Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Filmek lejátszása 1080p
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > TV, házimozi, médialejátszó, projektor
bnagy618
Sok ilyen film van a neten(no comment), csakhogy ha nem számítógéppel(!), akkor mivel játszod le? Ennyi a kérdésem, van-e valakinek ilyen irányú tapasztalata? A tömörítés Matroska video (Mkv).
bnagy618
Íme a megoldás

http://www.dvico.com/
szerafíno
Üdv mindenkinek én még újvagyok a fórumon.
Van egy Thomson DTH270 tipusú DVD lejátszóm,de megbolondult.Valószínű softverhibás.
Azt szeretném meg tudni mit lehet vele kezdeni.
kori
Itt olvasgass. Ahogy láttam a 271-es firmware jó a tiédhez is, azt hiszem. cool.gif
szerafíno
Kösz a segítséget.
szerafíno
Próbálkozom de nem nagy sikerrel.
Egy oldalrasem jutok fel.
kori
Sajnos a linkek nem élnek, vagy rosszak, most láttam meg. Próbálj regisztrálni oda, mert nagyobb eséllyel kapsz választ a problémádra. Bár az is igaz, hogy 6-7 ezerért már használható lejátszót lehet venni. cool.gif
stabipapi
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a dvd 1080p-re felkonvertálásról? Hoz látványos és érdemleges javulást?
Érdemes olyan dvd-t venni ami tudja ezt?
Köszi a válaszokat.
geri005
Hát varázsereje nem hinném hogy van neki, az eredeti minőségnél nem tud jobbat produkálni. (Javítsatok ki ha tévednék.)
KGigi
Szerintem valamivel jobb minőségű lesz, mintha direktben DVD-t néznél, de csodát tényleg ne várj.
stabipapi
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, jómagam is erre gondoltam. De azért bízom benne hogy olyan ember is válaszol akinek gyakorlati tapasztalata van a dologról.
stabipapi
A véleményeket mérlegelve nem vettem "felkonvertálós" lejátszót. A szerzeményem Philips DVP 3350. Elégedett vagyok vele,bár nem magyar menüje van. De ezt tudtam. Lejátszik mindent és USB-ről is gyönyörűen mennek a filmek, zene stb. Egy kérdésem viszont lenne. Rá tudnék kötni 2.1-es hangfalat? Nem házimozit, nem 5.1-et hanem pl. ezt: Labtech pulse 485. Előre is köszi a válaszokat.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.