Adani
2005. július 12. 20:40

Ez nagyon betalált!
Gereby
2005. július 12. 21:46
Ezt ki írta és hol? (van egy ismerősöm franciában)
Spányik Balázs
2005. július 13. 2:09
Szegény.

Szemlátomást nem szakember egy idegen országban, nyelvtudás nélkül, azért ez nem egyszerű. És még logikusan is próbál gondolkodni, mondhatnám józan paraszti ésszel, csak hát ez így, ebben a formában sajnos valóban nem állja meg a helyét.
Chabi
2005. július 13. 3:38
Hogy él ott ha nem tud franciául ?
ProFiler
2005. július 13. 6:50
Magyarul...
Ciao.
mizsi
2005. július 13. 16:15
IDÉZET(Gereby @ 2005. július 12., 22:46 - kedd)
Ezt ki írta és hol? (van egy ismerősöm franciában)
Valamelyik fórumon olvastam.
GoodSpeed
2005. július 14. 20:47
Hát filóztam rajta hogy a viccesbe tegyem e be, vagy az ápoltakhoz, de inkább ide, ezt nézzétek meg :
Vörösréz darabolók 
Nézzétek meg a kártyával mit csinál a fickó... az hagyján hogy az ember vesz egy zalma hűtőt mondjuk, de ezt sem helyeslem, (hát még a bolt ahonnan vette mennyire nem ), de ez saját maga csinálja a bordákat

Na ezért nem veszek én sohasem használt cuccokat
Adani
2005. július 14. 21:00
Ez nemrég jelent meg Tomcat blogjában, hihetetlen, hogy a hülyeség mikre nem képes
IDÉZET
Nem is tudom már, ki mesélte a történetet, melyet egy benzinkutas ismerősétől hallott.
A benzinkutas természetesen egy benzinkútnál dolgozott, és ilyen minőségében szolgálta ki az autósokat benzinnel. Jött egyszer egy okos, szép kopasz ember, olyan egybenyakú fajta, sok nemesfémmel és kiváló terepjáró képességű gépjárművel. Megtankolt, majd indult volna tovább, ekkor vette észre a kutas, hogy a kocsiból folyik a benzin. Utána is kiáltott a vezetőnek, mire az visszaszólt:
- Á, tudom, kicsit lyukas a tank.
- De hát meg kellene javíttatni, így elfolyik a benzin.
Izomagy elgondolkodott, majd konstatálta, hogy ez igaz.
- És hogy szokták ezt megjavítani?
- Hát, mit tudom én... Gondolom, meghegesztik.
- Aha. Köszi!
Azzal a nagyokos hazament, és a többit már a rendőrségi hírekből tudjuk. Fogta az ívhegesztő apparátot, befeküdt a kocsi alá, és nekiállt meghegeszteni a teli benzintankot. Állítólag túlélte, de kevés híja volt...
Maverick
2005. július 14. 21:07
Jó kis story!
De kissé szkeptikus vagyok...

Ennyire hülye még az írásban vázolt egyén se lehet..
Vagy mégis?..
GoodSpeed
2005. július 14. 21:26
Pénze volt, de esze az nem.
Adani
2005. július 14. 22:22
Miért ne, voltak ám ennél durvábbak is. pl: az a benzintolvaj, aki gyufával akarta megnézni maradt-e még benzin a tankban, és mivel maradt a kijövő lángcsóva meggyújtotta a ruháját, és miközben vergődött még a 10 literes kannát is feldöntötte maga mellett, amibe addig csorgatta a tankból a benzint.
GoodSpeed
2005. július 14. 22:28
Sült szalonna
eremit
2005. július 15. 4:53
Nem pont számítástechnika, de egy kicsit az. Feltöltöttem a mobilomat. Kérek ezt meg ezt, meg is kaptam rendben. A gond ott kezdődött, hogy számlát kértem. Az eladó odáig volt. Szerencsére a főnöke ott volt éppen, és diktálta neki, mit írjon. Ez és ez a szám, ilyen összeg és T-mobil. Erre a kiscsaj leírja, hogy
T-bobil.
b-vel. Hát rám jött a röhögőgörcs, alig tudtam magam visszafogni. Húsz évesen ne tudja valaki, hogy mi a neve a legnagyobb mobilszolgáltatónak?
Maverick
2005. július 15. 5:58
A Vodafone-t pedig biztos Vod
kafone-nak írta volna...
eremit
2005. július 15. 6:02
ProFiler
2005. július 15. 6:26
Ez sem rossz. Mondjuk nem biztos, hogy ápolt eset, de eléggé furcsa volt:
Tegnap egy kocsmában dolgozva beállít egy kétes kinézetű nő és nyújt felém egy hatalmas gyűrűt. Állítása szerint arany. Mondja németül (már amennyire az németnek nevezhető), hogy nincs pénze hazajutni Romániába, ezért vegyem meg tőle, hogy tankolhasson. Mondja, hogy sokkal többet ér, de egy teli tank áráért odaadja. Hát mondom nekem annyira nincs szükségem ilyesmire (gondoltam magamban: ilyen ocsmányságra). Erőlködött egy kicsit aztán kiment az ajtón. Utánnanézek - hát nem egy ilyen
új, krómozott, fekete, kombi A6-ossal volt ott?!

