Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Forma 1
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
fapuma
Nekem személy szerint az a húzása ott van a top 20-ban azok között, amiért versenyzőnek tartom őt, és nem egyszerű játékosnak. Egyébként érdekes módon tavaly is Monacoban volt Raikkonen látványos mélypontja, az időmérőn úgy szétzúzta a kocsiját, mint most Coulthard. Meg emlékszem, egyszer a McLaren-es korában ugyanitt a motorja a Safety Car mögött forrt fel. Az se volt semmi. Azt hiszem, utána készült az a videofelvétel, amin a tűző napsütésben hullarészegen leborul a jachtjáról. Szerintem youtube-on fenn van, érdemes megnézni. smile.gif
---
Ja, megvan, első találat: link.
mike22
Igen, nem sokan vannak a Forma1-ben, akik ezt művelik szabadidejükben.

Nem tudom olvastátok-e, de nem büntetik meg Räikonent (bár nem meglepő):

http://www.f1hirek.hu/hir/A_versenybirok_n...nt_200805252042
Alex99
IDÉZET(Timer @ 2008. május 27. 8:35) *
És abban is biztos vagyok, hogy Alonso+Ferrari kombó olyan lenne, mint a stihl fűrész...mindent vinne...

yes.gif

IDÉZET(intruder @ 2008. május 27. 9:57) *
úgy vagyok vele mint Beckhammel... ki nem állhatom, de olyan szabdrúgást senki sem tudott rúgni mint ô. blink.gif

Ó dehogynem. roll.gif

Raikkonen meg jobban illett a McLaren csapatba, mint a Ferrariba. A Ferrariba egy Massa-Alonso illene. yes.gif

Mellesleg szerintem Alonsonak alá van írva a szerződése a Ferrarihoz, már csak annyi, hogy kinek a helyére.
Frikker Dániel
Massáéra. Ez egyértelmű, Raikkonen Ferrarival világbajnok, Massa meg idény elején béna volt. roll.gif
Adani
Hát igen a finnek szeretnek vedelni, Kimi meg különösen, de hát attól függetlenül ,hogy a szabadidejében részegen randalírozik ( volt rá példa mikor valami klubban gatya nélkül hulla részegen táncolt az asztalon meg randalírozott) meg tudta nyerni a bajnokságot. Igaz kellett hozzá Hamilton és a McLaren buta hibája is Kínában meg Braziliában.
Alex99
IDÉZET(Adani @ 2008. május 27. 17:02) *
volt rá példa mikor valami klubban gatya nélkül hulla részegen táncolt az asztalon meg randalírozott
Fö, hát nem túl szimpatikus cselekedet. Persze sok férfi! biggrin.gif az ilyenekért is szurkol neki. Hát nem röhej? laughing.gif
Adani
Szerintem meg mindegy ki mit csinál a szabadidejében nem az alapján itélem meg, hanem az alapján amit a pályán művel, hiszen nekünk egyébként a magánéletükhöz semmi közünk nincsen. Mosley is szebotrányba keveredett és emiatt támadják ,de hát atótl még, h ezt csinálja a szabadidejében még végezheti jól a munkáját, ha pedig jól végzi akkor nem mindegy miket csinál egyébként?
Alex99
Ilyen embernek Én nem tudnék szurkolni. no.gif
Adani
Én meg igen, mert mint mondtam le... ,hogy mit csinál a pályán kívül csak az számít, amit a pályán csinál, hiszen mi azt látjuk, az az érdekes. A szabadidejében mindenki azt csinál amit akar, magánügye.
die nadel
Mindenkit olyannak kell elgogadni amilyen!
Ha már arról beszélünk, hogy ezen kéne változtatnia meg azon kéne változtatnia, akkor már gond van.
És ez az élet többi területére is igaz, sőt szerintem alapszabály.
Fujitsu
IDÉZET(Alex99 @ 2008. május 27. 16:37) *
És abban is biztos vagyok, hogy Alonso+Ferrari kombó olyan lenne, mint a stihl fűrész...mindent vinne...

Én ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
IDÉZET(intruder @ 2008. május 27. 9:57) *
A Ferrariba egy Massa-Alonso illene.

