Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: V. Fórumtalálkozó
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5
Gereby
laughing.gif

Ha leküzdöm a lustaságot, akkor én is kipakolom valamikor a képeket. smile.gif
Spányik Balázs
Nem kell (el)sietni! tongue.gif
Adani
Gereby és az ő lesipuskás képei. smile.gif
mike22
Én is nézem. Elég hülye fejem van, de sajnos lecserélni nem tudom... smile.gif Főleg a közeli elég necces. Amúgy jól sikerültek a képek, gratulálok hozzá Fapuma!
Gereby
>>Képek<<

twisted.gif Nem fogok senkit kivenni a csomagból... laughing.gif
ProFiler
Balázs a kuka mellett nagyon jó! biggrin.gif

Ciao.
Spányik Balázs
Mindjárt nézem.

Egyébként most írom az emlékirataimat, és eszembe jutott a jegyszedő néni a Cifra Palotában, aki mindenáron azt akarta tudni, hogy Bács-Kiskun megyéből jöttünk-e, és nem értette, hogy miért nem tudunk egyenes választ adni a kérdésre. tongue.gif Meg majdnem beengedett mindenkit diákkal, amikor valaki -- az igazság bajnoka -- szólt, hogy én nem vagyok az. laughing.gif
---
TESSÉK, OTT A BIZONYÍTÉK! IMG_1715.jpg --> ennek az elkészültéhez fejeltem le a kajámat! smile.gif
---
Ja, és most jut eszembe! A kecskeméti kurkászós párt se felejtsük el! biggrin.gif Ilyen fura kinézetű, dreadlock jellegű hajszerkezetet hordó fiatal pár volt, ahol a nőstény folyamatosan kurkászta a hím haját. Először a Városháza előtti placcon találkoztunk velük, aztán egyszer csak ott voltak a Malom legfelső emeletén, ahol a madár se jár. Mondtam is, hogy deja vu. tongue.gif
mike22
Biztos, hiba volt a Matrixba...

Húúúúú... Itt sincs szebb fejem... Azt hittem Gereby legalább kikorrekciózza biggrin.gif
Adani
A Cifra palotában pedig a végén ProFiler és Ulala olyan gyorsan végignézték az utolsó képeket, hogy szerintem sebességben elérték a PAL szabványt ( 25 kép/mp). smile.gif

ProFiler
Pedig mindegyiket jól kielemeztem. Nem tudom, Ti miért nyomtátok meg a Pause gombot... biggrin.gif

Ciao.
Adani
Talán mert bent jobb volt a klíma. smile.gif)))
mike22
Meg jó volt a társaság. Illetve mindegyikünk otthonosan mozgott a művészetben... smile.gif
ProFiler
Még bizonyítékot is hagytunk magunk mögött... cool.gif

Ciao.
mike22
Igen, ráadásul az én írásom bizonyítja, hogy ott voltunk... sad.gif
ProFiler
huh.gif arrow.gif sad.gif question.gif

Ciao.
mizsi
Ezt most én sem vágom. Mike22 leírhatná így 1 hónap után, hogy mire gondolt.
Gereby
A Cifra palotában bele írtunk a vendégkönyvbe. Gondolom arra utal Mike22.
mizsi
Igen, de mit akar ezzel sad.gif az emotikonnal mondani? hmm.gif
mike22
Bocs, a késésért, csak most kaptam e-mail értesítőt... sad.gif

Arra utaltam, hogy valami balhé történt volna aznap, akkor engem vesznek elő, de látom nem poénosan sült el... weep.gif
ProFiler
Miért vettek volna elő? blink.gif Nem is írtuk oda a nevünket... Csak a nicket. biggrin.gif

Ciao.
Gereby
És ott még IP címet se látnak... laughing.gif
Pjotr
Miközben írtunk hámsejtek szakadtak le a kezünkről, így DNS mintát hagytunk hátra. Elképzelhető, hogy az ujjlenyomataink is rajta vannak néhány dolgon. laughing.gif rotflmao.gif
Adani
Meg mindenki másé, aki ott megfordult és már több mint egy hónap eltelt azóta, már sok ujjlenyomat lehet meg DNS minta, nehéz lenne bárkit is megtalálni így.
Pjotr
CSI: Kecskemét, semmi sem lehetetlen. biggrin.gif
Adani
Végül is, a CSI csapat meg Rex felügyelő tuti kinyomozná, de azért azt tudni kell, hogy ezeknek és a hasonló sorozatoknak nem sok közük van a valósághoz, egy DNS vizsgálat nem pár napig tart hanem jóval tovább. Rendszámot sem lehet két lila pixelből visszarajzolni.
Pjotr
OFF
Engem a számítógépes rendszerük nyűgöz le. laughing.gif
Spányik Balázs
Akármit is tettünk, végünk van, mint a botnak...

IPB kép

Tudnám, eddig hogy nem vettük észre... ani_wink.gif
Pjotr
rotflmao.gif rotflmao.gif rotflmao.gif
ProFiler
Szerintem könnyen beazonosít minket a pénztáros néni... biggrin.gif Elárultuk neki, hogy nem mind a megyéből jöttünk... laughing.gif

Ciao.
Gereby
No Comment! rotflmao.gif
mike22
Ez jó volt Balázs laughing.gif laughing.gif laughing.gif
mizsi
rotflmao.gif
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2008. november 30. 12:01) *
Ja, és most jut eszembe! A kecskeméti kurkászós párt se felejtsük el! biggrin.gif Ilyen fura kinézetű, dreadlock jellegű hajszerkezetet hordó fiatal pár volt, ahol a nőstény folyamatosan kurkászta a hím haját. Először a Városháza előtti placcon találkoztunk velük

És lőn:
IPB kép
Nem Photoshop.
Adani
Később meg láttuk őket a Malomban is, ők is rájöttek, hogy ott jobb a klíma. smile.gif))))))
ProFiler
biggrin.gif Fel sem tűntek nekem... laughing.gif

Ciao.
Pjotr
Menjünk le a Balcsira egy hétre, tudok szállóhelyet. rotflmao.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.