Oke
2005. május 29. 13:43
Valaki tud olyan ingyenes tárhelyet, amit csak ftp-re szabad használni.
Sanzi
2005. május 29. 22:11
Szerintem nincsen ilyen, mivel az ilyen ingyenes szolgáltatóknak az a reklám, ami a weboldalad tetején van. Ebből van az a haszon, amibe a tárhely fenntartása kerül. És ha csak tárhely, akkor nem lehet látni a reklámot, és nincsen haszon...
csum-pi
2005. június 3. 18:34
Sanzi... én csak azt mondom, hogy nem valószínű, hogy létezik ilyen, de ha belegondolsz sok lehetséges verzió lehet ilyenre.
Valaki létre hoz egy ilyen szolgáltatást, mert:
-megakarja kaparintani a legújabb programokat, zenéket...
-titkos adatokat akar megszerezni...
stb..
Mellesleg én nem ismerek ilyen típusú szolgáltatást.
fecogee
2005. július 26. 20:47
Én sem hallottam még ilyen tárhelyről....
eremit
2005. július 27. 3:14
Nekem is azt tanácsolták itt, a Fórumon, hogy tegyek fel egy bármilyen honlapot, html-fájlt, és utána már használhatom ingyenes ftp tárhelynek pl. az ultrawebet. Így is tettem. Honlap nélkül úgyis törölnék, de egy egyszerű index.html fájl megteszi.
Halasi Miklós
2005. július 27. 6:33
Csak egy kérdés: miért nem a saját gépedet használod ftp kiszolgálónak?
ocsi
2005. július 27. 10:50
Eremit verziójával vigyázz!!!
Egyrészt mert ezt tiltják a szabá
lyzatok...
Másrészt, engem a freeweb-esek nem szeretnek ezért, ugyanis kiszúrták, hogy az FW-es oldalamat nagyon ritkán töltik le, azonban a tárhelyről a képeket sokszor!
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 27. 15:17
IDÉZET(eremit @ 2005. július 27., 4:14 - szerda)
Nekem is azt tanácsolták itt, a Fórumon, hogy tegyek fel egy bármilyen honlapot, html-fájlt, és utána már használhatom ingyenes ftp tárhelynek pl. az ultrawebet. Így is tettem. Honlap nélkül úgyis törölnék, de egy egyszerű index.html fájl megteszi.
Nekem is így van

Ha megnézitek a képeimet, amit beteszek, az mind az UW-ról van...
eremit
2005. július 27. 15:21
IDÉZET(ocsi @ 2005. július 27., 11:50 - szerda)
Eremit verziójával vigyázz! Egyrészt, mert ezt tiltják a szabályzatok...
Másrészt, engem a freewebesek nem szeretnek ezért, ugyanis kiszúrták, hogy az FW-es oldalamat nagyon ritkán töltik le, azonban a tárhelyről a képeket sokszor!
Rosszul tudod! Amit én írtam, az nem tilos. Már miért lenne az? Van honlapom, és a többi túrót sem számít!
Impressz
2006. február 20. 11:48
Sziasztok
Regeltem magam a freeweben de nem tudok ftp- n kapcsolódni. Ők nem igazán segítőkészek. Ki töltök mindent jól az új kapcsolatnál,- már többször kitöltöttem újra- majd hiba üzenet: 530 authentication failed .
Az oldalon 21 porrot adják meg - nem tudom hogy ez -e a problem - de ezt én sehol nem állítottam be.
Segítséget előre is köszi.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. február 20. 12:00