Én nem így látom. tongue.gif
IDÉZET(Alex99)
Mellesleg szerintem Alonsonak alá van írva a szerződése a Ferrarihoz, már csak annyi, hogy kinek a helyére.

Nem olyan biztos az. ani_wink.gif
IDÉZET(Frikker Dániel @ 2008. május 27. 16:59) *
Massáéra. Ez egyértelmű

Miért? Mert nehezen indult számára az év? roll.gif Mellesleg nagyon rossz taktika volna a Ferrari részéről Alonso "megvétele", mert így ugyanaz a helyzet állna elő a Ferrarinál, mint tavaly a McLarennél.
Alex99
Nem állna szerintem. Nem hinném, hogy a Ferrari is olyan hitványul bánna vele, mint a McLarenesek tavaly.
Egyébként tényleg nem egyértelmű, hogy Massa helyére. Mindenki azt gondolta, hogy sokkal jobb lesz Rai, mint Massa, ennek ellenére a tavalyi évben volt olyan, hogy azt éreztem, Massa jobb. Most inkább egyformák.
Fujitsu
Ez nem bánásmód kérdése. roll.gif Két dudás egy csárdában nem fér meg. Szerintem lényegében mindegy, hogy kit tartanak a csapatnál első számú pilótának, mert ha a két pilóta teljesítmény és képesség szempontjából nagyjából egy szinten van, akkor könnyedén kialakulhat a viszály a csapaton belül. roll.gif
Alex99
Jó. Nade Massa és Raikkonen is két dudás, mégsincs problémájuk. roll.gif
Egyébként nem Hamiltont kellett volna nyalniuk, mert a papa minden futamon ott ül, biggrin.gif hanem Alonsot és akkor viszonylag "fölényesen" nyerték volna a VB-t tavaly. Nameg persze Hamilton sincs Alonsoval egy szinten - szerintem. tongue.gif
Fujitsu
IDÉZET(Alex99 @ 2008. május 27. 21:02) *
Nade Massa és Raikkonen is két dudás, mégsincs problémájuk.

Ez igaz, de Massa békésebb természetű. Alonsót meg már ismerjük. roll.gif
IDÉZET
Nameg persze Hamilton sincs Alonsoval egy szinten - szerintem.

Lehet, hogy így van, de a tavalyi teljesítményük alapján nincs nagy szintkülönbség kettejük között.
IDÉZET
hanem Alonsot és akkor viszonylag "fölényesen" nyerték volna a VB-t tavaly.

Nem hiszem. roll.gif
Adani
Alonsonak tavaly is az fájt, hogy a csapattársa jobb volt nála, hiszen majdnem VB-t nyert, és bizony nem elsősorban rajta múlt ,h nem sikerült. Kapott pl. defektet ha az nincs akkora hiányzó két pont is megvan. Ott még alonso kapott ajándékba. Egyetlen vitatható dolga ovlt mikor nem engedte a Hungaroringen maga elé Alonsot mikor erre kérték. De hát ha ő volt gyorsabb, na meg Alonso húzása sokkal rosszabb volt azzal, hogy direkt feltartotta Hamiltont a boxban. A Ferrarinál is hisztizni fog, ha nem ő lesz az elsőszámú, és ha nem kapja meg akkor ugyanaz lesz mint a McLarennél. Viszont érdekes lenne, mert akkor kiderülne, a régi kérdésre a válasz, hogy Kimi és Alonso közül melyikük a jobb. Szerintem Kimi lenne a jobb. Ha meg Massával lesz egy csapatban akkor sem biztos, hogy Alonso lenne a jobb. És ha Massa jobbnak bizonyul és őt támogatják jobban jön a hiszti. A Renaultnál most megkapja, amit akar, elsőszámú és mivel Piquetnek még nem megy jól, vita sincs erről.
intruder
Na idézgetek egy kicsit smile.gif

IDÉZET(Adani @ 2008. május 27. 16:45) *
Mosley is szebotrányba keveredett és emiatt támadják ,
Nem egészen. A szex senkit sem érdekel ebben az ügyben max. a bulvársajtót. Itt a náci egyenruha és az önkényuralmi jelkép ami súlyos...

IDÉZET
Nade Massa és Raikkonen is két dudás, mégsincs problémájuk.

