Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Asus TFT furcsa jelensége
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Monitorok
Vérpatkány
Na hello újra!

Az lenne a szitu, hogy tegnap újrapakoltam a Windowst (XP Sp3). És ma arra lettem figyelmes, hogy a TFT monitorom néha elkezdi változtati a szinkontrasztot vagy mit mert, elsárgásodik, majd visszaáll. És ezt rendszertelenúl eljátsza. A frekvenciát az engedélyezett legmagasabbra állítottam.

Most mi lehet a hiba? A legujabb videokártya driver? Vagy a frekvencia? Vagy merő életlenségből pont most kezd haldoklani a TFT-m? Ez utóbbit kétlem, mert tavaly vettem.
Becsoft
Mozgasd meg a kábelt, szerintem csak az van megtörve. Ha a mozgatástól sárgul, akkor kábelcsere.
Fujitsu
Szerintem is a kábellel (vagy a csatlakozóval) van probléma, de elképzelhetőnek tartom, hogy a driver okozza a hibajelenséget. ani_wink.gif
Vérpatkány
Köszi a válaszokat. Nos, a kábelmozgatásra nem sárgult el. Akkor marad a driver.
csabika001
Sziasztok !
Nekem az volna a gondom, hogy néha néha eltűnik a kép egy másodperc erejéig! Semmi több, kb naponta egyszer kétszer . De játék közben kb 2 óránként. De csak egy pillanatra . Driver? Bár gyárilag nem adtak hozzá drivert . ASUS VW195D
http://asus.com/products.aspx?l1=10&l2...amp;modelmenu=1
Fél éves a gép . Ezenkívül semmi gond vele . Videókártya? Az már őskövület. Ati 9000 pro de még Működik ! smile.gif (Powermagic) Még ara is gondoltam , hogy valami kémprogi lopja a képernyőt ! smile.gif Szerintetek ?
De van még egy tv tunerem is . Lehet amiatt ?? Tanácstalan vagyok.... smile.gif
Köszi a segítséget!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.