Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Film elforgatása
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > Videolejátszók és -szerkesztők
uzs_joy
Hali!
Fényképezőgéppel készített avi filmeket szeretnék 90 fokkal elforgatni, és nem találtam rá programot. Tudna valaki ajánlani progikat, amelyek képesek erre?
Üdv,
Joy.
Greene
Ha jól emlékszem a VirtualDub tudja ezt a funkciót... unsure.gif
tzoli
Még szép, hogy tudja. A Video -> Filters -> Add útvonalon kell a szűrőt hozzá kiválasztani.
uzs_joy
IDÉZET(Greene @ 2005. július 22., 8:10 - péntek)
Ha jól emlékszem a VirtualDub tudja ezt a funkciót... unsure.gif

Próbálkoztam már vele, de nem sikerült rájönnöm, hogy lehet elforgatni weep.gif

IDÉZET(tzoli @ 2005. július 22., 8:45 - péntek)
Még szép, hogy tudja. A Video -> Filters -> Add útvonalon kell a szűrőt hozzá kiválasztani.

Köszi, kipróbálom. biggrin.gif
Adani
Virtualdub Filters és a rotate nevű filter kell neked.
uzs_joy
Királyok vagytok! biggrin.gif
Athos
Én is ezzel küzdök most. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ne vágjon le semmit a filmből (se alul, se felül)?

--- Szerkesztve ---
blink.gif Visszamentem a VirtualDub-ba és most jó. Olyan mintha kicsit bugos lenne az előnézet. Na mindegy. Most egyelőre tárgytalan.
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Athos @ 2006. August 01., Tue 16:20) *

Én is ezzel küzdök most. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ne vágjon le semmit a filmből (se alul, se felül)

Hehh, jó Neked. Én meg nem tudom úgy kimenteni a fájlt, amit előzőleg alul-felül kitakartam, hogy mpeg legyen, csak tömörítetlen aviba. Komolyan módom, nem értem, mi a fenéért nem képes mpegbe menteni a VirtualDub, csak ilyen hülye formátumba. evil.gif
Adani
Mert a VbirtualDub AVI-hoz készült. De a VirtualDubMod képes beolvasni az MPEG-et is.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Maverick fórumán megkérdeztem ugyanezt, ránéznél ott?
Icoj
Sziasztok!

Még rébgebben vettem fel néhány filmet fényképezőgéppel. Néhány felvétel a gépet elforgatva készült.
Tv-n lejátszva persze szintén elforgatva jelenik meg.
Van olyan progi, el lehet fordítani a felvételt? És hogyan?

Előre is köszi
TheSaurus
Ezt én is elkövettem, a VirtualDub-bal sikerült elforgatni némi (kb. 10-szeres) méretnövekedés árán.
Icoj
Az korrekt... Nem ismerem a progit, csak hallásból. Leírnád, hogy kell csinálni?

Más lehetőség?
TheSaurus
VirtualDub menü: Video/Filter/Add/Rotate.
Biztos van más is, én ezt találtam.
Athos
VirtualDubbal forgattam el anno én is. Utána meg egy másik programmal (Super 2007) tömörítettem kisebb méretre.
Temporary
Free Video Flip and Rotate
Drakenet
Sziasztok,
Videót mivel lehet elforgatni, a másik gondom, hogy .mov fájlt kellene feldolgoznom.
Drakenet
Köszi! smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.