Ali
2008. január 24. 16:52
Milyen módszerrel fordíthatnék le angol szám. szövegeket gyorsan, kényelmesen? Úgy hallottam, a mobymouse pont erre szolgál. Ki küldene nekem egy ingyenesen letölthető linket?
Becsoft
2008. január 24. 17:21
Senki. Vedd meg!
Alex99
2008. január 24. 17:32
IDÉZET(Ali @ 2008. január 24. 16:52)

Milyen módszerrel fordíthatnék le angol szám. szövegeket gyorsan, kényelmesen? Úgy hallottam, a mobymouse pont erre szolgál. Ki küldene nekem egy ingyenesen letölthető linket?
A webforditas.hu ingyenes.
Ali
2008. január 24. 17:53
Én úgy gondoltam a fordítást, hogy rákattintok az angol szövegre, és az már le is van fordítva magyarra. Ilyen elven működik a mobymouse is, volt is egyszer egy ilyen teljesen ingyenes programom (mister Becsoft), de közben új számítógépet vettem, és valahogy elkallodott.
Fujitsu
2008. január 24. 18:01
Hát én nem tudok ilyen ingyenes programról. Mellesleg ne várj tőle csodát. A gépi fordítás még nagyon kezdetleges, akárhogy is tekintjük.
Ki lehet próbálni például a webforditas.hu-val is, hogy lefordíttattok egy szöveget vele angolról magyarra, aztán visszafordíttatjátok vele magyarról angolra, és ezt még eljátsszátok egy párszor. A végén meg lehet nézni, hogy a kapott szöveg mennyire egyezik meg az eredetivel.
Ali
2008. január 24. 18:11
Pedig volt. Persze a webfordítás is jó lenne, ha nem kellene annyit körmölni, viszont sok az olyan szöveg a Windowson, amit nem másol le az egerem. Egy-két szót még én is lemásolok, de ennél többre aztán nem futja a türelmem.
Spányik Balázs
2008. január 24. 18:58
Tekintve, hogy a MoBiMouse sosem volt ingyenes, rosszul emlékszel. Már csak azért is, mert a MoBiMouse nem fordított egérkattintásra semmit. Az szavakat fordít, amire rámutatsz az egérmutatóval.
Ali
2008. január 24. 19:09
Lehet, hogy csakugyan nem volt ingyenes, ugyanis egy haverom töltötte le nekem. Ha jól emlékszem, akadémiai MobyMouse volt, de olyan rövid ideig mutatta a szöveget, hogy egy mondatfordítást már el sem tudtam olvasni, ezért nem is bánom, hogy elveszett.
Spányik Balázs
2008. január 24. 19:13
Alex99
2008. január 24. 22:10
Ismerősnek megvan. Nem hajlandó mindent lefordítani, amire rámutat.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.