Halasi Miklós
2005. június 14. 8:25
Nekem az atw-vel van tele a hócipőm. Tegnap vacakolt, és 11 óra után már nem engedett fel, azt mondja mnár két session csatlakoztatva van, többet nem enged. A vicc, hogy volt gépújraindítás, IP-cím csere és modemreset, jelszócsere az atw-nél, és mégis: most sem enged fel tegnap óta. Beragadt két session. A jóember, aki a telefon túlvégén van, azt mondja, hogy max 15 percig szabadna benne lenni passzívan. Na de ha én nem vagyok rajta, akkor mi használja???
Szóval hócipő.
Adani
2005. június 14. 9:00
Ilyen már nekem is volt, de egy idő után magától megoldódik.
Halasi Miklós
2005. június 14. 15:13
Hát ha hiszed, ha nem, de még most sem enged be. Meddig várjak? Egy hétig???
csum-pi
2005. június 14. 17:44
@ Halasi Miklóshoz
Eddig fel tudtál jelentkezni, vagy most próbálsz először? Nekem nem sikerült feljelentkeznem a regisztráció után 8-9 napig. Eire írtam az adminnak, hogy valamit csináljanak, de ő annyit mondott, hogy lehet, hogy az ftp még nem áll készen, lés ehetnek napok is, mire sikerülhet!

Igaza volt sajnos, de mostmár sikerül!
Sanzi
2005. december 11. 9:19
Ismerős probléma. Nekem is vol már ilyen, de másnapra magától megoldódott.
Ruzsa Dániel
2005. december 23. 16:23
Én többször is vettem igénybe ATW-s táhelyet és soha, de soha, semmi gondom nem volt velük, én maximálisan megvagyok velük elégedve!
@Berecz Dénes@
2005. december 23. 16:32
IDÉZET
Én többször is vettem igénybe ATW-s táhelyet és soha, de soha, semmi gondom nem volt velük, én maximálisan megvagyok velük elégedve!
Nekem is ez a véleményem.
sz.jános
2006. február 7. 19:07
Volna egy nagyon "láma" kérdésem ...
Az ATW szabályzata szerint azonnali kizárás/törlés jár többek között:
- más szolgáltató oldalára mutató jump miatt ... (mi az a jump ???)
- más szolgáltatóról való linkelés miatt
- stb, stb
Kérdésem az lenne, hogy ezt hogy értelmezzem?
Akkor azért is kizárás jár amit
ez az oldal tartalmaz ??? (az oldal elején, ill. végén)
Adani
2006. február 7. 21:53
Nekem egyszer volt, mikor majd 500 megányi cuccomat törölték le. Ráadásul az egy rendes honlap volt. JAlbumos képgalériák index.html is volt, benne az egyes galériák mappáira mutató linkek. Mellesleg a raktárnak használt másik oldalam még most is él, pedig ott csak alibiből van index.html.
sz.jános
2006. február 7. 23:04
Akkor ezekszerint bármikor türülhetik???
Az nem lenne jó ......
Adani
2006. február 8. 0:34
Benne van a pakliban, ezért nem árt, ha megvan a gépeden is. De ez sajnos minden tárhelyre igaz. Eléggé kiakadtam én is mikor törölték, pedig 1 bájtnyi adat sem veszett el. De legalább szólhattak volna, mielőtt törlik, esetleg ha leírják egy mailben mi a bajuk, annak örültem volna.
sz.jános
2006. február 8. 7:09
Biztos ami biztos, letöröltem a linkeket .......

