Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: ATI Radeon 2600 topik
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Videokártyák
BFTS ROLI
Helló!
Valaki tudja hogy miért van az hogy ilyen a kép ennél a videókártyánál?: (ati radeon hd 2600 xt )

http://www.kepfeltoltes.hu/view/080727/GRI...ltoltes.hu_.jpg

A legfrissebb driver van fent.

350W os táp.

Várom a válaszokat.
Alex99
IDÉZET(BFTS ROLI @ 2008. augusztus 2. 18:10) *
a legfrissebb driver van fent.

Azt használd, amelyikkel jó volt. Eredetit.

Tápot csak márkanévvel. Bár nem hinném, hogy most az a hibás.
die nadel
Egy másik fórumon tette fel a kérdést, de érdemleges választ nem kapott rá. Én tanácsoltam neki, hogy itt tegye fel a kérdését.
Próbálta már a gyári drivert is csak az valamiért nem stimmmel:
Idézet a másik fórumból:
IDÉZET
... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó mert MAX 4 bit és feljebb se lehet állítani

És még egy említett probléma amit itt nem írt le:
IDÉZET
... ilyen kis pontok is vannak az asztalon de amikor nincs fent driver akkor nincsenek pontok
Én említettem neki, hogy lehet táp probléma, mivel nekem le kellett cserélnem a 350W-os Codegen-t egy 450W-os Colorsit-re a HD2600XT miatt.
Dave89
8.6-os driverrel ki volt próbálva? (Nem a legújabbal!)
BFTS ROLI
Megpróbáltam most azzal is, de így se jó. sad.gif
Alex99
Mennyi idős a kártya? Vagy új?
BFTS ROLI
Új, kb 1 hete vettem.
Alex99
IDÉZET
... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó

Már itt abbahagytam volna, ugynanis ha nem működik a hozzá kapott driverrel, akkor felesleges kísérletezgetni. Mehet vissza a kártya.
BFTS ROLI
Valamit nem értek. Egyszer volt ám csak rossz. Másodszorra felraktam és nem volt semmi baja. Ezt elfelejtettem írni. A szerelő azt mondta, hogy a directx rossz.
Dave89
AGP-s vagy PCI-Express-es változatról van szó?
BFTS ROLI
PCI-Express.
Dave89
Akkor rossz AGP-s driverek kilőve. Nem tudom, windows reinstall volt-e, lehet, érdemes lenne kipróbálni.
BFTS ROLI
Próbáltam.
Dave89
Akkor nincs több ötletem. Nekem a régi X800GT2-m akkor csinált ehhez hasonló képhibát, amikor túlságosan felhúztam az órajeleit. De gondolom, ez itt nem áll fent. Vagy esetleg valami gyárilag húzott kártyáról lenne szó?
BFTS ROLI
Nem.

A szerelő azt mondta, hogy a directx-szel van a gond, beírtam a futtatásba, hogy dxdiag, és directx 9.0b-t ír ki.
Fel akartam rakni a c-t, akkor csak felugrik és kijön, hogy befejezés, de mégse c-t ír ki. annoyed.gif
Tomcsa
Sziasztok, az én kártyám azt csinálja, hogy ha játszok adott időközönként megakad a játék, majd fut tovább rendesen, hibátlanul, aztán megint megakad és megint fut továbbb.Eleinte csak 1-2 újabb játék csinálta, (Pl.: Assassin's Creed) de mostmár a régiek is ettől szenvednek (Pl.: MoHAA) Először a Raid-re gondoltam, hogy hátha az a hiba forrása, de átküldtek ide, mondván lehetséges, hogy VGA driver hiba. most telepítettem a legújabbat, de ez is pont azt csinálja mint a többi előző.
Pjotr
Ugye rendesen leszedted a régit?
Tomcsa
Igen, rendesen. Sőt már próbálkoztam Windows reinstallal is, de kb halottnak a csók. Sok Drivert próbáltam, van amelyik azt csinálja, hogy időközönként leáll a CCC, de minden ment úgy tovább ahogy kell.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.