Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Angol szöveg a számítógépen
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Egyéb szoftver
Ali
Milyen módszerrel fordíthatnék le angol szám. szövegeket gyorsan, kényelmesen? Úgy hallottam, a mobymouse pont erre szolgál. Ki küldene nekem egy ingyenesen letölthető linket?
Becsoft
Senki. Vedd meg!
Alex99
IDÉZET(Ali @ 2008. január 24. 16:52) *
Milyen módszerrel fordíthatnék le angol szám. szövegeket gyorsan, kényelmesen? Úgy hallottam, a mobymouse pont erre szolgál. Ki küldene nekem egy ingyenesen letölthető linket?

A webforditas.hu ingyenes.
Ali
Én úgy gondoltam a fordítást, hogy rákattintok az angol szövegre, és az már le is van fordítva magyarra. Ilyen elven működik a mobymouse is, volt is egyszer egy ilyen teljesen ingyenes programom (mister Becsoft), de közben új számítógépet vettem, és valahogy elkallodott.
Fujitsu
Hát én nem tudok ilyen ingyenes programról. Mellesleg ne várj tőle csodát. A gépi fordítás még nagyon kezdetleges, akárhogy is tekintjük. ani_wink.gif
Ki lehet próbálni például a webforditas.hu-val is, hogy lefordíttattok egy szöveget vele angolról magyarra, aztán visszafordíttatjátok vele magyarról angolra, és ezt még eljátsszátok egy párszor. A végén meg lehet nézni, hogy a kapott szöveg mennyire egyezik meg az eredetivel. ani_wink.gif
Ali
Pedig volt. Persze a webfordítás is jó lenne, ha nem kellene annyit körmölni, viszont sok az olyan szöveg a Windowson, amit nem másol le az egerem. Egy-két szót még én is lemásolok, de ennél többre aztán nem futja a türelmem.
Spányik Balázs
Tekintve, hogy a MoBiMouse sosem volt ingyenes, rosszul emlékszel. Már csak azért is, mert a MoBiMouse nem fordított egérkattintásra semmit. Az szavakat fordít, amire rámutatsz az egérmutatóval.
Ali
Lehet, hogy csakugyan nem volt ingyenes, ugyanis egy haverom töltötte le nekem. Ha jól emlékszem, akadémiai MobyMouse volt, de olyan rövid ideig mutatta a szöveget, hogy egy mondatfordítást már el sem tudtam olvasni, ezért nem is bánom, hogy elveszett.
Spányik Balázs
Lehet. roll.gif
Alex99
Ismerősnek megvan. Nem hajlandó mindent lefordítani, amire rámutat.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.