Az lenne a kérdésem, hogy van egy "ingyenes tárhely" vagyis inkább ilyen mailben fájltküldözgető a 2BIG nos kaptam egy linket az egyik haverom töltött fel nekem egy 33mb-os cuccot, és az istennek se tudom letölteni letöltés vezérőlvel vagy anélkül, sehogy nem megy! Segítség! A linket inkább nem adom meg mert sokan csúnyán néznének rám.
KeLa
2006. február 6. 12:47
A 2BIG e-mail mellékleteként kezeli a küldött állományt, a letöltés is anak megfelelően történik. No letöltésvezérlő.
Ruzsa Dániel
2006. február 6. 13:23
Mondom kipróbáltam letöltésvez. nélkül, de úgysem tölt le semmi érdemlegeset csak 10ms-énk újratölti az oldalt!
zsoltchelsea
2006. május 11. 18:13
Hi! Ajánlanám a korlátlan http://www.dynamicweb.hu-t. Nagyon jó, gyorsul+növelik a helyet folyamatosan. Ha használjátok, ne használjátok a Total Commander Háttérben való feltöltését, mert nem működik ott (nekem nem, a nem háttérben való pedig simán fölöki)!
Richy
2006. május 18. 17:16
szerintem azért, mert csak 1 szálat enged
blankucy
2006. augusztus 25. 16:17
Én a www.web-server.hu -t ajánlom, szerintem jó.
turorudi2
2007. április 25. 22:39
Nekem az 12web.hu-n megy JSP és atom stabil gépeket használnak.
kesorobert
2007. október 2. 22:35
én az xcore.hu-t ajánlom, nagyon baró ingyenes tárhely. 1giga Php Mysql Stbail és gyors!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.