Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: SUSE 9.3 + BT + SEk700i + VodaNET GPRS
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Linux
Duracell

Sziasztok!
arrow.gif VODANET-en szeretnék netezni linux alól. Örömmel láttam hogy ez a verzió már egész jól kezeli a bluetooth eszközöket.
Viszont még jócskán kezdő vagyok linux alatt, és hát sikerélmény nélkül az ember hamar megunja. Pedig én nagyon akarom exclamat.gif biggrin.gif
Van jelen szaki aki tud nekem segíteni question.gif
arrow.gif Ez a config: X-Micro USB Bluetooth + SonyEricsson K700i + VodaGPRS NET + Suse 9.3 exclamat.gif
Köszönet előre is exclamat.gif
blush.gif
aty
Ezzel érdemes próbálkozni, gyakorlatilag a Connect Me linuxos változata: Easyconnect.
A bluetooth különben be van állítva a Suse alatt? Yast mit mond?
Duracell
Megnézem ezt az easy connectet
A bajom az, hogy látja a bluetooth eszközt, és a telefont is, de modemként nem akaródzik neki használni.
Meg eleve semmi bluetooth dolgot nem enged. valami olyasmit ír ki, hogy a mappanév létezik de nem nyitható meg, bármit is akarnék csinálni.
aty
Pontosan mi a név amit nem enged megnyitni? Lehet a sima usernek nincs hozzáférési joga. Próbáld meg rootként. Illetve adjál olvasási és futtatási jogot a usernek arra a fájlra. Érdemes a megfelelő csoportokba is berakni a felhasználót a kuser segítségével.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.