Egy kérdés még maradt, mi az a
jump ???
zico
2006. február 8. 8:19
Ebben az esetben ugrást jelent szerintem. Nehogy már másik szolgáltató lapjára menjen.
sz.jános
2006. február 8. 10:17
Köszi az infót.
kovácszoli
2006. február 17. 20:49
Helló! Csináltam egy honlapot a Publisherrel és feltettem az ATW-re. Igen ám de a kezdőlapon kívül semmi sem jön elő XP-n, csak ennél hamarabbi Windowson. Próbáltam hogy a navigációs sávnak én írok egyet(index_elemei/Page311 stb.), de ennek az lett a vége hogy ahányszor rákattolok a navigációs sávon valamire mindig eggyel több reklám lesz fölül. Mit lehet csinálni ilyenkor? Van esetleg olyan szolgáltató amin nincsen reklám "odafent".
Babó22
2006. április 26. 11:54
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ATW-n lehet-e .cgi programokat futtatni? Mert nekem a FormMail programot szeretném majd futattni, mivel én egy portált akarok csinálni, és a regisztrációt egy MySQL adatbázisba foglalja be, és a FormMail elküldi egyx valakinek a regisztrációs adatait. A választ előre is köszönöm.
Richy
2006. április 26. 14:01
IDÉZET(kovácszoli @ 2006. February 17., Fri 21:49)

Helló! Csináltam egy honlapot a Publisherrel és feltettem az ATW-re. Igen ám de a kezdőlapon kívül semmi sem jön elő XP-n, csak ennél hamarabbi Windowson. Próbáltam hogy a navigációs sávnak én írok egyet(index_elemei/Page311 stb.), de ennek az lett a vége hogy ahányszor rákattolok a navigációs sávon valamire mindig eggyel több reklám lesz fölül. Mit lehet csinálni ilyenkor? Van esetleg olyan szolgáltató amin nincsen reklám "odafent".
Van! Extra.
Egyébként ha relatívan hivatkozol a linkre nem lesz több reklám

index2.html
/egyeb/index.html
/index.html
és az ilyenek
Jester
2006. május 13. 13:23
Nekem egyetlen egy bajom van az ATW-vel. Az, hogy nemtaláltam olyan opciót, hogy tárhely törlése...

Valaki letudná írni, hogy ez merre van?
Chabi
2006. május 13. 14:07
Ha 90 napig nem lépsz be FTP-n a tárhelyedre és utána 8 napig nincs egyetlen egy látogatója sem az oldaladnak akkor automatikusan törlik a tárhelyed. De megpróbálhatod úgy is hogy az index.html-t leveszed az oldalról. Talán így elöbb törlik.
Ruzsa Dániel
2006. május 18. 17:47
Mi most raktuk fel a fórumunkat, azt leszámítva, hogy aki nem használ reklámblokkolót annak idegesítő a 3 banner, és azt hogy néha lassú, nem is picit...Egész jó...De lehet fizetős után nézek.
marthazoli
2006. május 18. 20:08
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Atw TerraSMS rendszerénél milyen telefonszámra kell az SMS-t küldeni, és minek kell az SMS-ben szerepelni?
A G.Y.I.K. -ben nincs semmi erről, az e-mailemre meg nem hajlandóak válaszolni.
Unikey
2006. május 18. 20:28
Hali ez attól függ, hogy mire akarsz küldeni SMS-t. Ha egy oldalon van védett tartalom akkor ott van olyan ,hogy regisztráció.És autómatikusan kidobja.Egyébként itt találsz némi leírást:
http://www.atw.hu/?a=terrasms olvasva a többiek hozzászólását. Nos nekem még nem volt problémám az atw.vel mindent megcsinált kikéve a PHP oldal feltelepítést. De írtam adminnak de ők nem nagyon szeretnek váálaszolni.
Egyébként már nem emlékszem, hogy ki kérdezte a hivatkozást, szóval így kell beírni:
http://users.atw.hu/oldaladCíme/index.html és akkor már nem lesz reklám. csak az az 1 db.
Sok sikert. az Atw-nek még szivesen megüzenném ,hogy kapja be mert már 3-4 oldalamat letörölték
Babó22
2006. május 18. 21:03
Hát ez az ATW.
marthazoli
2006. május 19. 14:10
Hello!
Ezt eddig én is tudom. A gondom csak annyi, hogy szeretnék SMS-rendszert a weblapomra, de nem tudom, hogy milyen telefonszámot adjak meg a látogatóimnak, amire küldhetik az sms-t.
Babó22
2006. május 29. 8:29
Hello! A problémám az ATW-vel az lenne, hogy nemrég regisztráltam ingyenes tárhelyre, és feltöltöttem rá egy phpBB2 fórumot. Amikor telepíteni szeretném, és mindent helyesen kitöltöttem, és rákattintok a Telepíés megkezdése gombra, kiírja, hogy Cricital Error. Could not connect to the database. Megpróbáltam azt is, hogy belépek a MySQL-re, de ott ezt írja ki:#1045 - Access denied for user 'soundambient'@'atw.hu' (using password: YES)
Mit lehet tenni?
Richy
2006. május 29. 14:32
Ne használj ATW-t

