Sziasztok!
Valamelyik nap frissítettem az Adobe Flash Playert (mert automatikusan kérte, hogy frissitsem), és tegnap vettem észre, hogy a YouTube videókon nincs hang. Kép megy rendesen, de hang nincs. Mondanom sem kell, hogy eddig volt. Talán a frissítés óta nincs. Azon kívül van hang rendesen a gépemen mindenhol, csak a flash videókon nincs.
Rákerestem neten erre, hogy mi lehet a probléma. Sokféle megoldást írtak: használjak CCleanert és távolítsam el a Flash Player felesleges fájljait, a registry-ből hiányzik valami addoljam hozzá (nekem nem hiányzott), etc. Egyik se működött. Akkor megpróbáltam azt, hogy eltávolítom a Flash Playert és újrarakom. Természetesen ez se működött, sőt rosszabbá tette a helyzetet.
Hihetetlen, de letöröltem a Flash Playert az Adobe hivatalos uninstaller-ével, és aztán felraktam rendesen. Erre felmegyek YouTube-ra és a Flash Player azt írja ki minden egyes videóra amit megpróbálok lejátszani, hogy "Movie Not Loaded...", ezzel szemben ha egy másik oldalba beillesztett YouTube videót próbálok lejátszani (pl.
http://www.chamillionaire.com/home/chamill...ajor-pain.html), akkor bejön a YouTube player, rendesen lejátssza, de ha már rákattintok a videóra, hogy a YouTube-on nézzem meg, akkor rossz ("Movie not loaded...", csak feketséget látok, még a play gombot, stb. se). Emellett más videó lejátszó oldalak (pl. Dailymotion) mennek szintén, ott is betölt a Flash movie. Bár a hangot még sehova se sikerült visszahoznom. Most már nem csak az a problémám...
Valaki esetleg tud erre mondani valami megoldást? Ha csak a hang problémát meg lehetne oldani az már nagyon jó lenne.

Ja, és Firefox-ot használok. De a hang IE-n is elment. Aztán miután újraraktam a Flash Playert IE-be lejátssza a YouTube videókat a youtube.com-ról is, de hang ott sincs.
EDIT: na azt a problémát, hogy nem tölti be a flash moviekat megoldotta a history törlése Firefoxban. De hang még mindig nincs.