Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: UW.HU
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > Tárhelyszolgáltatók
Oldalak: 1, 2, 3
pigri
Az UW-nek most emelték 200MB-ra. smile.gif
csum-pi
Bocsika, de úgy tudtam hogy az csak valameddig regisztrálókra vonatkozik... biggrin.gif
eremit
Gyengélkedik az uw? Ti nem tapasztaltátok? Nem tudok feltölteni. sad.gif
csum-pi
Én ilyesmit nem tapasztaltam, csak azt, hogy állandóan megszakad a feltöltés... sad.gif
ProFiler
Ugyanaz! huh.gif Nálam sem megy valami fényesen (kegyetlen lassú a feltöltés), de legalább megy.

Ciao.
eremit
Már a felcsatlakozás sem megy, illetve nincs türelmem kivárni az alkönyvtár lista betöltését. Á, most végzett, de a listában semmi nincs. Szóval IPB kép
google
Most már OK.
Kovács Dávid ( Davs )
Megnéztem, 56k-s modemmel a TC , mint a villám...De tényleg...Letölteni 3-4kb/s-mal szoktam, feltölteni meg a TC-vel 20KB/S-MAL !!! De végig! +-5KB/S...Nem is értem, hogy letölteni miért nem tudok ilyen gyorsan mad.gif
eremit
Most még mindig nem tudok felcsatlakozni a TC-rel.
csum-pi
IDÉZET
@Davs
...... feltölteni meg a TC-vel 20KB/S-MAL ......

Örülj, hogy a feltöltés megy ilyen tempóval, mert a normál sebesség a modemeseknél (56k-soknál) a 4kilobájt (max. 6kilobájt) / másodperc.... Mind a letöltés, mind a feltöltés... blink.gif blink.gif

Meglehet, hogy hülyeséget mondok, de ezt így tudom, meg ha azt nézzük, hogy 56Kbit/másodpercet, ha elosztjuk 8-al, akkor 7KByte/másodperc, amivel az úgynevezett hálózati zajok miatt maximum csak jó indulatból tud menni! cool.gif
Adani
Leginkább tényleg max. 4KB/sec. Legalábbis nálam sosem volt gyorsabb, de 56000-rel soha nem is kapcsolódik nálam olyan, 44-48k votl a max.
eremit
Még mindig nem tudok felcsatlakozni az uw-re. Total Commanderrel mennék.
ProFiler
Nekem már teljesen rendbejött.

Ciao.
google
Én is töltöttem ma fel - nem is keveset. Talán a TC-ben van a hiba. twisted.gif
FileZillával mindenestre tökéletesen működik. smile.gif
benkovics
TC-vel is! cool.gif
eremit
A szolgáltatónál van valami prücök. A TC-ben átállítva passzív módra, már működik, tudok ftp-re feltölteni az ultraweben.

Nem tudjátok véletlenül, mi ez a passzív mód a Total Commanderben?
Ajnász
IDÉZET(eremit @ 2005. Jun 14., Tue 14:58)
Nem tudjátok véletlenül, mi ez a passzív mód a Total Commanderben?

Hirtelen gyors ezt gugliztam ki: http://pcforum.hu/tudastar/20556/Use+passi...+transvers.html
fecogee
Nekem jó az uw, csak a 10 kilós letöltés... weep.gif
döke
Nekem tökéletes a feltöltér minden oké nem szakad meg semmi !! laughing.gif
Timer
Jól értettem, hogy ha leakarom szedni az uw.hu-s kiterjesztésből az uw-t, és mondjok .com-ot vagy .hu-t akarok beregisztrálni, bruttó 7 ropit kell kicsengetnem évente? Nem sok ez egy kicsikét? mad.gif
mizsi
Valahol 1500 havonta, a 10.000 Ft-os egyszeri regisztrációs díj mellett, úgyhogy nem.
döke
Jól láttad !!
Szerintem is nagyon sok ugyhogy ezt kicsit elhalasszuk !!
mad.gif
Gereby
Tudja valaki, hogy mi van az UW-n???? mad.gif
FTP-n próbálom föltölteni az nfsu2 autószépség verseny oldalát, és nem megy! angry.gif
Pár file föltöltése után megszakítja a folyamatot. mad.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Nézd meg az admin oldalon, nincs e megtelve a tárhelyed!
döke
Nekem minden OKÉ az UW-vel szerintem is tele a tárhelyed !! biggrin.gif biggrin.gif
Gereby
Azt kötve hiszem, mert teljesen kiürítettem smile.gif
De pár perc múlva helyreállt.
ocsi
Mindennek van ésszerű magyarázata.... általában blush.gif Már kezdem megszokni... annoyed.gif angry.gif
Priby
Tegnap én is mérges voltam az UW-re... egyes részeket behozott a lapon, másoknál meg csak egy üres semmi... remélem helyreállt biggrin.gif
mizsi
Úgy látszik, megint akadnak... mad.gif
Timer
Hát, ez durva: most például a statisztika nem működik: a semminél azért talán többen megnézték már eddig a site-om.
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Mi van az uw-vel? Nem tudok feltölteni. ftp.uw.hu a TC-ben, és passzív mód előtt pipa, majd ha kapcsolódom, akkor kiírja, hogy kapcsolathívási hiba annoyed.gif
Sanzi
Nekem meg:

