Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Logitech EX110
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Beviteli eszközök
fodorp
Biztos egyedi eset, de a segítségeteket kérném. Vásároltam egy, a témában említett billentyűzetet és a játékoknál sajnos nem megfelelően működik. A probléma a következő: Ha egyszer megnyomom valamelyik billentyűt többszöri lenyomásnak érzékeli a játék. A szoftver újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Így ez az egész számomra használhatatlan. Kérlek segítsetek!!!!
Alex99
Egyszerű, tehát kipróbálod az előző billentyűzeteddel, (ha még nem dobtad ki) és ha azzal működik, akkor kicseréled a Logitechet.
Minden játék? Illetve írogatás közben is?
fodorp
A baj az, hogy az előző billentyűzet nem működik. Írás közben nem csinálja a hülyeségét csak játékok közben. Még excel táblázatokat is normálisan tudok vele szerkeszteni.
Alex99
Alapjában véve működő billentyűzettel próbáld ki. Ha nem lesz jó, komoly probléma is lehet.
fodorp
Nagyokos "barátom" azt javasolja, hogy telepítsem újra a rendszert, mert ő is járt már így és állítólag utána jó lett. Nem tudom érdemes-e neki állni. Mindjárt kidobom az egészet a kukába. Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget. Remélem lesz lehetőség visszaadni. Köszi.
Marciember
Nagyjából nekem is ugyan ez a gondom, de más billentyűzettel, és nekem az újrarakás sem oldotta meg. Ráadásul nekem 2 billentyűzettel is ez a gond.
Alex99
Próbáld ki a szóban forgó billentyűzeteket másik gépen, és ha működnek tökéletesen, akkor lehet, hogy alaplap baja van.
Marciember
Kipróbáltam nem segített. A billengyűzet ugyan olyan volt. De a probléma nem folyamatosan jött elő hanem tegnap reggel hirtelen. Cseréljem le mind 2őt?
Alex99
Ha egyik sem működött egyik gépen sem, akkor igen.
Marciember
Új probléma: ha egy gombot nyomok: pl W folyamatosan akkor nem forog az egér és egy másik gombra se reagál. De most írasban igen. és ha elengedem a gombot és úgy próbálok mást nyomni akkor se reagál viszont megy tovább előre (hogy az előző példát hozzam). De ha épp csak lenyomom a Wt és felengedem akkor is legalább 2 percig megy előre, és semmi másra nem reagál.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.