Sanzi
2005. július 1. 18:33
Van egy (elvileg) magyar Sims 2-m. A telepítő magyarul megy le, de a játék angolul indul el. Nem találtam, hogy hol kell átállítani. Valaki tudja? Vagy hogyis van ez?
kori
2005. július 1. 18:41
Én úgy tudom,hogy csak magyarosítást csináltak hozzá.Menük,feliratok nálam legalább is így játszanak a lányaim vele.
Adani
2005. július 1. 18:42
Van eleve magyar kiadás! A PC Stúdióban is volt már!
kori
2005. július 1. 18:45
Hű-ha,ez számomra kimaradt.
Spányik Balázs
2005. július 1. 19:59
Sőt, az angolt becserélték ingyenesen a magyarra! Nem tudom, él-e még ez az akció. Eddig 17 ezret adtak el belőle itthon!
nascar
2005. július 1. 21:55
A lányomat nemrég leptem meg egy magyarral!
Teljesen honosított!
szikidani
2005. szeptember 28. 11:06
És honnan lehet esetleg letölteni a magyarosítást?
(Tesómnak úgy is jó lenne.)
Adani
2005. szeptember 28. 11:14
szikidani
2005. szeptember 28. 11:30
Köszi
Pige
2005. október 1. 20:19
Mi kell ahhoz hogy a Sims 2 tökéletesen fusson? Nekem mindig akadozik. A szoftver teljesen jogtiszta.
Rendszerem:
Alaplap: Asus A7N8X-X
Proci: AMD Sempron 2400+
Video: Ati radeon 9250 256MB-os verzió (frissités mentes)
Memoria: 768MB
Papp Norbert
2005. október 1. 20:40
Próbáld meg a játékbeállításokat kissebre venni!
Bár nem értem, hogy nem megy simán a gépeden...
Machado
2005. október 1. 21:14
Még az én gépemen is akadt, lásd a konfigom alul
Pige
2005. október 1. 21:26
A felbontásnál az alapbeálításokat használom, ami legalább kell egy 22"-os monitorhoz. A többi beálítást közepesre vettem, de semmi változás, néha meg-megakad egy pillanatra, és ez nagyon zavaró.
Gereby
2005. október 1. 21:47
Nekem sosem szaggatott... Még Geforce2-n sem... Mostani konfigomon (lásd az aláírást) meg főleg nem....
Driverek mennyire frissek?
Pige
2005. október 2. 7:18
Amint feljebb irtam, a videókártyám frissitésmentes! Egyszer megprobáltam, de 3DMarkban nézve is pontokat veszítettem, a rendszeres kék képernyöröl nem is beszélve. (Talán ez lehetett a KÉK HALÁL?)
Újratelepítés után a lemezről raktam fel a drivert és azóta nem találkoztam a kedves kékséggel.
Ezen kivül DirectX 9.0c verzióját használom, azthiszem ez még a The Sims2 lemezen is rajta volt.
Machado
2005. október 2. 9:40
Ez a játék nincs optimizálva
Pige
2005. október 2. 9:48
Ez pontosan mit jelent?
szikidani
2005. október 2. 17:23
Szerintem a videókárya a probléma.
Papp Norbert
2005. október 3. 6:01
IDÉZET(Pige @ 2005. október 02., 10:48 - vasárnap)
Ez pontosan mit jelent?
Nem optimizálták a játékot a kártyákhoz, és ezért akadozik a legtöbb gépen.

(szerintem)
Papp Norbert
2005. október 4. 5:58
A Sims 2 University (Egyetem)-hez és Sims 2 Nightlife (Éjszakák)-hoz kell az alapjáték? (The Sims 2)
Spányik Balázs
2005. október 4. 8:47
Igen.
Pige
2005. október 4. 14:57
Igen, ezek csak kiegészítő lemezek, avagy húzunk le még több bőrt a népről.
Papp Norbert
2005. október 8. 16:21
Ha feltelepítem az University-t, akkor tudok még játszani az alapjátékkal?
Gereby
2005. október 8. 16:51
Persze. Annyi változás lesz az egészben, hogy a városodnak lesz egy egyetem városa, ahová be tudsz lépni, és akkor ott az egyetemes dolgok vannak. Illetve az alapjátékba lesz olyan kiegészítés, hogy el tudod küldeni a gyerekedet egyetemre.
Spányik Balázs
2005. október 9. 18:10
IDÉZET(Pige @ 2005. október 04., 15:57 - kedd)
Igen, ezek csak kiegészítő lemezek, avagy húzunk le még több bőrt a népről.