Ez igaz, de Massa békésebb természetű. Alonsót meg már ismerjük. roll.gif
Békés nem békés tökmindegy... ha Massa a vb címért megy nem lesz elôzékeny a csapattársával. Az más kérdés, hogy nem szegi meg a szabályokat, de nem lesz bratyizás. A Ferrarinak azon kijelentései amit fentebb is írtam ebben a témában, megdôltek. Igen. Két dudás van egy csárdában, és ez nem Alonso függô.

IDÉZET
Alonsonak tavaly is az fájt, hogy a csapattársa jobb volt nála, hiszen majdnem VB-t nyert, és bizony nem elsősorban rajta múlt ,h nem sikerült.
A pontjaik is egyenlôek voltak, és ha jól emlékszem a simliskedésben is egálban voltak évvégén. Mázliból pedig szintén mindkettônek legalább egy zsákkal jutott, úgyhogy nem biztos, hogy jobb volt a csapattársa...
Alex99
Na akkor mégegyszer. A McLaren tavaly is (és most is) Hamiltont részesítette előnyben. Alonsonak nem csak ez volt a problémája: Link.

IDÉZET
kiderülne, a régi kérdésre a válasz, hogy Kimi és Alonso közül melyikük a jobb. Szerintem Kimi lenne a jobb.

Még Massánál se jobb, nem Alonsonál. biggrin.gif Egyébként jelen pillanatban is ki van derülve, 2:1. És eléggé elenyészőek a különbségek és nagyban a saját szerelőiken múlik, melyik a jobb. Már régóta és még jó pár évig az lesz a jobb, akinek az autója jobb. Nem érdemes vitatkozni ilyenen. Emellett ha egy csapatban versenyeznének se derülne ki, melyik a jobb.
Adani
Rágalmazásban mindig is jó volt Alonso, de én nem hiszem el, hogy mindez igaz lenne. Egyszerűen ha a cspaattársa telejsít jobban akkor őt favorizálják, ilyen egyszerű, ha meg úgy érzi, hogy ő van előnyben, mert szerintük jobb, akkor ne hisztizzen, hanem bizonytsa be, hogy ő is van olyan jó.

Mosley ügyről meg annyit, hogy szerintem nem az alapján kéne megitélni ,amit a magánéletében tesz. Legyen az náci egyenruha meg szexbotrány akármi, hanem a munkája alpaján. Hiszen attól még, hogy ilyeneket csinál a szabadidejében még végezheti jól a munkáját. Eszembe jut egy tavalyi eset mikor ellehetetlenítettek egy tanárt, mert egy hadijátékon náci egyenruhát viselt. Többen is mondták ,hogy egyébként kiváló tanár, a tanítványai is szerették, sokat tud a történelemről, érdekli is, ezt is tanította. Vagyis semmi okuk nem volt ezt tenni vele. Főleg úgy, hogy rengeteg fiatal mászkál az utcán vörös csillagos meg Che Geuvarás pólóban, és ugye a vörös csillag is tiltott jelkép. Mosleyt is véleményem szerint az alapján kell kirúgni vagy nme kirúgni, amit a Forma1-ben csinál ill. az alapján, hogy hogyan végzi el a rábízott munkát. Ha abban nincs hiba akkor jó szakember is el tudja látni a feladatát és ha el tudja akkor teljesen lényegtelen ,hogy egyébként mivel tölti a szabadidejét. Vonatkozik ez Kimire is. Sokan vetették a szemére, hogy nem kéne annyit innia, mégis világbajnok lett. Mellesleg miért is itélném el amiatt, hogy néha kirúg a hámból és betintázik mint az albán szamár. Hiszen velem is megesik néha, sikeres vagy sikertelen ZH-k vagy vizsgák után meg szoktuk ünnepelni a dolgot, sőt most esedékes a záróvizsga is, ha az sikerül és lediplomázok akkor biztos hogy megint sikerül jól berúgni.
Alex99
IDÉZET
ha a cspaattársa telejsít jobban akkor őt favorizálják

Egész más oka volt, hogy nem őt favorizálták. smile.gif

IDÉZET
hanem bizonytsa be, hogy ő is van olyan jó.