Bukaresti rendszáma volt és annyit láttam, hogy akik az autóban ültek, azok elég vaskos arany nyekékekkel rendelkeztek...
Ciao.
eremit
2005. július 15. 6:36

Bejöhetett már neki ez a módszer jó sokszor! Nálad nem volt szerencséje. Még mindig jobban jártál, mint ha kölnit kínált volna. Vagy azt vettél volna?

Azért mondom a kölnit, mert anno Kijevben aranyat meg kölnit lehetett kapni korlátlanul, kaja pl. az nemigen volt. (Két hetet voltam ott a 80-as években.

)
Greene
2005. július 15. 6:58
Eremit sztorijáról jutott eszembe az a kedves hölgyemény, aki a Vodafone-os 7500Ft-os feltöltőkártyának esett neki csiszolópapírral...
GoodSpeed
2005. július 15. 11:28
@ProFiler : amit leírtál az Debrecen környékén is divat volt vagy 2-3 éve. Azok tényleg csórók voltak, a gyűrű meg csillogott, de pár nap múlva már oxidálodott, element a színe is
eremit
2005. július 15. 12:17
De ha csóró, akkor hogy lehet olyan csoda-autója?
google
2005. július 15. 12:28
GoodSpeed
2005. július 15. 13:02
IDÉZET(eremit @ 2005. július 15., 13:17 - péntek)
De ha csóró, akkor hogy lehet olyan csoda-autója?
Akikről én beszéltem azok voltak csórók.
ProFiler
2005. július 15. 13:04
Fogadnék, hogy Shigulival voltak azok.
Ciao.
eremit
2005. július 15. 20:06
IDÉZET(Greene @ 2005. július 15., 7:58 - péntek)
... a Vodafone-os 7500Ft-os feltöltőkártyának esett neki csiszolópapírral...

Magyarul: smirglivel!
apacs
2005. július 15. 20:17
Adani
2005. július 15. 22:41
A következő történet főszereplője már Darwin díjat is kapott. Egy csávó azzal szórakozott, hogy billiárdgolyókat nyelt le, és utána visszöklendezte a torkából, sokszor előadta már különböző kocsmákban ezt a magánszámot, csak az volt a baj, hogy egyszer, a fehér golyót kapta fel az asztalról, aminek egy kicsivel nagyobb az átmérője mint a többi golyónak, és a torkán akadt. Persze próbáltak rajta segíteni, de végül a gyorsan kiérkező mentők sem tudtak vele mit kezdeni és megfulladt.
Machado
2005. július 16. 11:33
Greene
2005. július 16. 11:37
Ez nem akkora ápoltság mint elsőre hangzik. Van ilyen program, de a nevét elfelejtettem. Még fent is volt nekem egy ideig.
Állítólag bizonyos játékok jobban futnak ATI kártyának emulált nVidiával mint simán

.
Persze nem arról szól a dolog, hogy most a 9200-es kártyámat belövöm mint 9800XT. Csak a játékok videókártya támogatását lehet vele megtudni, hogy vajon a játékfejlesztők csalnak-e.
ProFiler
2005. július 16. 14:25
Komolyan modom a mi gratulációs topikunk nudli
ehhez képest!
Ciao.
Adani
2005. július 16. 14:44
Ugye? Ahhoz képest, ami máshol folyik, a PCW maga a rend és a fegyelem. Az indexen is volt olyan, hogy 1000 hsz egy nap alatt, nemtudom végül sikerült-e.
Spányik Balázs
2005. július 18. 21:09
Szoftver --> Egyéb szoftver --> nlite --> 1. oldal!
Én már ezen leestem a székből, de még akármi is lehet belőle.
breinichadam
2005. július 18. 21:21
Súlyos eset... Nem tudja mit akar csinálni, nem tudja hogyan kell csinálni és azt sem tudja, hogy hogyan kaphat egyszerűen választ ezekre...
Zwiebi
Spányik Balázs
2005. július 18. 21:32
Azt kell mondjam, eremit mindent megpróbált, de azt azért ő sem feltételezte, hogy a PC World CD a telepítő CD. Ehhez képest elég kulturáltan kezelte a dolgot.
breinichadam
2005. július 18. 21:35
De vajon a PCW cd-n hogyan találta meg az i386-os mappát?