"502 - a php script túllépte a futási időlimitet!"
google
Proxy error
The document has moved here. ( www.uw.hu/502.php )

Csak hogy bővítsem a hibaüzenetek listáját. ani_wink.gif tongue.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Akkor talán keresni fogok egy új tárhelyet annoyed.gif
google
Én nem, mert már bejön, és ettől függetlenül szerintem elég jól működik.
Programmer
Az uw.hu-val nekem is sok gondom volt....pláne script időtúllépési hiba! blush.gif

Azóta átköltöztem fizetős helyre, ott azóta semmi gondom. biggrin.gif
Sanzi
Jójó, tuti, hogy a fizetős cuccok jobbak, de ezért nem kell az ingyenes szolgáltatásukat háttérbe szorítani!

(Megint Proxy error) De 10 percel előtte meg ment...
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(Davs @ 2005. szeptember 17., 17:11 - szombat)
Hy!
Mi van az uw-vel? Nem tudok feltölteni. ftp.uw.hu a TC-ben, és passzív mód előtt pipa, majd ha kapcsolódom, akkor kiírja, hogy kapcsolathívási hiba annoyed.gif

Még mindig nem megy roll.gif Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj? Mert akkor kb. maradok a tvn-nél
Kovács Gyula (MiniDisc)
Züllik az Ultraweb ... roll.gif
apacs
Sajnos... sad.gif :'(
Kovács Dávid ( Davs )
Akkor költözök a tvn-re, mert már a phpmyadmin-t is megtaláltam biggrin.gif 100 levelet tudsz küldeni mail()-lal, kipróbáltam, 5 sec alatt elment a levél a gmailhoz, de sajnos van benne reklám. És feladó csak a te@tvn.hu lehet.
Sanzi
@Davs
A TV netnek van ingyenes tárhelye?

Lenne egy kérdésem. Van egy e107-es oldalam, UW-n. A címe nem lényeges, de leírom: http://realonline.uw.hu. Az lenna a lényeg, hogy letöltöttem egy plugint e107-hez, melyel lehet hírlevelet küldeni. A neve: Postdub. Minden ok, meg tök jó, de az UW ingyenes SMTP-je erősen korlátozott, így nem tudok minden feliratkozottnak hírlevelet küldeni. Ha mondjuk megpróbálok az admin felületen a beállításoknál külső smtp-t megadni, akkor meg sose tud csatlakozni a serverhez. Ez csak nekem van így? Ez csak az UW-n van így? Pedig mindent jól jó helyre írtam...
benkovics
Az UW-n ez nem megengedett! De felemelheted a levélküldési mennyiséget, egy emelt díjas sms-sel! bulb.gif (az oldalad, tök üres..? hmm.gif )
Kovács Dávid ( Davs )
Igen, a TVN-en van ingyenes tárhely, 100 MB webtárhely, korlátlan MySQL, és napi 100 mail levélküldési qvóta biggrin.gif
benkovics
És van reklámcsík is! cool.gif
Timer
Most evvel szenvedek: dreamweaver-rel tölteném fel az oldalamat, és egyfolytában ilyen hibaablakot dob fel: An FTP error occured. cannot put (fájlnév)50-51407Kbytes used authorized: 204800kb

Na ez mit jelent? Rettentően idegesít már, mert nem kis állományról van szó, és korlátos a netem. körülbelül négyszer futottam már neki...
google
Akkor egy időre hanyagolt. Szokott ilyesmit produkálni az Ultraweb. Sajnos ők is alább adták a korábbi színvonalról. sad.gif
(Bár érdekes, nálam minden további nélkül működik... annoyed.gif Talán éppen egy olyan gép állt le, amire tölteni akarsz.)
Timer
Grrrh. Eddig nekem sem voltak evvel gondjaim, de azért ez nevetséges, még ha ingyenes is a szolgáltatás. Igaz a régi mondás az olcsó húsról, nagyon úgy tűnik...
google
Sajnos már az sem nagyon működik náluk, ami fizetős. Legalábbis ma erről győzött meg az a telefon, amikor bő fél hónap eltelte után akarták regisztrálni a .com-os domaint. Máshol mindezt egy nap alatt intéztem el.
benkovics
IDÉZET(Timer @ 2005. október 14., 21:09 - péntek)
... de azért ez nevetséges, még ha ingyenes is a szolgáltatás...

Ez a lényeg! Az ingyenes szolgáltatók közül, senki sem tökéletes! Az UW még mindig az egyik legjobb! Nézd meg a freeweb-et..... Vagy a többinélk az az átkozott reklám! Bár most az újak közül, talán a 7web..... Talán!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.