Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Symbian beállítások
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Mobiltelefon, okostelefon, GPS, PDA, PNA
zorzy
Sziasztok! Nemrég vettem egy nokia e63ast. Első amit nem találok, hol kell kikapcsolnia bekapcsolási vagy üdvözlő hangot? És, hogy lehet a sim névjegyzéket alapértelmezetté tenni? Nem használtam még symbian telefont.
Wiezner István
Szia!

Sajnos nem volt dolgom még E63-assal, így nem tudok pontos utasításokat adni. Letöltöttem a kézikönyvet, ez alapján tippelgetek:

1) Üdvözlő hang: Opciók/Testreszabás/Figyelmezt. hangok
2) Sim-névjegyzék: Opciók/Beálítások/Alapért. névjegylista

Remélem tudtam segíteni smile.gif .
zorzy
Köszönöm. Közben kiderült a nokiától, hogy az üdvözlő hangot önmagába nem lehet kikapcsol, mint az s40 telefonoknál. És a sim neveket nem tudja alapértelmezetten kezelni. Ezek a simbiyan korláta.
Wiezner István
Hát ez így nem túl kellemes... annoyed.gif
zorzy
Túlteszem valahogy rajta magam, azért jó kis telefon. Köszönöm a választ.
zorzy
Sziasztok Szeretném ha ajánlanátok, nekem (és másoknak) egy jó ingyenes, egyszerű vírusirtó+tűzfal páros symbianra. Köszönöm.
Wiezner István
Helló!

Jól leinformálható, ingyenes vírusirtót nem igazán találni, de többek közt a Kaspersky és az F-Secure is kínál antivírust Symbian S60-ra.
nagyjani
F-secure a Nokiától letölthető, az rá az ajánlott.
zorzy
Köszönöm megnézem.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.