Philips MCD 728 DVD mikro mozirendszer
Pl szerintem ez jó termék már hallottam de interneten nem találtam róla semmit még valaki?
PhilipsEnnyit találtam róla
Jó dizájn-rossz kivitelezés
A PHILIPS MCD728 2.1 hangszórós virtuális Dolby Surround rendszere a motorosan kiforduló hangszóróival elbűvölő látványt nyújt a lakásban.Érezhetően odafigyeltek a dizájnra és a fölhasznált angyagokra.(fa hangdobozok fekete zongoralakkozással,polírozott fémház)A nagy dinamikájú digitális erősítő is kifogástalanul szól: tiszták és erőteljesek a mély és magas hangok.DVD-je tudja az 1080soros fölbontást,ami igazából szerintem csak nagyméretű LCD v. Plazma tévén érvényesül. Hátránya hogy magában hordozza a kínai gyártósorok minden hibáját. A harmadik napon az előlapján található kis számkijelzője megadta magát a power gomb nyomogatása után.Miután visszakerült a szervízből 5perc múlva megint elromlott,azóta csak távirányítóról mertem kikapcsolni. 6 hónap használat után a DVD lézer olvasófej romlott el,nem lehetett filmet nézni rajta,ergo azt is cserélni kellet. Most harmadjára van szervízben fél év alatt,és a neten rendelt áru garanciális szervizelési politikával is gondok vannak ! Ezek után mindenki eldöntheti ,hogy rászán-e több mint100eFt-ot. HG