porrot=portot!
Na de: Az ftp kapcsolat alapértelmezett portja a 21-es, ezt mindengyik ftp kliens tudja, azzel nem kell foglalkozni.
Hibalehetőségek: Állítsd passzívra az átvitelt. Milyen ftp programmal szeretnél kapcsolódni?
Impressz
2006. február 20. 12:36
A totalcommanderrel szeretnék kapcsolódni. Passzívan kapcsolódok vagyis csak akarok. Már mindent többször újra gépeltem de semmi.
Zonealarmot használok ha ez számít valamit.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. február 20. 12:43
Akkor várnod kell egy kicsit. Még nem vegy fent az ftp szerveren ...Mármint az adataid. Tehát igazából várnod kell a "végleges" regisztrációra. Vagy egyszerűen hibás a szerver, és az új regisztrációkat nem, vagy rosszul rögzítette.
Chabi
2006. február 20. 16:10
Ez lesz a baj, mert az ATW is ezt csinálja. Reg után jó pár órán keresztül nem lehet belépni FTP-n.
KeLa
2006. február 21. 9:08
Ajánlom figyelmetekbe a Camouflage nevű programot!
Részletes ismertetőt és használati útmutatót itt olvashattok:
http://www.tutorial.hu/index.php?option=co...d=144&Itemid=28Letölthető:
http://camouflage.unfiction.com/
Impressz
2006. február 21. 11:02
Na csak 1 karakterrel volt hosszabb a jelszó. Feltöltöttem ftp- re de még nem jelenik meg. Várni kell néhány órát vagy azonnal meg kellene jelennie...?
zico
2006. február 21. 11:14
Azonnal meg kéne jelenni, mit látsz?
Impressz
2006. február 21. 11:39
Nem találja az oldalt , nincs ilyen megjeleníthető fájl..... 404 .fw-s felületen.
zico
2006. február 21. 11:43
Index.html van, benne hivatkozással a feltöltött fájlra?
Impressz
2006. február 21. 12:15
Ez alatt mit értesz? Egy mappa benne egy html document.
vmiki
2006. február 21. 14:41
Ha valaki FTP tárhelyet akar, akkor csináljon otthonra magának, csak pár telepítés, bár ez is tilos, de hát ki veszi észre... A PC World-ben pedig benne van , hogy hogyan kell.
VINIKOR
2006. február 21. 22:44
Pontosan hol?
Richy
2006. február 23. 12:08
Ahol írnak a dyndns.com szolgáltatásairól. De én nem a filezilla server-t ajánlom, hanem a guildFTP server-t
Impressz
2006. február 23. 20:55
Sziasztok
Nekem elég kezdetleges a problémám.
Tárhelyeden adat található, de nincs kezdőoldalad (index.html, index.htm, index.php, vagy index.cgi).
Egy szóval ez mit jelent. hogyan tudom megoldani. Dreamweavert tanulom most , de nem tudom minek kellene lennie még a mappában , amit feltöltök.
Előre is köszi...
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. február 23. 21:00
A kérdésed értelmezhetetlen.
Richy
2006. február 23. 21:05
Pont ezt akartam mondani. Valószínüleg index.html oldalad nincsen!
Sanzi
2006. február 23. 21:10
Nem arra gondolsz, hogy vannak az FTP-n adatok, de nem található rajta index? Ezen úgy tudsz változtatni, hogy teszel fel egy indet-et. Dreamweaverrel egy pillanat csinálni egyet. Amúgy ha UW-s vagy, lehet, hogy csak a rendszer értelmezi rosszul, és közben van, cskhát tudjuk, hogy milyen az UW. Abban az esetben csinálj gyorsan biztonsági mentést, és írj mailt, mert lehet, hogy tényleg törlik. (Volt már ilyen eset.

)
Impressz
2006. február 23. 22:04
Pontosan az a baj , de hogy csinálok a Dreamweaverrel ?
arpsoft
2006. február 23. 22:11
save as:
index.html
nagygabor
2006. február 23. 23:08
Azért nem árt a <body>-ba valamit írni, mert különben bámulhatod a fehér lapot
Sanzi
2006. február 23. 23:44
IDÉZET(Impressz @ 2006. február 23., 22:04 - csütörtök)
Pontosan az a baj , de hogy csinálok a Dreamweaverrel ?
IDÉZET
<html>
<head>
<title>Index</title>
</head>
<body>
<p>My Web Page : Index</p>
</body>
</html>
Ez indexnek elég. Majd elmented index.html-nek. És egy jegyzettömb is elég.

