Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: SRV.HU
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > Tárhelyszolgáltatók
Oldalak: 1, 2
benkovics
Mi a nyavaja van a fenti szolgáltatóval?
Egyszerűen két napja nem tudok belépni.... Pedig azt mondták, hogy reggelre rendben volt......
ocsi
Jó kérdés:
az én weblapomnál:"Too many connections"
Az SRV.HU -n az oldal egy része bejön, de semmi szöveg vagy ilyesmi.
És az srv fórumán:"phpBB : Critical Error

Could not connect to the database"

Szóval szerintem nagy gondok lehetnek.. mad.gif evil.gif
benkovics
weep.gif
Remélem az adatokat le lehet menteni...... hmm.gif
chipmix
Tegnap reggel, meg egyszer még délután, fellehett menni, de aztán errorozott rendületlenül.
Hát nagyon jó lenne, ha helyre tudnák szedni. mad.gif
google
Mindenütt ugyanez a hibaüzenet... annoyed.gif
Majd csak megjavul... meg szokott előbb-utóbb. roll.gif
Adani
Elég érdekes időérzékük van az SRV-s srácoknak. Péntek délután óta még csak pár perc telt el szerintük. Rendületlenül az jön be, hogy "Karbantartas miatt par perc leallas"
Kovács Gyula (MiniDisc)
Nem csak az srv halt meg. Hanem pl. az Oktet szervere is, ahol a letölthető programokat tartom. Úgy látszik ez a hétvége a szerverek halálának hétvégéje ... sad.gif
ocsi
JÓHÍR!!!!!

Nekem bejött az SRV...
Adani
Most működik, ki tudja meddig
google
Rossz hír. -> http://ocsi.srv.hu
Csak a title-t látom belőle. weep.gif

Erre másodszorra bejön. blink.gif
A nemjóját! mad.gif
ocsi
Google: Az azért volt mert az swf file-t folyamatosan frissítem, és valószínüleg éppen egy rossz verzió volt fönt..tongue.gif
mizsi
Egy kicsitt off, de a Freeweb mailweb-je sem elérhető.
ocsi
Megint áll az SRV webszervere??

A MYSQL szerver csak néha akadozik, de működik...
ocsi
Pontosítok:
FTP-n keresztül el lehet érni, és például az swf file-t böngészőn keresztül is menyitja, de a php val már gondjai vannak!!!
Kovács Gyula (MiniDisc)
Úgy látszik, az srv végleg megadta magát. Maverick fóruma tegnap reggel óta nem elérhető. Na meg persze más srv oldalak sem. Hihetetlen bénák. De még a kezdőlapjuk sem megy. annoyed.gif
chipmix
Már 3-ik napja nem érem el az srv-t, de előtte is szinte nap mint nap volt valami baja.
Nem tudom rendbejön-e, egyáltalán?
Adani
Nekem sem jön be, már nagyon régóta, volt, amikor csak php-s oldalak nem jöttek be, mostmár semelyik oldal, ami náluk van. A kezdőlapjuk sem elérhető, eddig legalább egy Karbantartás miatti leállás üzenet ott volt ilyenkor.
Priby
Jelenleg működik, használjátok ki! biggrin.gif
Adani
És igen, most megint megjavult, kérdés meddig fog még működni.
chipmix
Járvány van biztos, mert az srv. sem működik legalább is nálam. mad.gif
Adani
Nálam most megy, de délután tényleg rosszalkodott egy kicsit, de második nekifutásra már behozta az oldalt.
chipmix
Hát Adani, az oldal bejött, de nem tudtam bejutni. Lehet, hogy most a békésiek vannak előnyben? laughing.gif
Adani
Most néztem meg két oldalt, mind a kettő bejön, de új oldal betöltésénél gondolkodik egy kicsit, ami különösen fórumoknál idegesítő.
chipmix
Múltkor is így kezdte. Pedig, most nagyon jó lett volna ott csevegni, mert egy úgynevezett szakdolgozatot kezdek el majd kidolgozni, és azt hiszem tudtál volna segíteni. Bár csak holnap állok neki.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ehh, igen, szóval igazatok volt "odaát": Inkább legyen reklámcsík, mert ez a folyamatos kimaradás ... blush.gif
chipmix
Bár az uw.hu is rendetlenkedik. Rejtvényt meg nem szeretek fejteni, hogy mi lehet
odaírva, amit nem látok. Különben is mihelyt hajlottunk volna a távozásra rendbejött az srv. és 1 hétig simán bírta.
Adani
Mostmár azért el kéne gondolkodni rajta, majd beszélek a szeretett adminunkkal, hogy mi a véleménye erről.
ocsi
Én az SRV MySQL szerverével vagyok kifejezetten rossz viszonyban...
PHPmyadmin on belépek.. beenged.. majd baromi sokáig tölt.. és csomószor nem hozza be az adatbázisom.. csak sokadik nekifutásra..., hosszú percek után.. a probléma állandó, és amióta az srv -t ismerem nálam létezik...
chipmix
Minden SRV. használónak!

