Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Nem kaptam meg az újságom
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > Ügyfélszolgálat
tamis
Előfizettem a DVD mellékletes Pcwordra igaz csak 1/4 évre . A harmadik számot nem kaptam még meg. Miért? weep.gif
Reyorkin
1. Szerintem ezügyben inkább telefonálnod kéne a PCW Terjeszteési osztályára.
2. Nem lehet, hogy kicsórták a postaládádból???
mazda6diesel
Sziasztok!

Szerintetek miért nem kaptam meg még az új számot? Már 3. napja kapható de a postaládában semmi. Csoportos beszedési megbízás alapján van előfizetésem úgyhogy még az sem lehet, hogy elfelejtettem befizetni. Máskor már volt olyan is hogy előbb megkaptam mint az újságosok!

Ilyenkorra már el is szoktam olvasni. smile.gif
Mi lehet a gond? mad.gif
mizsi
mobile.gif a terjesztésre!
berdisz
Tisztelt PC World. Hosszu ideje előfizető vagyk a cd-s ujságra, októbertöl a dvdsre. A problémám, hogy sem az augusztusit, sem a szeptemberi példányt nem kaptam meg. Azonkivül, hogy mégegyszer megveszem az ujságot, mit tehetek?

tisztelettel B.P.
1147 kerékgyártó u 8
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ugyanazt, amit fentebb is javasoltak: telefon a terjesztésre, vagy személyesen menj be, és pótolják a hiányszó magazint.
tesztax
Hiányzó nem hiányszó. smile.gif

Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <PF>
AWE
OTP-keresztül fizetem az újság DVD-s változatát. De a szeptemberi szám még mindíg nem érkezett meg.

A Márki Henriettával már leveleztem ez ügyben. Ezt írta:

IDÉZET
Sajnos nem került postázásra a szeptemberi szám, mivel az OTP nem küldte el időben az adatbázist. A pénzt leemelte és ezért már októberben nem lesz leemelés, viszont az újság postázva lesz. Elnézését kérjük a problémáért.

Ráadásul az OTP a megjelenés előtti hónap 17-e körül emeli le az előfitetési összeget, és valamikor a következő hónap 10 körül tudom átvenni az újságat. A pavilonokban pedig az ígért időben lehet kapni. De a szeptember számot még nem kaptam meg. Mikor adják postára? Nem lehet valami pontosabbat tudni?

Posta címem:

Nagy László
4001 Debrecen Postnmaradó

Köszönettel: Nagy László
Spányik Balázs
Nem értelek: miért nem Márki Henriáttától kérdezed meg? Gondolod, hogy bármelyikünk naprakészebb információval tudna szolgálni, mint maga a Terjesztés, akinek ez a feladata?
Budha
Bocsi!

Leírnátok a terjesztés telefonszámát és címét! Nem vagyok újság közelben és a mostanit még mindig nem kaptam meg! annoyed.gif

Köszi:
Spányik Balázs
Azt fogják mondani, hogy várjál vele egy hetet, úgy hogy várjál vele egy hetet -- ennyit simán késhet a posta. Ha nem jön meg péntekig, akkor hívd fel őket.
Budha
Köszi!

Akkor várok még angry.gif .

Szia
Spányik Balázs
Ne mérgelődj, esetleg hívd fel őket holnap, ha már nagyon hiányzik. De hivatalosan tegnap kellett volna megkapnia mindenkinek, a posta pedig simán késik 2-3 napot. A Terjesztés nem fog egy nap után újat küldeni, ezt biztos te is megérted.
Bencce
Nekem nem érkezett meg a Digitális Fotómagazin!
BáGyu
IDÉZET(Bencce @ 2005. október 11., 16:52 - kedd)
Nekem nem érkezett meg a Digitális Fotómagazin!

Hát ez hogy lehet, talán fordítsd meg blink.gif a kettő újság egy exclamat.gif
Budha
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. október 11., 15:46 - kedd)
Ne mérgelődj, esetleg hívd fel őket holnap, ha már nagyon hiányzik. De hivatalosan tegnap kellett volna megkapnia mindenkinek, a posta pedig simán késik 2-3 napot. A Terjesztés nem fog egy nap után újat küldeni, ezt biztos te is megérted.

Megértem-megértem, de azért bosszant. ani_wink.gif Hozzászoktam, hogy szerencsére csak ritkán késik. smile.gif Rémélem mihamarabb megkapom.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.