Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: 24 ways
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > Általános / Vegyes
Spányik Balázs
24 ways

"Adventi naptár" profi webfejlesztőktől a webfejlesztő közösségnek: minden nap egy kis ötlet, egy trükk, egy kevésbé ismert fogás más-más jó nevű szakértőtől. Immáron negyedik éve, minden decemberben.

Mindegyik érdekes, de amitől idén padlót fogtam, az ez a cikk: The First Tool You Reach For. yikies.gif
h.arpad
Ööö... mitől is fogtál padlót? Mert mondjuk én attól, hogy az IE eddig nem támogatta a CSS táblákat (azt hiszem így lehet lefordítani) - amivel egyébként én nem is próbálkoztam még, és az IE7 láthatóan most sem jeleníti meg jól a példaoldalt. A CSS tables viszont az újdonság erejével hatott. smile.gif
Spányik Balázs
Remekül összefoglaltad. Pontosan ettől. smile.gif Már csak az kell, hogy kijöjjön az IE8, és mindenki elfelejtse az IE7-et és IE6-ot, és máris CSS táblákat fogunk használni. yes.gif
Fujitsu
Ezek szerint még 6-7 évig nem kell foglalkoznunk a CSS-táblákkal. smile.gif (A felhasználók 20%-a még mindig IE6-ot használ.)
Frikker Dániel
Mivel az IE7 már eredeti Windows-t igényel, és ez nincs meg minden embernek, mert elég drága. Nem minden ember szeret kifizetni több tízezer forintot egy sza*os operációs rendszerért, csak hogy működjön is a gépe. Ezért szorulnak a régebbi IE-re! ani_wink.gif Én így gondolom, de lehet hogy nincs igazam!
KGigi
Nem szorulnak rá. Van vagy fél tucat ingyenes böngésző. Amik még jobbak is. Sőt, ha nem akarja megvenni a Windowst, van linux.
Kiskalóz
IDÉZET(Frikker Dániel @ 2008. december 19. 21:21) *
Mivel az IE7 már eredeti Windows-t igényel

Tévedsz! Nem igényel! Kipróbáltam.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.