IDÉZET(Atys @ 2005. december 02., 15:08 - péntek)
Igen mond valamit... de ezt pilla perc egy grafikus prg-vel.
Pl.: Gimp: Kép/Mód/Szétbontás
Ennyiért egy ezres? Nem is rossz munka...
És az alatt a "pilla perc" alatt készen is van a film és a szita, ugye?

Sőt a szitának - amit utána másra már nem használhatnak - is van némi önköltségi ára, amiért az az ezres messze nem olyan sok.
De arra is kíváncsi lennék, hogy egyszer ellenőrizted-e, hogy a Gimp négyszínre bontásának mi az eredménye? Mert azért egy korrekt RGB->CMYK átalakítás és a színrebontás (főleg ha van 1-2 "apró" beállítás, mint pl. szövegek alátöltése stb.) akkor azért nem is olyan egyszerű feladat.
IDÉZET(Doc @ 2005. december 07., 8:48 - szerda)
Én is szeretnék nyomtatni, karácsonyi ajándéknak. Néztem papírt, de elvileg arra csak tintasugarassal lehet nyomtatni. Olyan papír nincs, amire lehetne lézerrel nyomtatni?
Kell(ene) lennie, hiszen például a Városkapuban színes fénymásolót használnak évek óta, és az - ebből a szempontból legalábbis - elvileg ugyanaz a technológia, mint a lézernyomtató.
IDÉZET(Doc @ 2005. december 07., 8:48 - szerda)
Van egy kis méretű képem, amit szeretnék nagyítani a nyomtatáshoz. Sajna BMP, így még corellal sem tudtam "tisztán" nagyítani. Van erre megoldás?
Mit jelent a "kis méretű"? És Corel mivel próbáltad nagyítani? Draw, Photo-Paint, Paint Shop Pro? Elfogadhatóan 2, max 3-szorosára lehet egy képet nagyítani, de nem lesz szép a végeredmény.
Egy kép miatt nem igazán éri meg, de a legjobb megoldás még mindig a PhotoZoom Prof, amit momentán
itt találsz meg (tulaj váltás volt ismét).
De érdemes próbálkozni az ingyenes IrfanView és FastStone Image Viewer programokkal is, mert ezekben jobb méretező algoritmusok vannak, mint a profikban