagy valamelyik potméter lehalkítva? Lehet, hogy rendben működik a Jetaudio csak nem hallod.

Rendszer újratelepítésnél helyre fog állni minden. Talán törőltél valamit ami miatt elnémult a Jetaudio. Ismered a Ghost rendszermentőt: telepítés, visszaállítás. A jól működő rendszerről készítesz mentést és ilyenkor 20 perc alatt tudnál visszaállítást csinálni.
isipi
A hangbeállításokat leellenőriztem, ott nem találtam elnémított elemet. Azt onnan gondoltam, hogy nem ilyen jellegű hiba lehet, mert lejátszás közben a hanghullám oszlopok szoktak mozogni, és most az sem. Biztos, hogy kitöröltem valamit, de újratelepítéssel miért nem lehet megoldani?! roll.gif És uninstall után biztos hogy marad valami bizbaz a gépen, ami a telepítésnél újra elcseszi az egészet.
A Ghostról eddig még csak hallottam, meg mondjuk a True Acronisról is. Ilyenkor tényleg jól jönne! Köszi az infókat. cool.gif
Ha valami eszetekbe jutna, azért írjatok.
VINIKOR
Ugyan onnan csinálod az újratelepítést? Lehet, hogy azzal az exé-vel van a gond. Próbáld meg máshonnan. Vagy a CD mellékletről.

Újratelepítsnél a Program Files mappából is törlöd a maradékokat?
isipi
Nem ugyanazzal az exével telepítem újra. Már próbáltam több helyről, több verziót feltenni. Újratelepítés előtt a Program Filesból is töröltem a mappáját, sőt az Applicatin Data-ból is a COWON-t.
isipi
Na, mégegy adalék. (Ne haragudjatok ha kezd unalmas lenni.) Az amazon.com-ról ahol bele lehet hallgatni az albumokba, pufferelés után lejátszotta a JetAudio a .wma formátumú zenét. A vinyóról meg semmit! Hm? Ez hogy? ani_wink.gif
Crocket
Talán codec? hmm.gif Ha megér egy próbát, töröld le a Quick Time Playert! Lehet, hogy valamelyik lejátszód frissítette magát és így már nem férnek meg. ani_wink.gif
isipi
Megért egy próbát, de sajnos a helyzet változatlan. Mivel nekem is eszembe jutott már a codec probléma, olvasgattam itt a fórumon róla, és nekem elég saras a gépem ebből a szempontból. whistling.gif Naés ráadásul a codeck-pack uninstall sem az igazi, azt mondják...
Azért köszi! Szerintem ezt már nem lehet megcsinálni, csak ha oprendszer újra lesz. Sajnos surrender.gif
Crocket
Mégis milyen codec-ed van fenn?
isipi
Két codec pack. Az egyik az ACE Mega a másik ilyen: Codec Pack - all in 1 6.0.2.7 roll.gif annoyed.gif
Amikor egy rallye oldalról egy kisfilmet akartam lejátszani vele, akkor krepált be.
Most nézem, ha NEM a vinyóról akarok lejátszani, akkor a cd meghajtóról audio cd-t is mp3 formátumot is játszik....
Crocket
Igazából csodálkozom, hogy egyáltalán lejátszik valamit. cool.gif Nézz körül itt! Most már osztom a véleményedet, hogy ezt a problémát csak újratelepítéssel tudod megoldani, de javaslom ne pakold tele codec-kel a géped! Ja, és bizonyos lejátszók hozzák magukkal a beépített codec-jeiket. A VLC-t dícsérik, benne van szinte minden szükséges codec, igaz nincs is igazából szükség más lejátszóra.
isipi
Jó, köszi szépen exclamat.gif
Crocket
Remélem tudtam segíteni. Ha mégis megoldod máshogy, írd meg légyszi! biggrin.gif
isipi
Sziasztok!

