Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: IP-k és programok
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
ToM2oo4
Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e valahogy állapítani, hogy programok mikor és milyen IP címeket akarnak elérni? Esetleg létezik erre valami freeware alkalmazás?
Halasi Miklós
Vannak ilyen programok, például a mostani Segélyvonal CD-n is a nirsoft termékei közt.
ToM2oo4
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. július 04., 16:48 - hétfő)
Vannak ilyen programok, például a mostani Segélyvonal CD-n is a nirsoft termékei közt.

keresgéltem, megnéztem őket. csak egy olyat találtam, ami elfogja a csomagokat, de azt nem írja, h melyik program küldi/fogadja őket. konkrétan tudnál nevet mondani?
Shia-ko
A Sygate kiírja, hogy melyik progi milyen IP címekkel kommunikál.
Misikk
Üdv Mindenki!
Internet rádiot szeretnék csak az a bajom hogy nincs fix IP-m. Állitolag van olyan program (csak nem tudom hogy lehet elérni) amivel változó IP címet fixálni lehet.
Ha valaki tud róla írja már meg az elérését és persze a használatát is ha nem nagy teher. Köszi.
Üdv
Misi
Geya
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy dinamikus Ip címből mi derítető ki? Csak a szolgáltatóig lehet eljutni, vagy a személyt is be lehet azonsítani különböző programokkal?
mizsi
Elvileg csak a szolgáltatói szintig juthatsz el.
Geya
A másik kérdés pedig az, hogyha regisztrálok egy fórumra, akkor az IPmet is regisztrálja? Ill. azt akkor regisztrálja mikor kiküldik az email címre az érvényesítő linket? Mert regisztráltatta vhova egy ismerősömmel, és a kiküldött emailben az érvényesítő linket én is megnyomtam véletlenül másodszorra, akkor most Valószínűleg az én Ipmet küldte el, vagy az övét aki elöször nyomta meg az érvényesítést? Kösz a választ smile.gif
KeLa
@Misikk

myip.hu, www.dyndns.org, dyndns.hu

Ezeken az oldalakon tudsz regisztrálni dinamikus IP-hez nevet, azutánn erre a névre hívatkozva ellehet érni a gépedet IP cím ismerete nélkül.
Atys
Hello!
Nekem egy olyan gondom adódott, hogy van egy honlapom, rajta egy egyszerű üzenőfal. Sajna vannak idióta emberek, és mindenféle oda nem illő dolgot írnak oda. A beírások IP címe megvan.
Hogyan lehet ezeket az egyéneket eltiltani az oldalról?
Köszi!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.