Már előtte megtette, de tavaly is megtette, a hátrányos helyzete ellenére.
Adani
Most viszont egyértelmű, hogy Lewis az elsőszámú, hiszen Kovalainen nem nagyon tud produkálni. Tavaly meg nem volt jobb Alonso mint Hamilton ez biztos, h jobb lett volna akkor ő nyeri a VB-t vagy legalábbis Hamilton előtt végez.
intruder
IDÉZET(Adani @ 2008. május 28. 18:52) *
Rágalmazásban mindig is jó volt Alonso.
Mindenesetre egyik média sem bírná ki ha egyszer nem csinálna elefántot a bolhából roll.gif Mert nekem nem világos, hogy hol itt a rágalmazás? "Semmi esélyem nem volt, hiszen még a saját stratégiámat sem választhattam ki. Csak azt tehettem, amit kértek tőlem. Ezért döntöttem úgy, hogy az év végén otthagyom a McLarent." A rágalmazás szó azért picit erős...

IDÉZET(Adani @ 2008. május 28. 18:52) *
Mosley ügyről meg annyit, hogy szerintem nem az alapján kéne megitélni ,amit a magánéletében tesz. Legyen az náci egyenruha meg szexbotrány akármi, hanem a munkája alpaján. Hiszen attól még, hogy ilyeneket csinál a szabadidejében még végezheti jól a munkáját..... Főleg úgy, hogy rengeteg fiatal mászkál az utcán vörös csillagos meg Che Geuvarás pólóban, és ugye a vörös csillag is tiltott jelkép.
Részben igazad van csak az a baj ezzel, hogy a nácizmus és minden ami azzal szorosan szóbahozható az vékony jég, vörös posztó, vagyis roppant kényes téma, ami nem csak a bulvársajtót érinti. Ezért mindig harapni fognak.... és az, hogy ezt egy ilyen kaliberű személy teszi csak tetézi a bajt. Az hogy fiatalok Che Guevara-s polót hordnak miközben vöröscsillagos logós sört isznak, az nem téma, majd az apukája helyreteszi a dolgot. Nagy befolyású embereknél viszont nagyon kell vigyázni az ilyesmivel, mert egyik nemzetközi szervezet sem fogja elvinni a balhét, ha úgy alakul. Így könnyen megeshet bármi, és ez már a munka minőségén túlmutat... És bocsánat az OFF-ért, befejeztem worthy.gif
Adani
Jó akkor nem rágalmazás, végülis tényleg nem az, csak bolhából elefánt. Érdekes módon csak most jött elő ezzel, pedig ha már úgyis tudta, hogy otthagyja év végén a Mercit akkor akár a tavalyi szezon végén is mondhatta volna, mégsem tette.
Alex99
IDÉZET(Adani @ 2008. május 28. 21:37) *
Most viszont egyértelmű, hogy Lewis az elsőszámú, hiszen Kovalainen nem nagyon tud produkálni.

Ennek más oka van. smile.gif

IDÉZET(Adani @ 2008. május 28. 21:37) *

Tavaly meg nem volt jobb Alonso mint Hamilton ez biztos

Ezt meg úgy kellett volna folytatnod, hogy MSC se lett volna jobb senkinél, ha mindig mindent megmondtak volna neki, hogy hogyan csinálja.

IDÉZET(Adani @ 2008. május 29. 10:23) *
hogy otthagyja év végén a Mercit akkor akár a tavalyi szezon végén is mondhatta volna, mégsem tette.

Kinek nem mondta? Neked? biggrin.gif Mert biztos, hogy már az év második felének elején eldöntötte és mondta is valakinek.
fapuma
Szép és jó dolog, hogy Alonso minden sérelmét elmondja a McLaren-re, de ezzel csak saját magát teszi komolytalanná. A Forma-1 világa nagyon hasonlít a hétköznapi munkahelyekhez: a munkaadó és a munkavállaló szerződést ír alá a közös jövőjükről. Fernando tisztában volt azzal, hogy mi vár rá, amikor a McLaren-t választotta. Legalábbis lehetett volna, ha előre gondolkozik. A McLaren, és főleg Ron Dennis híres arról, hogy szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani, és bizony a szerződésekben leírják, hogy miben ki és mi alapján dönt. Alonso előre tudta, hogy meg lesz kötve a keze a csapatban, ahogy Hamiltonnak is. Igen, Lewis is szabályok között él a csapatban, ugyanúgy, ahogy mindegyik volt és jelenlegi McLaren-es pilóta. Ron apuka ügyel rá, hogy a fiúcska a nagy napok előtt este 9-kor ágyban legyen, és a versenypályán is vannak belső szabályok, amiket be kell tartania. Annak idején Raikkonen és Dennis kapcsolatát is a pilóta kilengései mérgezték.