Anélkül, hogy bármit is csináltam volna, megjavult a JetAudio lejátszóm. laughing.gif
Igaz, amikor beszéltünk a codec-packokról, akkor leszedtem (mind a kettőt) nekem már úgyis mindegy alapon, aztán egy pár hét múlva azt vettem észre, hogy újra működik. Tud erre valaki valami magyarázatot?
Crocket
Én frissítésre gyanakszom, ahogy már fentebb is írtam. Lényeg, hogy működik! smile.gif
walker
Sziasztok! A JetAudióhoz szeretnék én is hozzászólni. Nekem "csak" az a problémám, hogy a feliratos filmjeim közül csak egyet nem tudok úgy lejátszani, hogy megjelenítse a szöveget. Pedig úgyanúgy mint a többi filmemnél, egy mappában van a film és az SRT fájl felirat. Tehát nem az a baj, hogy nem tudom bekepcsolni alul a tálcán, hanem egyszerűen nem érzékeli, hogy benne van a mappában az is.
Ezt a filmet csak a BS Playerrel tudtam úgy lejátszani, hogy megjelent a felirat. Csak valamit elb****am a
BS Playernél, mert megjelent egy hibaüzenet ami miatt most nem tudom lejátszani ezt a filmet.
Azt sem értem, hogy ugyanezen a lemezen még van három film amit adat formátumban írtam meg, szintén
SRT fájl felirattal és a DivX-es asztali DVD lejátszó kezeli a szöveget míg annál az ominózus filmnél pedig nem.
sad.gif
bnagy618
Nekem is a felirattal van bajom, gyári DVD-ről egyszerűen nem hozza be. Gyanítom hogy hibás ez a jet audio ebben a telintetben, már régen is odakanyarodtam rá azzal hogy ez mindent megjelenít lejátszik stb. aztán mindg hibába ütköztem. ennyi
Én sem tudok jobbat minthogy DVD navigaton - Subtitle - Subtitle Enable_magyar és semmi. Ezt történetesen a VLC kezeli és az asztali DVD lejátszóm is.
érdekes http://www.cowonamerica.com/forums/showthread.php?t=2066
bnagy618
A VLC playerről csak annyit hogy a tudása szerintem elsikkad a jet audióval szemben, úgy hogy van még rosszabb is.
ertok
Én egészen meg vagyok elégedve vele cool.gif
Az a plus csomag ingyenes? Mert az ingyenes jetAudio van meg nekem.
fapuma
Plus=fizetős.
ertok
Köszönöm a választ sad.gif
Nekem elég a sima is ani_wink.gif
isipi
Sziasztok.

Szerintetek lehet köze a mai windows frissítésnek ahhoz, hogy megint elnémult a Jetaudio programom?

radagast
Helló!

Az új JetAudio 7 PRO-ban nektek sem jelenik meg az új felület?? (Vistát használok)
Crocket
Letöltöttem a JetAudio 7-et. Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy az aktuális szám címét csak a top-on írja ki. Jelenleg kiírja a jobb alsó sarokban is, a nem használt ikonokból feldob egy ablakot a szám adataival. Na ezt szeretném kikapcsolni. Hú, de szájbarágós voltam smile.gif .
yoda2000
B.U.K.É. mindenkinek.
Egy kis segítség kéne.
Szilveszterkor Felvettem JetAudióval a rádióból az egész rádió kabarét, ami kb este 9-től éjfélig tartott és kb 2,5 GB méretű lett (wav). A gond csak az, hogy eddig semmivel nem tudtam lejátszani, vagy szétvágni, átkonvertálni. (Ezekkel próbáltam: nero wav editor, nero vision, audiograbber, jet audio). Van egy olyan sejtésem, hogy a méretével lesz a bibi.
Ha van valakinek használható ötlete, azt szívesen fogadnám.
Előre is kösz.
kori
Miért nem próbálod meg azzal a programmal, amivel felvetted. Lejátszik nagyon sok formátumot, és talán konvertálni is tud. ani_wink.gif
Alex99
@yoda2000

Próbáld ezzel, ha nem megy.
Alex99
Na letöltöttem és kipróbáltam én is a Jet Audio legújabb változatát, majd összehasonlítottam a Winampal és a Media Player 11-el is. Hát őszintén mondhatom, hogy hallhatóan magasan a legjobb hangminőséget produkálta, így mindenkinek ajánlom. ani_wink.gif
mrszitya
Nem akarja valaki lefordítani az új verziót? Nem lenne vele sok munka - csak rengeteg smile.gif, de a fordításhoz szükséges fejlesztői kit tartalmazza az előző változat honosítását is (6.x), ami azért jól felhasználható a 7. kiadás fordításához.

Igaz, én a korábbi verzióival is tökéletesen elégedett vagyok, de ha egyszer már van újabb... smile.gif

(Az AppTransTeam-nél talán nekiállnak a honosításának, de legkorábban csak a nyárra ígérték, de ez sem 100%)
Alex99
Szerintem jobb ez is eredetiben, de ha neked magyar kell, itt láttam. Azt állítják, hogy magyar. Katt.
mrszitya
Honosításokat nem tartalmazott korábban sem, és most sem a telepítő. Biztosan elírták. "Hivatalosan" nem készült még az újhoz magyarosítás.

Az angollal is elboldogulnék, de ... magyar vagyok, szeretem a nyelvünket. smile.gif Mellesleg, szerintem semmi kivetni való nincs a 6-os magyar fordításában.
mrszitya
No, ha valakit érdekelne, készült végre a hetes verzióhoz is magyarosítás: smile.gif
http://netspy.buzz.hu/archives/2008/04/07/...re_magyarul_is/

Köszönet a készítőinek! ani_wink.gif
ludla
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy a jetAudio 7.XX Plus Upgrade miért nem tudom telepíteni? Hogyan lehet 32bites hangot engedéjezni mert nem akarja. Köszönöm!
Alex99
Ha jól tudom, akkor a Plus fizetős. Fizettél már? A Basic az ingyenes. A 32 bitest csak a Plus tudja és a Preferences - Sound résznél kell lennie.
mrszitya
Ha valaki használ Last.fm-et is a jetAudio mellett, egy ideje már készül jet-hez is scrobbler plugin. (Hogy a jet-ben lejátszott dalok is listázódjanak a last.fm-(b)en.)

Letöltés:
link1
link2
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.