(A profik webszerkesztője.

) De vigyázz, mert olyan is volt, hogy olyan tartalmak voltak az FTP-n amik nem voltak belinkelve, és ezért is törölték az oldalt.
vmiki
2006. február 24. 10:48
Amit én javasoltam, az ha jólemlékszem a 2005. januári/februáriban van, ha jól emlékszem. Abban javasolják a GuildFTP-t de ne a CD-ről telepítsd, hanem töltsd le!
Richy
2006. február 24. 20:22
Én most találtam rá a CJB-re
>>LINK<<Végtelen tárhely, és végtelen MySQL (ha jól gondolom).
Mi a véleményetek? Kinek volt már köze hozzá?
Vagy inkább FW, mert ott is végtelen MySQL van (nekem ez most Fórumra kell)
Impressz
2006. február 24. 20:24
Sanzi köszi a segítséget. "És egy jegyzettömb is elég. (A profik webszerkesztője. " Ez tetszik

, de a html trükkökhöz én nem értek ezért próbálkozok Dreamweaverrel, bár ebben is teljesen kezdő vagyok.
Richy
2006. február 28. 10:46
A CJB nem jó. 4MB a max fileméret.
Így marad az extra.
Sanzi
2006. április 15. 21:58
A CJB más miatt sem jó. Nem megbízható, lassú, mind FTP mind MySQL. Újratölt mindig a banner, fuh, megutáltam.
redmanus
2006. július 4. 13:08
Hali! Én csak szeretném megköszönni a GuildFTP-s ötletet

Naggyon zsír, először csináltam ilyet, de max 20 perc alatt megoldottam (jó a súgója)...
Ha valaki kecskeméti kábelnetes, az szó nélkül tud csinálni ftp szervert!!!
(Csak ezért regeltem

)
...de ha már itt vagyok...körbe is nézek

Üdv
moszinet
2007. május 22. 8:00
IDÉZET(Oke @ 2005. május 29. 14:43)

Valaki tud olyan ingyenes tárhelyet, amit csak ftp-re szabad használni.

Mire kellene ? És mennyi helyre lenne szükséged ? Jelen pillanatban van egy ilyen:
http://www.moszi.net/BlogPost189_ftp_server.aspx
Richy
2007. május 22. 17:31
1 hétig marad fent a fájl...
Scorpion Spyke
2007. július 5. 11:23
EXTRA-n kitörölnek, ha fájltárolásra használom a tárhelyet?
h.arpad
2007. július 5. 12:59
Téged nem, de a fájljaidat lehet. Amúgy kamunak tégy fel egy index.html-t, inkább úgy próbálkozz.
Scorpion Spyke
2007. július 10. 20:29
Jó, hát azt már van fent. Csak ha így is észreveszik... Na mindegy, inkább nem próbálom ki.
IceBird
2007. augusztus 4. 23:25
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy FileZilla-át szeretnék használni letöltésre és nem tudom beállítani hogy működjön. Felhasználónév és jelszó van. Csatlakozik a távoli kiszolgálóhoz, csak a távoli filéket nem mutatja.
Megakadtam és nem tudom a megoldást.

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Kiskalóz
2007. augusztus 5. 9:25
IDÉZET(Scorpion Spyke @ 2007. július 5. 11:23)

EXTRA-n kitörölnek, ha fájltárolásra használom a tárhelyet?
Szerintem nem, mivel a web szolgáltatást ki is lehet kapcsolni.
Richy
2007. augusztus 5. 9:57
Erre Kiskalóz csak ennyi a válaszom:
IDÉZET
Amíg ezt a szolgáltatást nem aktiválod, addig fizikailag nem lesz elérhető a tárhelyed, így FTP programmal sem tudsz kapcsolódni az ftp.extra.hu kiszolgálóhoz.
Kiskalóz
2007. augusztus 5. 12:58
Akko tévedtem
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.