Alonsonak tudnia kellett, hogy a McLaren más hozzáállást vár el, mint Briattore. Fernando és Lewis között az a különbség, hogy utóbbit erre nevelték, Ő be tudott illeszkedni. Mint sokminden másban, a Forma-1-ben is a simulékonyság dönti el azt, hogy mi lesz a munkakapcsolat vége. Alonso azzal a határozott céllal ment a McLaren-hez, hogy vb-t nyerjen velük. Csak azt nem vette számításba, hogy az új csapatnak különböznek a céljai az övétől; most pedig fáj neki. Vagyis nem most, hanem lassan egy éve folyamatosan.

Ez a nyilatkozat meg legalább olyan megható volt, mint Sutil és Mike Gascoyne duettje együttvéve. Illik egy kétszeres világbajnokhoz. Tény, hogy Alonso zseniális pilóta, de az is biztos, hogy néha eltéveszti a házszámot.
Adani
Mi más oka lenne annak hogy most úgy néz ki Hamilton a favorit. Kovalainen nem igazán tudott még letenni semmit az asztalra, kétszer is elronotta a rajtot, kevesebb pontja is van mint Hamiltonnak, persze hogy most ő a másodhegedűs. Más kérdés, hogy ha mindig hátraesik ha akarná se tudná Hamiltont segíteni. Hamilton meg ugye már vezeti a pontversenyt, tehát láthatólag magára talált, és kezd olyan lenni mint Schumi, vele a legvadabb taktikákat is meg lehet csinálni, ugye Isztambulban és Monacoban is meg tudta csinálni.

Schuminak is sokszor megmondták ,hogy mit kell csinálnia mint, ahogy mindenkinek mondják. Emlékezz csak 1998 Hungaroring, mikor Brawn kiszámolta, hogy ha 3 cserés taktikára váltunk akkor ha 19 kört alatt összeszedsz 25 mp-et akkor Hakkinen elé jössz vissza ha ilyen tempóban megy. Schumi pedig megcsinálta 19 kemény edzéskört futott. Ezt nagyon kevesen tudták volna megcsinálni akkor.
Alex99
Hogy lett volna vele tisztában? Vagy szerinted előre látta a szerződését? Esetleg neked is megvan? biggrin.gif
Igen, Kovi a másodpilóta szerepét játsza, úgy mint tavaly Alonso. biggrin.gif
Igen, Dennis rajtatartja a szemét, de a papa meg Dennisen tartja rajta a szemét, meg Haugon - egyenesen Afrikából. laughing.gif

Egyébként elképzelhető, hogy Alonso csak egy kis pénzt akart keresni, mivel kb. 10x annyit kapott a Mekinél. Jól tette, hogy lehúzta őket így utólag. biggrin.gif

Egyébként ne reménykedjetek benne, hogy most Hamilton magára talált, biggrin.gif ha nem esik az eső igen csak megin Ferrari 1-2 lett volna. biggrin.gif
fapuma
Uhh, na jó...
IDÉZET(Alex99 @ 2008. május 29. 19:28) *
Hogy lett volna vele tisztában? Vagy szerinted előre látta a szerződését?

Igen, előre látta, méghozzá azelőtt, hogy aláírta volna. Mielőtt aláírsz egy szerződést, el szokás olvasni. És nem március 13.-án, a nyitófutam előtt három-négy nappal tolták az orra alá azt a szerződést. Azt pedig még mindenféle papírok nélkül is nagyon jól lehet látni, hogy hogy működik egy csapat.
IDÉZET
Esetleg neked is megvan? biggrin.gif

És ha igen, akkor mi van? huh.gif
IDÉZET
Igen, Dennis rajtatartja a szemét, de a papa meg Dennisen tartja rajta a szemét, meg Haugon - egyenesen Afrikából. laughing.gif

Hát ez kész. laughing.gif
Alex99
Ezek szerint kimaradt akkor a szerződéséből, hogy csak második versenyző lehet és a versenystratégiájába se lesz beleszólása. Vagy van még egy megoldás: pontosan amit írtam: pénzt keresni ment oda. biggrin.gif

IDÉZET
Hát ez kész.

