Charles
2005. július 10. 23:10
Hali!
Nekem még nincs meg a júliusi szám.
Viszont most járt le az előfizetésem. Mivel anno nem fizettem be, most kaptam még 1 csekket, hogy fizessem, és akkor útólag megküldik az elmaradt számo(ka)t. Ez csak a júliusi most, mert a júniusit még megkaptam előfizetéssel. Tehát megkapom július közepén akkor az e hónapit?
A másik, hogy írják, hogy ha le akarom mondani az előfizut, szóljak. Nem elég, ha nem fizetem be? Hogy is van ez? Ez a jövőre vonatkozik, mert most ezt tervezem hosszabbítani.

Üdv!
eremit
2005. július 11. 5:21
Küldj egy e-mailt a terjesztésnek! Ha nem fizeted be, akkor gondolhatják, hogy csak késel, és továbbra is küldik. Meg illik is egy lemondó levelet ("Elbocsátó szép üzenet") küldeni.
terjesztes@pcworld.hu A lap 9. oldalának tetején.
Charles
2005. július 12. 22:02
Tehát írni kell... illetve kéne.
De közben mégis inkább úgy döntöttem, hogy meghosszabbítom.
Ha a jövőben nem ez lesz a helyzet akkor már tudom mi a teendő.
Emailt írni tényleg nem nehéz, azt hittem valami postai levél kell.
Amúgy mi ez, hogy "hogy csak késel, és továbbra is küldik?
Nekem már rég küldtek csekket, ez már a második. Nem küldtek továbbra semmit.
Na, ha befizetem, remélem a júliusit is küldik!
Üdv!
attika80
2005. július 12. 22:06
Sziasztok.
Olyan kerdesem van, hogy ha elofizetek akkor bankkartyaval tudok fizetni? Marmint ugy, hogy az interneten keresztul kifizethetem az elofizetest??
Koszi.
Byez.
Spányik Balázs
2005. július 13. 1:45
Nem.
eremit
2005. július 13. 5:18
Nekem kiküldték a csekket, de internetes banki átutalással fizettem (OTP). Nem a postán.
Charles
2005. július 13. 22:31
Igaza van eremitnek, átutalással lehet. De az is igaz, hogy a rendelés honlapon közvetlenül nem lehet kártyával fizetni.
Üdv!
Charles
2005. augusztus 15. 12:23
Hali!
Ismét eljött a meghosszabbítás ideje...
A levélben az van, hogy aug 26... Az lenne jó, ha szeptembertől kapnám, de csak szept elején tudnám fizetni anyagi okokból ugye.
Ugye megoldható ez? A júliusit is később fizettem...
Üdv!
Charles
2005. október 6. 19:44
Ja amúgy meghosszabbítottam, de szeptember elején. Na jó a LEGelején!

Ugye kapom az októberit? pls!
Üdv!
mizsi
2005. október 15. 13:10
Megrendeltem az 1 éves előfizetést, január hónaptól kezdődően. Kérdésem:
a 13.920 Ft-ot egyösszegbe kell majd befizetnem, vagy havonta jön majd a csekk az 1160 Ft-ról?
eremit
2005. október 15. 13:17
Egyösszegben, egyszerre! Nekem legalábbis a fél évest így kellett! (7116 HuFt)
inspironer
2005. november 2. 13:18
Helló!
Elhagytam az előfizetési csekket, és kéne a cím, ahova a pénzt küldjem a következő évre...
Shia-ko
2005. november 2. 13:42
Hívd fel a 577-4301 számot, és eligazítanak.
csum-pi
2005. november 4. 21:33
"Bajban vagyok"!

Október 23-án megkaptam az előfizetői csekket, azzal az üzenettel, hogy NOVEMBERBEN LEJÁR AZ ELŐFIZETÉSEM! nem emléxem, hogy tavaj decembertől kezdve fizettem-e elő, vagy novembertől, így nem tudom, hogy novemberben meg-e kapom még, vagy sem a magazint!?!?!?

Ha még megkapom a magazint Novemberben, és mondjuk csak Decembertől kezdve fizetek elő, akkor meg-e kapom az ajándékokat (köztük a 2005-ös archívum cd-t), illetve részt fogok-e venni a nyeremény sorsolásokon?

Remélem, van olyan szerencsém, hogy ezek létre fognak jönni!!! KÉREM!!
Nagyon köszönöm
Előfizetőjük Cs. János
Dr. Watson
2005. november 5. 9:55
Én se nem tudom, hogy mikor jár le az előfizum... van egy telszám, amin ezt meg lehet érdeklődni?
Spányik Balázs
2005. november 5. 10:09
Igen!
csum-pi
2005. november 5. 12:08
ÉLJEN! KÖSZÖNÖM!
Spányik Balázs
2005. november 5. 12:10
Én ugyan Watson doktornak válaszoltam, de sebaj, mert a te kérdésedre is jó a válasz. Mi több, az év végi előfizetési akció mindig két hónapon át, novemberben és decemberben is tart, tehát a következő hónapban is nyugodtan élhetsz vele!
Dr. Watson
2005. november 5. 12:42
Vazzze, és tényleg kijavítottad a mondatkezdő kisbetűmet! Vigyázz, nehogy egyszer rád kattanjon valami fórumfüggő hobbinyelvész, mert akkor az isten irgalmazzon néked!

