fodorp
2008. február 2. 2:14
Biztos egyedi eset, de a segítségeteket kérném. Vásároltam egy, a témában említett billentyűzetet és a játékoknál sajnos nem megfelelően működik. A probléma a következő: Ha egyszer megnyomom valamelyik billentyűt többszöri lenyomásnak érzékeli a játék. A szoftver újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Így ez az egész számomra használhatatlan. Kérlek segítsetek!!!!
Alex99
2008. február 2. 12:35
Egyszerű, tehát kipróbálod az előző billentyűzeteddel, (ha még nem dobtad ki) és ha azzal működik, akkor kicseréled a Logitechet.
Minden játék? Illetve írogatás közben is?
fodorp
2008. február 2. 13:24
A baj az, hogy az előző billentyűzet nem működik. Írás közben nem csinálja a hülyeségét csak játékok közben. Még excel táblázatokat is normálisan tudok vele szerkeszteni.
Alex99
2008. február 2. 13:28
Alapjában véve működő billentyűzettel próbáld ki. Ha nem lesz jó, komoly probléma is lehet.
fodorp
2008. február 2. 14:22
Nagyokos "barátom" azt javasolja, hogy telepítsem újra a rendszert, mert ő is járt már így és állítólag utána jó lett. Nem tudom érdemes-e neki állni. Mindjárt kidobom az egészet a kukába. Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget. Remélem lesz lehetőség visszaadni. Köszi.
Marciember
2008. február 2. 18:19
Nagyjából nekem is ugyan ez a gondom, de más billentyűzettel, és nekem az újrarakás sem oldotta meg. Ráadásul nekem 2 billentyűzettel is ez a gond.
Alex99
2008. február 2. 18:27
Próbáld ki a szóban forgó billentyűzeteket másik gépen, és ha működnek tökéletesen, akkor lehet, hogy alaplap baja van.
Marciember
2008. február 3. 15:30
Kipróbáltam nem segített. A billengyűzet ugyan olyan volt. De a probléma nem folyamatosan jött elő hanem tegnap reggel hirtelen. Cseréljem le mind 2őt?
Alex99
2008. február 3. 15:32
Ha egyik sem működött egyik gépen sem, akkor igen.
Marciember
2008. február 3. 16:32
Új probléma: ha egy gombot nyomok: pl W folyamatosan akkor nem forog az egér és egy másik gombra se reagál. De most írasban igen. és ha elengedem a gombot és úgy próbálok mást nyomni akkor se reagál viszont megy tovább előre (hogy az előző példát hozzam). De ha épp csak lenyomom a Wt és felengedem akkor is legalább 2 percig megy előre, és semmi másra nem reagál.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.