Igen, nekem is nagyon tetszik, dehát ezért is írtam. biggrin.gif
intruder
IDÉZET(fapuma @ 2008. május 29. 17:45) *
Ron apuka ügyel rá, hogy a fiúcska a nagy napok előtt este 9-kor ágyban legyen, és a versenypályán is vannak belső szabályok, amiket be kell tartania.
Alonsonak tudnia kellett, hogy a McLaren más hozzáállást vár el, mint Briattore. Fernando és Lewis között az a különbség, hogy utóbbit erre nevelték, Ő be tudott illeszkedni.

Ebben lehet valami. Nyilván Briattore is azért tud jól együtdolgozni Alonsoval, mert saját nevelés. Kezdetektôl fogva tudják mit vár az egyiktôl a másik. Ez ugyanígy van Denniséknél is. Hamilton a házi nevelés, az etalon, a többiek meg majd valahogy meglesznek. Ezek a "nagyonjól érzem magam a csapatnál" tipusú 2. számú pilóta nyilatkozatok szerintem addig lehetségesek, amíg nem háborgatják a saját nevelés köreit. Addig minden szép és jó. Ha Renault-nál összedölne a világ, akkor is nagy valószínűséggel Piquet repülne elôször, Alonso a hímestojás, csakúgy mint Hamilton...

IDÉZET(fapuma @ 2008. május 29. 17:45) *
Tény, hogy Alonso zseniális pilóta, de az is biztos, hogy néha eltéveszti a házszámot.
Ez így van smile.gif
Adani
A Mercinél azt gondolhatták ,hogy majd jön alonso, aki megnyeri nekik a VB-t és Hamilton, aki újonc majd sokat tanulhat tőle, és jövőre már felnőhet a feladathoz. Aztán mikor kiderült ,hogy Hamiltonnak nem kell tanulnia, mert már most tud annyit, akkor persze már nem lehetett mit csinálni. Lehet rá ügyelni, hogy egyenlő bánásmód legyen, de ha egy bizonyos pillanatban valamelyikük úgy érzi, hogy most éppen kivételeznek a másikkal akkor teljesen mindegy, ha a szezon végén megmutatjuk nekik, hogy tessék a mérleg egyenlő, itt és itt veled itt meg veled kivételeztünk. Aztán jött egy hungaroring, ahol Hamiltont kérték, hogy engedje el Alonsot ő meg nem érette, hogy miért, hiszen miért kivételeznek vele. Nem engedte el erre Alonso a boxban vágott vissza. Mellesleg annak szinte semmi jelentősége nem volt, hogy ki fut eggyel több kört akkor sőt akkor is mehet eggyel többet nem engedik el, elégha kicsit lemarad és mehet a saját tempójában. Tipikus homokozólapáton összeveszés esete.
die nadel
Ott nem a tényeken folyt a vita, hanem az elveken. Ilyen az emberi természet!
Alex99
Nos, a két mekis versenyző összesen gyűjtött 218-at, szemben a 208-al. Ha nem ilyen "analfabéta" a csapatvezetés, simán nyerték volna az évet.
Adani
Ez igaz Hamiltont pl. ha időben kihívják Kínában akkor simán VB. Ha Braziliában nem romlik el az autója és nem hibázik megint VB. Ha a Mekit nem büntetik meg a kémügy miatt pontnullázással akkor ettől függetlenül a konstruktőri VB-t megnyerik.
fapuma
Azért ezt túlzás lenne analfabétizmusnak nevezni. Minden pilótánál vannak ilyen ha-esetek.

IDÉZET(intruder)
...Alonso a hímestojás, csakúgy mint Hamilton...

Talán ez így van rendjén. És idén talán az is kiderül, hogy a Ferrarinál ki lesz a hímes tojás.
IDÉZET(Adani)
Tipikus homokozólapáton összeveszés esete.