Nálam már működik az srv.! Békésben is?
Adani, hol vagy Te ma?
Ocsi, hát szeretném, ha Nálad is rendbe jönnének a dolgok! smile.gif
Adani
Már ittvagyok, csak el kellett mennek Gyulára, a szemészetre.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Úgy látszik, az srv végleg megadta magát ...
Adani
És tényleg már be se jött, egyik ottlévő oldal sem.
chipmix
Hát nálam sem megy ám semennyire weep.gif
nortol
sajnos az srv-nek végleg lőttek. akinek van egy kis esze is, az gyorsan átköltözteti az oldalát máshova, ahogyan én is tettem. :-(
ocsi
Ez mekkora már, hogy az srv-t nem éri el a böngésző, nem megy a phpmyadmin, de FTP kapcsolódhatok..biggrin.gif
Adani
Igazad fogok is írni az összes ottlévő oldal adminjának, ezügyben, hátha lesz foganatja. Többek között van ott egy GTA-s oldal, amit sűrűn látogatok (látogatnék), meg két fórum, amit elvileg naponta olvasok (legalábbis ha netközelben vagyok)
nortol
a legnagyobb baj az, hogy az srv-t karban tartó emberkék nem válaszolnak egy levélre sem. amíg még megy az ftp, addig mentsetek le mindent.
Neo
weep.gif ... már az sem megy (ftp) ... azért küldhettek volna egy emilkét ... elkéstem.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ez szép ... Így elszállni, ahogy az srv tette ... hmm.gif
Adani
És már nem először történik ilyesmi velük. Azon csodálkozom, hogy még vannak, akik ott tartják a honlapjukat.
benkovics
A baj az, hogy ha csak az FTP megy, sem éred el az SQL adatbázist..... Mert az csak a webes felületről megy! weep.gif Mi lesz a sok-sok fórummal....... Amiket szorgalmas emberek írtak tele hasznos dolgokkal ..... weep.gif
Adani
Most megy az SRV! A kérdés csak az, hogy meddig ?
ocsi
Nekem is megy!
Nem tudom, ti hogyan csináljátok, de én a merevlemezemen tárolok mindent, és ugyan az van fönt a neten, így egy esetleges szerver elszállásnál, nekem megmarad minden... azonban tegnap pánikba estem, mert a MySQL-t sem értem el.. és ott ugye sok adat van... őgyhogy most gyorsan csinálok is egy adatmentést!
Priby
Nekem akármiléyen szolgáltató mellett megvan a tartalom a gépen is... véletlenül nem csak az SRV-ről tűnhetne el akármi annoyed.gif
Adani
Ez igaz, ami fontos, azt sose bíznám a netre, akárki is a szolgáltató.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Micsoda egy hulladék ez az srv ... Hogy mi a fenének szolgáltatnak az ilyenek! mad.gif mad.gif mad.gif
google
Már jó ideje tesztüzemben működnek. Hát soha nem sikerül végre beállítani a szerverüket? annoyed.gif roll.gif
Adani
Már megint nem megy nálam. Újabb többnapos leállás?
google
Úgy tűnik. Ilyenkor - ha újra elindul - olyan, mintha a halottaiból támadna fel.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Most megy. Kérdés, meddig.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.