Az Extra mysql-je legalább annyira jó, de a CJB-jé a legjobb, csak lassú, de ígértek egy új csak mysql szerver beszerzését.
Oke
2006. június 1. 14:09
Szerintetek milyen az ATW fizetős tárhelye? (
All-In-One Start csomag)
Richy
2006. június 1. 16:55
Az ATW nekem már rosszul hangzik
csibe283
2006. július 9. 22:32
IDÉZET(marthazoli @ 2006. May 18., Thu 20:08)

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Atw TerraSMS rendszerénél milyen telefonszámra kell az SMS-t küldeni, és minek kell az SMS-ben szerepelni?
A G.Y.I.K. -ben nincs semmi erről, az e-mailemre meg nem hajlandóak válaszolni.

Szia!
Igaz régen írtad, de ha még aktuális neked, vagy bárki másnak, akkor itt a megoldás:
http://atw.hu/?a=info&id=OldaladCimeAz OldaladCime helyére értelemszerűen a regisztrációnál választott címet kell beírni.
Oke
2006. július 10. 6:25
Az atw.hu fizetős tárhelye nagyon jó!
elodloic
2006. július 18. 14:04
IDÉZET(kovácszoli @ 2006. February 17., Fri 21:49)

Van esetleg olyan szolgáltató amin nincsen reklám "odafent".
Igen!
www.extra.hu
telljesen reklámmentes tárhely,és 1GB a felső határ!
Ajánlom mindenkinek!
Sanzi
2006. július 18. 22:27
Másik dolog, amiért szimpatikus az Extra, hogy volt az Blogomon pár nem oda illő dolog, és nem törölték az egészet megkérdezés nélkül, hanem szépen az FTP-n hagytak egy kis txt-t, hogy mi is a problémájuk. ATW-s tárhelyemet szó nélkül törölték.
sz.jános
2006. július 19. 19:12
Nem tudom, hogy azoknak akiknek próblémája van az atw-vel, miből ered az, de nekem (több oldalam is van fent) eddig semmi próblémám nem volt vele.
Hasonló véleménnyel vagyok az uw-ről is, annyi megkötéssel, hogy ez olykor lassúbb.
Viszont a chello-s tárhelyem valamiért nem annyira szimpi ...
zsoltchelsea
2006. augusztus 15. 20:07
IDÉZET(kovácszoli @ 2006. február 17. 21:49)

Hi! Egyszerű.
1.: Ne Publisherrel csinálj oldalt, ha nem muszáj. Inkább NVU-t, ha nem akarsz fizetni.
2.: Menj az
Extra.hu-ra
b1rd
2007. március 22. 11:30
IDÉZET(Babó22 @ 2006. május 29. 8:29)

... és feltöltöttem rá egy phpBB2 fórumot. Amikor telepíteni szeretném, és mindent helyesen kitöltöttem, és rákattintok a Telepíés megkezdése gombra, kiírja, hogy Cricital Error. Could not connect to the database. Megpróbáltam azt is, hogy belépek a MySQL-re, de ott ezt írja ki:#1045 - Access denied for user 'soundambient'@'atw.hu' (using password: YES)
Mit lehet tenni?
ATW-nek nagy hátránya, h. nem 100%-os elérhetőségű a MySQL-je.
- "Megoldás"1: vársz a felléppésre 1-2 órát, esetleg 1-2 napot és megjavul
- megoldás 2: átköltözöl más ingyenes tárhelyre
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.