Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Touchpad vs logitech setpoint
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Egyéb szoftver
KrisZ_88
Hali mindenkinek!

Tudni valaki ajánlani valami szoftver, amivel fel tudom programozni a logitech (vx revolution) egeremet, és lehetőleg nem az a neve, hogy setpoint? A setpoint nagyon jó, csak az a gond vele, hogy elbarmolja a touchpad beállításaimat. Ha nem telepítem fel, szépen működik mindkettő. Csak azért mégis van 3 kihasználatlan gomb.

KGigi
Hmm...milyen laptop? Nálam nem akad össze.
KrisZ_88
Régi msi x673 is megvolt a probléma, de annak kényelmetlen volt a tapipadja, nem használtam, nem érdekelt.
Most Asus f3sg + synaptics sw + setpoint 4.6.

Az jó lenne ha:
- vezérlőpult/egér, sebesség+rámutatatási finomítás opció visszaállítása
- setpoint / egér gyorsulás kikapcsolása.

de újrainításkor elveszik minden. ez igaz win xp sp3-ra és 7 bétára.
KGigi
Nem értem a problémád. A SetPointban megvannak ugyanazok a beállítások, mint a Vezérlőpulton. Ráadásul ki is lehet kapcsolni őket.
KrisZ_88
Tudnál küldeni screenshotot erről a kikapcsolás opcióról?
KGigi
IPB kép
KrisZ_88
Igen, ez az, amit, ha letiltok, reboot után visszaáll. Plussz az említett vezérlőpult is.
KGigi
Hmm...érdekes. Nekem egyik gépen sem. Nem tudom, mi lehet a gond. Főleg, ha több oprendszer alatt is ezt csinálja. hmm.gif Próbáld meg esetleg másik USB-re dugni (ne a közvetlen mellette lévőre).
KrisZ_88
Nem számít, hogy melyiken van.

Használsz a touchpadhoz valamilyen szoftvert? pl synaptics ...
Milyen setpoint verziód van?
KGigi
A touchpadhez fut a Toshiba laptop saját szoftvere. A SetPoint a legújabb, 4.60.122-es.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.