Nem találtam hasonló hirtelen jött, hamar vége akcióra vonatkozó topikot, hát nyitottam egyet.
Az elképzelésem a topikkal az lenne, ha valaki talál valahol egy hirdetést, vagy linket, ahol egy bolt, vagy cég bezárja kapuit, kiárusítja megmaradt termékeit, profilváltás, vagy csőd, esetleg egyéb miatt, és ráadásul jelentős árcsökkenéssel értékesíti megmaradt készleteit, az számunkra hasznos is lehet.
Természetesen nem egy adok-veszek topik a lényeg, egy-egy hirdető „vacka”, és nem is önös érdek, miszerint eladnám, vagy vennék, hanem korrekt ajánlatok választékkal.
Talán legegyszerűbb úgy bemutatni az elképzelést, hogy íme az első találat egy felszámolás, szöveg, és link.
“A nálunk maradt készlettől szabadulnánk. Mindenre van garancia, minden számlás, minden a beszerzési ár alatt 25%-al eladó!
A megrendelések jöhetnek a hardwareoc@hardwareoc.hu címre. Ha valaki a boltban venné át, akkor kérem jelezze. Aki futárt kér, az írjon nevet címet, és két napon belül megy a cucc.
A listában nettó árak vannak!”
http://www.hoc.hu/kepek/s3nki/keszlet_080515.xls
Találtam egy vásárlói véleményt is, ezért ajánlottam. Íme:
"Voltam érte, félre volt téve, el is vittem.
Köszönöm a korrekt ügyintézést, a szomorú esemény ellenére is!"
Nézzétek át a linket, és ha úgy gondoljátok, hogy nem rossz, ha él egy ilyen topik, ahol az ország egész területéről fel tudjuk hajtani, a korrekt módon, olcsónál is olcsóbb legális kínálatokat, akkor reflektáljátok pár szóval, esetleg hasonló ajánlattal.
(Szerintem, még belefér ebbe akár egy iskola, vagy önkormányzat, korház, stb. használt gépparkjának kiárusítása is, amennyiben az közpréda.)