Úgy tűnik a nép örömmel adja a bőrét, legalábbis az elsőből és kiegészítőiből döbbenetes mennyiséget adtak el.
Gereby
2005. október 26. 20:39
Láttátok már az Éjszakákat? Valami iszonyat jóóó!
Papp Norbert
2005. október 26. 21:43
Én University-t most szereztem meg, de nem tudom, hogy kell azt megcsinálni, hogy az én kis tanulóm a kollégiumban maradjon és ne jöjjön haza...
Valaki tudja?
BáGyu
2006. február 9. 20:00
Tud valaki abban segíteni, hogy a kilépéskor mentett állás honnan érhető el, mert nekem mindig új játékot kell kezdenem?!
Esetleg találkozott valaki evvel a problémával?
Gereby
2006. február 9. 20:02
Elvileg a Dokumentumokba teszi az ilyen cuccokat...
ephébos
2006. június 11. 13:52
Van arra valamilyen beállítási lehetőség, hogy lassabban öregedjenek a főszereplők? Lehet felteném újra a játékot, de emlékeim szerint az alap öregedési gyorsaság egy roppant zavaró dolog volt, és már-már unalmassá tette a játékot.
Papp Norbert
2006. június 11. 19:26
Egy kóddal (cheat) ki lehet kapcsolni a simsek öregedését!
Gereby
2006. június 11. 19:38
Nekem idáig soha nem öregedtek meg... Vegyél a jutalompontokból élet elixírt. Ha jól tartod őket, bőven futja rá...
ephébos
2006. június 13. 7:49
Oksi, felraktam, kipróbáltam, és köszi sikerült. Legalábbis majdnem mindekinél bevált, kivéve az egyik karakteremet, akivel lehet túl későn itattam meg (amikor már csak 2-3 nap volt hátra a következő korig), és őt megöregítette, de sebaj, majd legközelebb jobban figyelek.
Papp Norbert
2006. június 13. 16:17
Csak akkor itasd meg őket, ha a kedvük legalább zöld, mert az alatt nem fiatalodnak, hanem öregednek a simek!
tekton
2006. június 25. 20:37
Valaki mondja meg, ha másolt DVD-n van meg a Sims 2-m, fognak -e vele működni az eredeti kiegészítők. Addig nem merek venni kiegészítőket, amíg ezt nem tudom!?
Jester
2006. június 25. 20:48
Hehe, ezt úgy bírom, ez a Sims 2 topik, márcsak nagyrészben warezról szól., azt hiszem úgy is indult, hogy valaki nem tudott falazni.
tekton
2006. június 25. 21:10
Na ezzel sokat segítettél mindenkinek! Köszönjük, hogy megtiszteltél jelenléteddel!
Jester
2006. június 25. 21:47
Igazán nincs mit! Mért mit gondoltál? Ezen a fórumon nincs warezkodás, máshol talán lehet. (

) Egyébként én sajna nemtudom, nekem nincs meg de ha nagyon akarod utánanézhetek.
Athos
2006. június 26. 13:02
@Apokalipszis
Nem hiszem, hogy ez a topic a warezkodásról szólt. Vagy félreértettelek?
@tekton
A válasz egyszerű: el kellene menni a boltba és meg kellene venni a Sims 2-őt eredetiben. Ezen biztos működni fognak a kiegészítők.
Jester
2006. június 26. 14:20
Tényleg nem, de régebben egy-két Sims 2 topik a kukában landolt, ha jól emlékszem. Arra akartam kilyukadni, hogy ez a játék valahogy vonzza ezt a témát.
tekton
2006. június 26. 19:45
Hmm! Ez is egy megoldás, csak hogy én még a másolt alapjátékért is fizettem 2.800,-ft-ot, (egy üzletben)
tehát féligmeddig legálisan van meg. Ha most veszek egy eredetit, az fölös pénzkidobás. Ráadásul a családom nem áll úgy, hogy hozzámvágnának 12.000,- ft-ot plussz még a kiegészítők ára.
Csekélyke zsebpénzem csak erre futja, még csak 13 éves vagyok.
Ha nem tudtok válaszolni, inkább ne is írjatok, van még elég más téma is.
NEM MINDENKI GAZDAG SZÜLŐK GYEREKE!
Más ehhez a témához:
Ha csinálok egy új várost, hogy lehet beletenni üzleteket?
