bedecs.hu
2008. április 3. 18:16
Az MSN-t mindenki ismeri, majdnem mindenki használja. A szolgáltatás olyan amilyen, a kliens pedig szerintem maga a borzalom. (Én legalábbis gyűlölöm az M$ féle klienst).
Szerencsére van a Gaim utódja a Pidgin ami amellett hogy gyorsabb, letisztultabb és stabilabb mint az MSN valamennyi elterjedt azonnali üzenetküldő szolgálatással megbirkózik (MSN, ICQ, Gtalk, AIM...)
A kérdésem az lenne, hogy nem e tudja valaki, hogy kell kikapcsolni az egyéni hangulatjelek megjelenítését?! Öngyilkos tudnék lenni, mikor beszélek egy ismerősömmel akinek az M$N-en kívül más nem létezik és minden második szótöredékre egy idióta undorító össze vissza villogó kép vagy gif animáció van hozzárendelve és gyakorlatilag olvashatatlanná válik a beszélgetés. MSN-ben és Trillianben könnyen letiltható ez a dolog, vagyis hogy az egyéni képeket ne jelenítse meg csak az általános hangulatjeleket. Ha valaki használja még a Pidgint és tudja hol kell letiltani ezt a dolgot, legyen szíves megosztani velem.
Bata László
2008. április 7. 10:25
Beállítások > Hangulatjel-témák > nincs
Pjotr
2010. november 3. 18:46
Hol található meg a "nem beépített MSN, hanem külön letölthető WLM plugin"?
KGigi
2010. november 3. 19:44
msn-pecanEzt régen nem így hívták.
Pjotr
2010. november 4. 11:07
Nagyon klasszul megcsinálták, csak épp nem tudom használni. Mi az, hogy nem találja a Pidgin telepítésemet? Jó, hogy, portable. Letöltöttem azt a különálló DLL-t, de kb. nem működik. Írok valakinek, de nincs válasz, szerintem semmit nem kap meg.
Sebi
2010. november 4. 12:43
Portable verziónál mutasd meg neki a könyvtárat.
Nálam például:
c:\Pidgin.Portable-2.7.4\App\Pidgin
Pjotr
2010. november 4. 12:52
Hülye azért nem vagyok.
A C: gyökerébe hogyan kerülhet hordozható program?
Sebi
2010. november 4. 15:25
Úgy, hogy odatettem ideiglenesen próba céljából.
KGigi
2010. november 4. 20:37
Nekem is portable van. Bemásoltam a dll-t a könyvtárába a megfelelő helyre, elindítottam a programot, és lett egy új protokollom, kész. Nem tudom, mit rontottál el.
Pjotr
2010. november 4. 20:44
Új protokollom nekem is van, csak épp nem jó semmire.
KGigi
2010. november 4. 20:55
Nekem fordítva volt. Az MSN protokollal folyton összeomlott, míg ezzel működik. Szerintem nem sokat vesztesz, ha az alapot használod. Az megy?
Pjotr
2010. november 4. 21:01
Megy, csak sokszor van, hogy nem megy el egy üzenet, vagy épp nem kapok meg mindent.
KGigi
2010. november 5. 6:32
Az WLM-en is.

Minden esetre érdekes. Próbálj meg felrakni egy fixet. Amennyire én láttam, nem szemetel.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.