Az a probléma, hogy elmondani sem tudja, hogy mi a baja

Zwiebi
Spányik Balázs
2005. július 19. 0:23
Ez a baja: sehogyan.
GoodSpeed
2005. július 19. 0:24
ehh azért elég dúrva hogy kibeszélitek itt szegényt

Oké, kicsit lamer, de mit fog szólni ha benéz ebbe a topicba?

Persze lehet hogy már megtette LOL
Adani
2005. július 19. 1:02
Elég érdekes jelenség az biztos, de még ő is kispályás egyik-másikhoz képest. Aki 10 évnél régebb óta van benne az informatikai világban, ennél 1000x durvább eseteket tudna mesélni. Volt egy időszak, amikor gyüjtöttem a lamer sztorikat, volt ott rengeteg, volt amit én tapasztaltam, volt amit meséltek, vagy olvastam valahol. Olvassatok csak bele a néhai Terror News lemezújság régebbi számaiba olyan 94-96 között.
Maverick
2005. július 19. 1:27
Én azon is kicsit csodálkoztam, hogy beszúrt egy kiterjedésre nem is túl nagy képet, amiről először azt hittem,
hogy bmp, mert olyan lassan töltődött be, utána látom, hogy egy közel egy MB-os GIF...
Spányik Balázs
2005. július 19. 3:52
IDÉZET(GoodSpeed @ 2005. július 19., 1:24 - kedd)
ehh azért elég dúrva hogy kibeszélitek itt szegényt
Igazad van, GoodSpeed, udvariatlanság, és elnézést is kérek érte.
eremit
2005. július 19. 4:47
Fogadni mertem volna, hogy megjelenik a tegnapi eszmecsere ebben a topicban. Minden megjárja. De az, hogy a Windows telepítő CD helyett a PC Worldöst teszi be, na ez mindennek a fedele! Majd szétmentem a röhögéstől! Ez pont olyan volt, mint az a kolléganőm, aki fejjel lefelé tette be a CD-t, és csodálkozott nemcsak azon, hogy nem látja az op. rendszer, hanem azon is, hogy miért baj az! (Már vagy öt éve van gépük, használja is.)
Maverick
2005. július 19. 9:58
IDÉZET(eremit @ 2005. július 19., 5:47 - kedd)
Ez pont olyan volt, mint az a kolléganőm, aki fejjel lefelé tette be a CD-t, és csodálkozott nemcsak azon, hogy nem látja az op. rendszer, hanem azon is, hogy miért baj az!

Ettől jobb (rosszabb

) is volt, mikor valaki a régi, 5,25-ös floppymeghajtóba akarta beletenni a CD-t,
azaz bele is tette..
ProFiler
2005. július 19. 11:21
Nézd, Ahmed még a 3,5"-os FDD-be is betette a 12 centis CD-t... (méretre vágta)
Ciao.
eremit
2005. július 19. 11:21
GoodSpeed
2005. július 19. 11:22
LOL, micsoda emberek vannak
Adani
2005. július 19. 12:01
Ez azért már elég durva. Az még ok, hogy kivágja a nagyflopit a tokjából, és úgy rakja bele, meg hogy a cd-t a a nagyflopiba teszi, de az a méretre vágás. Az is durva volt, amikor régebben egy csávó bement egy számtech szervízbe, egy RAM modult letett az asztalra, és elmondta, hogy a víruskeresője vírust talált a memóriában, nem tudják kiszedni belőle ?
Gereby
2005. július 19. 12:50
júúúj! Ez nagyon ütős!
apacs
2005. július 19. 14:48
Hát az...
GoodSpeed
2005. július 19. 14:58
A RAM-ból ááááááá

LOL
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 19. 15:42
@Adani
Ez ott van
Maverick
2005. július 19. 16:35
IDÉZET(Adani @ 2005. július 19., 13:01 - kedd)
Az is durva volt, amikor régebben egy csávó bement egy számtech szervízbe, egy RAM modult letett az asztalra, és elmondta, hogy a víruskeresője vírust talált a memóriában, nem tudják kiszedni belőle ?
Jobban belegondolva kész csoda, hogy megtalálta a RAM-modult, és ki tudta szerelni...
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.