Mindenekelött elnézést, ha megsértettem volna valamit a témanyitéssal, de úgy gondoltam, hogy ezt a kérdeskört érdemes lenne az eddigiektől különvéve tárgyalni:)
A következő problémám van: bizonyos gombok lenyomására (pontosabban a nyilbillentyűzeten es a home-end blokkban kettőnel több gomb lenyomása esetén!!!)az alaplapom mindig sipol egyet. A Home-End blokkban természetesen ez még nem lenne nagy gond, mert ott könnyen el lehetne kerülni a három gomb lenyomását (ott ez nem is jott volna elő, csak amikor szándekosan vegignyomogattam az egész billentyűzetet, akkor vettem eszre ott is
Noha bizonyos értelemben véve megszoktam mar a dolgot, mégis zavar, hogy nem tudom pontosan miert történik, vagy mit akar jelezni ezzel a rendszer.
A jelenség az alábbi konfigurációval kezdetek óta fenáll (bármilyen tipusú billentyűzettel!!!):
Asus A7N8X , AMD Barton 2500+, 2*256 MB DDR 400MHz PQI,
ATi Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB, Creative SB Audigy 2 ZS (OEM),
160 GB Maxtor 7200 ATA133 (prim master)
60 GB Maxtor 7200 ATA133 (prim slave),
LG CD-RW/DVD-ROM 52x32x52/16x fw 1.07 (sec master),
Kolink UDMA 66/100 3ventis mobil rack (sec slave),
Samsung Syncmaster 957MB
ház: FEEL-V Ivory Codegen 400W-os tappal,
jelenlegi bill: Labtec Internet Keyboard
egér: Microsoft Intellimouse Optical 1.1,
op: XP+SP2
ezért mélyebb problémára gyanakszom.
A billentyűzet az 1-es IRQ-n van egyébkent (Apic disabled) es attól függetlenül,hogy a saját drivere fent van vagy sem, ki tudja váltani a zajt. Próbálkoztam bios-állítgatásokkal is (a typematic rate es a delay-állítgatásokkal) de nem oldódott meg a dolog.
Remélem tudtok rajtam segíteni