Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: MySQL gondok az Ultraweben
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > Adatbázisok
benkovics
Meg szerettem volna nézni a desktopverseny honlapján található vendégkönyvet, mire ezt írta ki:
KÓD
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'SQL1.ULTRAWEB.HU' (13) in /mnt/ultraweb/d/de/desktopverseny/guestbook/view/index.php on line 46
Can't connect to MySQL server on 'SQL1.ULTRAWEB.HU' (13)

Mit jelent ez? Nem értem!
Megnéztem az UW-n, és a beállítások jók!
Nigi
User és jelszó is jó? Ellenőrizd!
benkovics
Igen! Jó minden! Nem értem!
benkovics
Úgy látszik, reggelre megoldódott! Még jó, hogy nem piszkáltam bele!
cool.gif
svigi
Az uw-nek pár hónappal ezelőtt voltak gondjai, mostanában tökéletes!
PHP és SQL... hmm... tökéletes cím! biggrin.gif
Ajnász
Az imént éppen nálam is ilyeneket művelt az uw mysql-je... Lehet, hogy újra elkezdődött? unsure.gif
ocsi
PHP+SQL
IDÉZET

Szerintem nincs értelme külön sql főtopicot nyitni...mert úgyis összekapcsolódik.... maximum lesz neki új altopic

UW
IDÉZET
Hát ez szerintem egy rántott-súlt-hús....(csak nem akarom h kimoderáljanak) és éppen ezért nem is használom...rendszeres leállások szoktak lenni...
google
Múltkor én is vacakoltam MYSQL-lel az Ultraweben, akkor nem nálam volt a hiba! huh.gif
Sanzi
Az UW nagyon sűrűn bénázik. 2-3 hete globális problémák voltak vele. Az UW kitárgyaltuk, és meg is talátuk a probláma nyitját. Nemis ez a lényeg, csak arra lennék kiváncsi, hogy miért van az, hogy havonta van valami? Nem tudom, hogy a többi szolgáltatónál hogy van ez? Ott is vannak gondok?
benkovics
Most próbálom telepíteni a vendégkönyvet, erre ezt az üzenetet kapom:
KÓD
Parse error: parse error, unexpected '<' in /mnt/ultraweb/b/be/benkovics/neo/gb/install.php on line 2

Mit jelent ez? blush.gif
eremit
Akkor léphet fel, ha nincs bezárva valahol egy (, { vagy " jel, vagy hiányzik a ; pontosvessző.
benkovics
hmm.gif Ugyan nem értek a php-hoz, meg a mysql-hez sem, de nekem úgy tűnik, minden ok! blush.gif
google
Ha megnézhetnénk... több szem többet lát. Én is sűrűn járok úgy, hogy nem értem, mi a hiba, már teljesen a plafonon vagyok, és pl. egy változóban a helyett ä-t írtam. cool.gif
benkovics
Köszi!
Közben Ajni segített, és megcsinálta! De hogy hogyan?........ blush.gif
google
Sokkal bonyolultabbnak látszik, mint amilyen, hidd el. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.