Hát tényleg elég érdekes volt. Én mondjuk nem elvi kérdésnek, hanem burkolt hatalmi villongásnak nevezném. Kakaskodásnak. Meglepő, hogy náluk látványosan előjött a két dudás esete, míg Raikkonen és Massa egész jól megvoltak egymás mellett.
Timer
Szerintem ez azért lehet, mert Felipe-t eleve úgy szerződtethették le, hogy hátvéd lesz, kivéve, amikor két hatost dob reggel a bokszban, és emellé minden bejön neki aznap. Ebbe valöszinűleg bele is ment a srác (megfelő mennyiségű materiális ösztönzés fejében), és most remekül el van. Az már más kérdés, hogy az agyonhájpolt Kimi talán valamelyest gyengébben teljesít, ezért kisebb a különbség kettejük között, mint azt várták volna. És ha a fenti fejtegetés nagyjából a helyén van, az azt is jelenti egyben, hogy Massának biztosabb a helye, mint Raikonen-nek. Egy biztos hátvéd aranyat érhet, lásd Barichello-t.
mike22
Úgy hallottam jövőre már nem lesz biztos Barichello a Honda-nál... Räikonenről pedig annyit, hogy tavaly két versennyel a szezon vége előtt 17 pont hátránya volt... smile.gif És mindenki tudja, mi lett belőle.. Persze kellett a McLaren botladozása is smile.gif .
fapuma
Massa még gyerek volt, amikor szerződtették a Ferrarihoz, azóta sokat változtak a dolgok. Schumi után egyből szereztek mellé egy élpilótát, csak közben kiderült, hogy Massa is kezd azzá fejlődni. Szerintem most a csapatvezetés vakarhatja a fejét, hogy hogyan tovább.
Alex99
Felesleges a versenyzőket váltogatni. Jó autó és kell, ennyi. Jenson Button is vezetné a pontversenyt Ferrarival, vagy McLarennel. ani_wink.gif
Tehát jól van így a Ferrari, ahogy most van. Bár talán Alonso tudna rajta lendíteni előre. biggrin.gif
Adani
Massa sokat tanult Schumitól és ő nem is szégyellt tanulni és kérdezni, és most bizony jól jött neki.
Timer
Amihez persze az is kellett, hogy nem próbálta megfricskázni az öreget (még szóban sem), ha lehetősége volt is rá, így szerintem természetes, hogy Schumi is szívesebben tanítgatta. Barichello szintén sokat profitálhatott ebből a kapcsolatból. Én magam is szívesen lennék másodhegedűs akár Schumi, akár Alonso mellett, bár ez utóbbi nem biztos, hogy bármennyibe is nézi a csapattársait.
mike22
Szerintem ez nem teljesen így van! SZerintem inkább csak HAmiltonnal volt baja, ő nem akart együttműködni vele. pl. Fisichella-val egész jól kijöttek...
Adani
Vagy legalábbis nme beszéltek, és mivel Fisichella nem boldogult a Renaulttal nem volt vita, hogy ki az első. Hamilton meg tudtavele tartani a lépést sokszor le is győzte, ezért is volt konfliktus.
mike22
Ebben lehet valami... Bár én Hamiltont sem nagyon bírom, szerintem nagyon elszállt vele a ló annoyed.gif
Alex99
Igen, emlékszem valami olyasmiről beszélt, - afrikai nagyképűséggel - biggrin.gif hogy kár, hogy nincs már Schumacher, szívesen legyőzné. biggrin.gif Pff...
Adani
Volt is olyan vicces kép mikor Schumi álarcot vesz fel és Hamilton lesz.
Alex99
Azért nem olyan jó vicc. Köztük már kvalitás beli különbség van, még talán most is az lenne, nem úgy, mint mondjuk Massa és Rai között.
die nadel
Hát kiváncsi lennék egy olyan idényre, ahol indul Michael Schumacher és Lewis Hamilton is!
Érdekes csata lenne, dehát ez csak vágyálom.
Alex99
Hát lehet, de azonos autóval nem lenne kérédés ki nyerne. laughing.gif
Emellett ne feledjük, hogy még a két Ferrarissal se boldogul, nem beszélve arról, hogy a Ferrari az év második felében mindig jobb.
Jay
Nem lenne az olyan érdekes. Hamiltont az idén hat versenyből négyszer megverték, nem kell oda Schumacher.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.