Titkos az a telefonszám? (ha erre nem a helyes válasz, akkor légy szíves add meg, már ha nem túl nagy kérés, persze) Köszi!
Spányik Balázs
2005. november 5. 12:45
Állok elébe!

A telefonszám annyira nem titkos, hogy ezen az oldalon is szerepel már egyszer, meg legalább háromszor minden egyes számunkban. De, tessék:
577-4301
Dr. Watson
2005. november 5. 12:49

und kösz!
Kovács Dávid ( Davs )
2005. december 18. 20:21
Hy!
Hogyan kell meghosszabbítani az előfizetést? A sárga, vagy a kemény fehér lapot kell elküldeni? Vagy esetleg ott van a net! Ha neten újra megrendelem, akkor fogják tudni, hogy nekem még nem járt le az előfizetésem, csak az akció miatt hosszabbítok most?
mizsi
2005. december 19. 21:02
Írsz egy nagyon szép e-mailt a terjesztáésnek, amiben leírod, hogy Te előfizető vagy már x hónapja (netán éve), és most az Óriási Előfizetési Akció miatt megszeretnéd hosszabítani az előfizetést. És utánna csak várj. Nem kell sokat!
inspironer
2005. december 19. 23:30
Hétfőn sikeresen megjött, csak nem voltam netközelbe. De köszönöm a segítséget mindekinek!
mizsi
2006. november 9. 17:56
Ma kaptam levelet a Terjesztéstől, hogy decemberben lejár az előfizetésem, és ha most meghosszabítom, akkor ezt meg ezt az ajándékot kapom. De! Figyelmesen elolvasva az apróbetűs részt is, tapasztalom, hogy a Fifa 2007 és a Need for Speed Carbon kupon sajnos már nem érvényes

(Tudom, baki, na de ekkora!)
Charles
2006. november 9. 21:49
A mostani 1 éves akciós előfizetés (14e Ft fölötti ár) -hez járó bónuszok és ajándékok járnak a hétvégi, 13e Ft körüli "kedvezményes" előfizetéshez is?
Üdv!
Spányik Balázs
2006. november 10. 8:57
IDÉZET(mizsi @ 2006. november 9. 17:56)

a Fifa 2007 és a Need for Speed Carbon kupon sajnos már nem érvényes...
Már szóltam nekik, remélhetőleg kijavítják a következő számban.
mrmatyi
2008. szeptember 8. 18:36
Üdv!
Le szeretném mondani a lapot, úgy olvastam, hogy jó egy e-mail is!
Ez a cím még jó?
terjesztes@pcworld.hu
Spányik Balázs
2008. szeptember 8. 18:47
Jó. Hogy aztán tényleg le lehet-e mondani e-mailben, az megint más kérdés.
mrmatyi
2008. szeptember 8. 19:43
Miért? Nem lehet lemondani ezen az e-mailon?
Spányik Balázs
2008. szeptember 9. 7:24
Nem tudom.
mrmatyi
2008. szeptember 9. 13:20
Kösz!
Jól el lehetett veled beszélgetni Balázs!
Spányik Balázs
2008. szeptember 9. 19:54

Miért tudnom kéne? Nem én vagyok az ügyfélszolgálat!
mizsi
2008. szeptember 17. 19:59
És ha csak nem fizeted be a csekket?
Neo
2008. december 29. 11:03
Április óta nem voltam itt, ami nem véletlen. Most azonban mégis be kellett lépnem ide, de nem szívesen!

Gratulálok a sok okos tojásnak, akik miatt az IDG. HUNGARY Kft. úgy döntött, hogy idén már nem mellékeli a magazinhoz az előfizetés meghosszabbításához szükséges postai csekket (PCW 2009 előfizetői akció), mivel az ügyfélszolgálatos hölgy ma telefonon elmondta, hogy tavaly sokan félreértették.
Az ilyen embereknek nem PC WORLD magazint kellene járatni, hanem mondjuk valami 5-6 éveseknek szóló gyermek magazint 
Bár az átutalás látszólag egyszerűbb, de ehhez meg kellett kérdeztem az IDG számlaszámát...
Szóval, gratulálok azoknak, akik szeretik játszani a h*ly*t és telefonálgatnak az ügyfélszolgálatra, hogy
ez a csekk meg miért van az újságomba, amikor még nem járt le az előfizetésem, he?! 
Egyszer minden végetér, még az is lehet, hogy nem hosszabbítok... (
a sok h*ly* miatt)
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.