Például: ruhaüzlet, vagyis mint az alap városokban?!
Garono
2006. június 26. 20:43
Ha 13 éves vagy, akkor hogyhogy '66-ban születtél?
Athos
2006. június 27. 7:29
@tekton
Nem megbántatni szerettelek volna, de a szabályzat kimondja, hogy ilyen témában (warez) ne kérj segítséget. Azért írtam olyan hangnemben, mert már nem az első eset, hogy új tagok nem olvassák el a szabályzatot, vagy elolvassák és elfelejtik. Nem tudom, de nem te voltál az első.
Viszont én úgy értettem, hogy a kiegészítőket megvennéd eredetiben. Egy ilyennek az ára 7000 Ft körül van. Ha kettőt veszel már többet költöttél, mint az alapjáték. Kis ellentmondást fedezek fel abban amit korábban és most írtál.
Az más kérdés, hogy én is soknak tartom a 12000 Ft-ot az alapjátékért és megjelenés óta nem esett az ára, ha jól emlékszem.
tekton
2006. június 27. 9:20
Az anyukám találta ezt a fórumot, ő 1966-ban született. Ő is szokott játszani a Sims2-vel, általában ő szokott regisztrálni helyettem. Mindketten megszállott sims rajongók vagyunk, ez az én szerencsém, mert így néha kapok egy kis dugipénzt játékra, amit gyűjtögetek a kiegészítőkre.
De sajna ellopták a mobilomat két hete, ezért most mobilt vettem, nem kiegeket. Ha valami probléma volt a hozzászólásunk tartalmával, kérlek nézd el nekünk, a muter ugyanis nem érti ezeket a warez-topik- stb. kifejezéseket. Viszont jót akar, és nem gondolom, hogy szándékosan vétett a szabályzat ellen, inkább tudatlanságból.
Köszike : Viktor
Anyu neve: Márta
Csak hogy minden érthető legyen, én most már eredeti kiegeket szeretnék, csak nem tudom, hopgy működik-e mjad a másolt alapjátékkal. Ez nem ellentmondásos szerintem. Ha megkell vennem az eredeti alapot, az majdnem kettő kieg. ára és arra már nem marad pénzem. Én erre gondoltam.
Másolt játékokat azért éri meg szerezni, mert legtöbbször az ember gyereke kíváncsiságból azt sem tudja mit vesz. Miután otthon felrakja, kipróbálja, sokszor kiderül hogy "anyám én nem ezt a lovat akartam!" Akkor pedig nem mindegy, hogy 7.000 ft, vagy egy lemez ára megy a süllyesztőbe! Az szóljon, aki még soha nem csinált ilyet, vagyis nem másolt át játékot magának, annak küldök egy 3D-s csokit.
Különben a Sims 2-vel is pont így jártam, annyira sokat olvastam róla, de mégsem gondoltam volna, hogy tetszeni fog. Csak a kíváncsiság hajtott először, hogy nekem is ki kell próbálnom, miről ír a sok beszűkült agyú. Bocsi rajongók, már közétek tartozom! De azért a 12.000 forint mennyi, nem mindegy! A sima Sims lemezek összerakva eggyütt kevesebbe kerülnek és ez igazságtalanság velünk szemben. Végül pedig: mikor valóban segítséget kérek a játékhoz, a városbővítéssel kapcsolatban (lásd fenn) akkor az nem warezkodás, mégsem válaszol senki. Tehát van aki ért ehhez a témához? Vagy csak cél nélkül cseverészünk, hogy teljen az idő?
Bocsika, hogy ilyen hosszúra nyújtottam, de reagálnom kellett anyukám nevében is. Tehát tudja valaki, hogy hogy lehet egy új építésű városba üzleteket rakni, vagy építeni, vagy klónozni?
Jester
2006. június 27. 11:07
Eredeti kérdésednek utánanézek, ezt a másodikat nem tudom, nem nagyon játszottam vele.
Spányik Balázs
2006. június 27. 12:38
IDÉZET(tekton @ 2006. June 26., Mon 20:45)

Ez is egy megoldás, csak hogy én még a másolt alapjátékért is fizettem 2.800,-ft-ot, (egy üzletben) tehát féligmeddig legálisan van meg.
