Szerintem jobb lenne, ha nem a
lapozófájl(PF=PageFile) foglaltságát néznéd, mert abból nem tudsz megállapítani semmit, ráadásul nem ugyanaz, mint a memória. Nézd meg, hogy MAGA a program mennyit eszik a Feladatkezelőben, meg sem közelíti a 100MB-ot.
Bár én nem használom a Yahoo Widgets-et, helyette a Rainmeter-t, de mindkettőnek hasonló rendszerigénye van. Nálam a Rainmeter 10 bekapcsolt elemmel 13MB-ot eszik.
A Most Wanted és más memóriaigényes alkalmazások futási képessége pedig egyáltalán nem függ ilyen jellegű programoktól.(tapasztalatból mondom)
IDÉZET
Egyébként ezek a widgetek, talán kivétel az időjárás, mind a windowsunk beépitett szolgáltatásainak a skinnelésére épülnek, tehát a konfabulator vagy a desktopx nélkül is bármikor elérhetőek.
Ha Téged nem érdekel a dolog, megértelek, ez a Te nézeted, amit tiszteletben tartunk, de az, hogy számodra semmi haszna a widget-eknek, nem jelenti azt, hogy mások számára is teljesen értelmetlen lenne.
Én pl. az Asztalon folyamatosan figyelemel tudom követni a netforgalmat, tudom, hogy minden úgy működik, ahogy annak kell, azonnal tudomást szerzek róla, ha valami program befagy a memóriába, és 100%-ban ráül a processzorra, stb.
A "parasztvakítás" és társait légy szíves, az objektivitás miatt mellőzd.