Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: PC World Online béta vége
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC World Online
Telek Zoltán
Kedves Olvasók!

Biztosan többen (sőt remélem mindenki, aki a PC World Online-on jár) észrevették, hogy az oldal kilépett a béta fázisból és megújult rajta pár szolgáltatás is. ole.gif

Úgy érezzük, hogy mostantól tudja az oldal maradéktalanul betölteni a teljes értékű online újság funkcióját.

Természetesen mindenki véleményére, észrevételére és esetleg felfedezett hibáira kíváncsiak vagyunk, így ebben a témában jöhetnek a vélemények.

Első sorban büszkeségünkről, az új felső menürendszerről, a nem kevésbé szemünk fénye PC World TV videós aloldalról és a nyomtatott lap online, flash formátumban olvasható archívumáról.

A fejlesztések nem állnak le, így nemsokára újabb funkciókkal, szolgáltatásokkal fogunk bővülni. construction.gif

A véleményeket előre is köszönöm! thumbsup.gif
Sebi
IDÉZET(Telek Zoltán @ 2008. február 29. 15:23) *
Természetesen mindenki véleményére, észrevételére és esetleg felfedezett hibáira kíváncsiak vagyunk, így ebben a témában jöhetnek a vélemények.

Nem működik a hírlevélrendszerről való leiratkozás.

Bővebben itt.
Spányik Balázs
A 702 fagyasztja a laparchívumot!

A PC World TV oldalán a grafikailag látványosan megjelenő témák szövegeit el is kéne ám olvasni valakinek, mert ezek ütnek ám csúnyán:
  • "A PC World meglátogatja a világ legnagyobb informatikai kiállításain"
  • "bemutatásra került többek közt a Photoshop CS3, az Illsutrator", továbbá a Dreamweaver sem nagy W, és mit csinál utána az a + jel?
  • "Bemutató a legérdekesebb Apple termékektől", továbbá az iPod és az iMac esetében is kötőjel nélkül csatoljuk a toldalékot.
Ez azért 5-ből 3, ehm. roll.gif

Egyébként látványos, de nekem továbbra is irgalmatlanul túlzsúfolt. sad.gif A főoldal pedig éppen megint ilyen:

IPB kép

Nem hiszem el, hogy nem megoldható, hogy két soros leadje legyen a cikkeknek, mert Zero nyilván úgy lőtte be a designt. ani_wink.gif

Tudom, én meg későn adom le a cikkeimet. tongue.gif
kori
Igen, a kissebb hibáktól eltekintve nekem nagyon tetszik. Különösen a laparchívum. smile.gif
Fujitsu
Ha itt rákattintunk a "Segélyvonal fórum" menüpontra, akkor a Mobiltelefonok témacsoport jön be a fórum főoldala helyett. ani_wink.gif
Spányik Balázs
A PC World Shop is megkapta új "fejét". smile.gif Az elkövetkezendő napokban még reszelgetek rajta.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.