Timcsike22
2008. szeptember 15. 19:25
Sziasztok!
Az a problémám, hogy ha valamilyen programot le szeretnék tölteni pld. a szoftverbázisról vagy más hasonló oldalakról, egyik böngészőm sem engedi. A következőt írja ki a Firefox: Security Zone Policy, ezáltal nem engedélyezi a program letöltését. Az Explorerben pedig azt írja ki, hogy " A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni. " A biztonsági szint most alacsonyon van. A Beállítások menüben már próbáltam beállítani a bővítményeket, némelyiket engedélyeztem is, de nem történt semmi. A sütiket is engedélyeztük.
Nem értem, mi lehet a probléma, eddig minden működött és rendben volt, ezért akinek van valamilyen ötlete, légyszi segítsen nekem!
Üdv: Timcsi
KGigi
2008. szeptember 15. 19:52
Másik fiókban is ugyanez a helyzet? Milyen operációs rendszert használsz? Használsz-e útválasztót (router)?
Akár Vista, akár XP, ha van telepítve Internet Explorer 7, akkor próbáld meg ezt: Internetbeállítások/Biztonság fül. Az Internet zónában Egyéni szint. Az Egyéb résznél keress egy olyat, hogy Alkalmazások és nem biztonságos fájlok indítása. Állítsd Kérdés (ajánlott)-ra.
(Ezt át kéne tenni a Firefox témába)
Timcsike22
2008. szeptember 16. 15:28
Kedves KGigi!
Köszönöm szépen a segítséget, a problémát az általad leírt lépésekkel sikerült megoldanom. Most már minden rendben van a letöltésekkel.
Egyébként az Explorerben javítottam ki a hibát.
Üdv: Timcsi
judy77
2009. január 29. 16:37
Sziasztok!
Ugyanezzel a problámával küzködök,mint Timcsike 22, de sajnos nekem nem sikerült megoldanom ezt a gondot. Kérlek,aki tud valami használható megoldást, irjon,mert az idegöszeomlás határán vagyok. Köszönöm elöre is. Üdv...
KGigi
2009. január 29. 19:34
Az internetbeállításoknál Biztonság fül/Internetnél nyomj egy Alapértelmezettet. Így?
judy77
2009. január 29. 20:39
Kedves KGigi!
Sajnos nem, alapértelmezetten van. Esetleg valami jó ötlet? Lehet virus?
KGigi
2009. január 29. 20:43
IDÉZET
A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni.
Ezt írja ki?
judy77
2009. január 30. 10:47
igen. pont ezt..
KGigi
2009. január 30. 10:48
Akkor valóban itt az ideje utánanézni a kártevőknek.
judy77
2009. január 31. 9:32
Lefuttatam már virusirtó progit,de a probléma még mindig fenáll. Teljesen tanácstalan vagyok

Lehet,hogy Windows ujrarakás lesz?
KGigi
2009. január 31. 11:51
Malwarebytes' Antimalware és a-squared. Ha vírus, akkor ezek megtalálják, tapasztalat.
judy77
2009. január 31. 14:08
Sajnos ezeken is túl vagyok, de semmi változás...

Feladom.
KGigi
2009. január 31. 14:18
Próbáld meg még az Internet biztonsági szintet a legalacsonyabbra állítani próba képpen. Ha ez sem segít, akkor nincs jobb ötletem az újratelepítésnél.
Spányik Balázs
2009. január 31. 20:22
Olvasd el ezt, és próbáld meg megcsinálni az "ellenkezőjét". A 1803-at mindkét helyen állítsd 0-ra.
judy77
2009. február 2. 21:27
Na " megoldódott" a problémám, tele voltam egy rakás vírussal, ami tönkre is vágta teljesen a gépet, úgyhogy megvolt az újratelepítés, most minden ok. Köszi szépen a válaszokat!
Spányik Balázs
2009. február 3. 1:54
Tapsihapsi01
2011. január 13. 22:23
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Amatőr számítógép felhasználó vagyok, úgyhogy csak ilyen gagyi módon tudom megfogalmazni a problémámat.

Arról lenne szó, hogy nem tudok képet lementeni - kép formátumban. A következő történik: a mentés ablakban a fájl nevénél minden kép esetében az jelenik meg: url, a fájl típusa: Firefox Document.
Új a probléma, ha egyáltalán az, szerintem nem, csak nem tudok vele mit kezdeni. Tegnap még minden simán ment.
Előre is köszi a segítséget!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.