Tekton, nem bántani akarlak, de ez a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Nem félig-meddig legálisan van meg, hanem
tökéletesen és teljesen illegálisan, ráadásul
gazdaggá teszel egy rohadt szemét férget, aki hasznot húz a hozzád hasonlókból. Ráadásul bajba sodorhatod magad: ha elkapják, és bárhol nyoma van ennek a tranzakciónak, könnyen a rendőrség érdeklődésébe kerülhetsz, amire gondolom sem neked, sem anyukádnak nincs szüksége. Ilyen volt pár éve a pécsi eset is: elkapták az orgazdát, aztán göngyölítették az "üzleti körét". Szóval akkor inkább már az internetről, haveroktól, bárhonnan, de ne fizess érte egy gennyládának.
IDÉZET
Az szóljon, aki még soha nem csinált ilyet, vagyis nem másolt át játékot magának, annak küldök egy 3D-s csokit.
Mindannyian ezt csináljuk, mert a játékok drágák és az esetek többségében nem
annyira jók. (Egyébként felháborítónak tartom, hogy a Sims 2 ára megjelenését követő másfél év elteltével még mindig 12 ezer forint fölött van. Az Electronic Arts hazai képviselete lecsúszhat a hátamon, köszönjük!) A különbség az, hogy nem beszélünk róla. Senkit nem érdekel. Beszélgetünk, kérdezünk, válaszolunk, és senki nem foglakozik azzal, hogy a másiknak honnan és hogyan van meg a játék, mert
nem ez a téma. Ha valaki olyan kérdést tesz fel, amelyről egyértelműen kiderül, hogy illegális verziót használ, azt általában az előző oldalon is látható stílusban "helyre tesszük".

Ja, és tekton, van egy eredeti Sims2-m (most hirtelen nem tudom, hogy magyar-e, de azt hiszem, igen), de én nem játszom vele túl gyakran. Szívesen neked adom. Beszéljük meg privátban a részleteket.
tekton
2006. június 27. 19:54
Nagyon rendes tőled Balázs! De én nem sajnáltatni akartam magam, gondolom nem egyedül én vagyok ilyen helyzetben, vagy hasonlóban. Én csak arra reagáltam, amit válaszoltak a kérdéseimre, és egy kicsit ideges lettem, mikor azt gondolták mások, hogy mindenki a másik hátán akar felmászni az uborkafára.
Én nem! Kicsit koravénnek tartanak, ezért nincs is barátom a saját korosztályamból, inkább nagyobbakkal értem meg magam. A játék ami van nekem, egyenlőre elég nekem, majd ha összejön, lassan megveszem a többit is. Persze jó lenne egy eredeti, de nem vágyom a máséra és nem mindeáron akarom megszerezni.
A röhely csak az, hogy az eredeti két kérdésemre még mindig nem kaptam választ...?!
De az jó, hogy eltudtunk csevegni és megismertem pár JÓ embert itt a fórumon.
Ha neked majd esetleg feleslegessé válik az a játék, hajlandó vagyok áldozni rá némi pénzmagot, szólj és megeggyezünk. Utánvéttel talán megoldható lesz, ha nem kérsz érte sokat.
A jó tanácsodat köszönöm és megfogadom, erre még nem is gondoltam, hogy én is belekeveredhetek valami kakiba a másoló rohadék miatt. Persze ő is csak egy ember, és ha azt nézem talán el sem kellene ítélni ezért a kalózkodásért. Ha nem volna ......ő sem volna. Gondolom érted!
Sajna szükség van ilyen megoldásokra, mert az anyagi helyzete sok embernek megteremti ezt a lehetőséget is. Mások meg egyáltalán nem fizetnek, letöltik a netről. Én nem erre használom a netet.
Ha nagyon egyszerű a dolog, persze nem állok ellent, de nem kutakodom utánna.
Mégegyszer köszi, ez valóban jól esett!
Papp Norbert
2006. június 27. 20:24
Tekton tudok segíteni az egyik kérdésedre!
Úgy lehet üzletet csinálni, hogy a telek építésekor (tudod az az üres terület), ott van két választási lehetőség, hogy lakótelek vagy közösségi telek, ott válaszd a közösségi telket és OK-zd le, ezután már csak megkell csinálni akár egy boltra, akár edzőteremre, vagy amire akarod! Ezután a simseiddel taxival eltudsz menni a készített üzletedbe! Remélem sikerülni fog!

Sok szerencsét hozzá!
tekton
2006. június 27. 21:25
Hali Norbi!
Viktor vagyok, anyu mondta, hogy segítettél. Köszönjük! Miután elolvastam az üzeneted, rájöttem mennyire bagatell volt a kérdés, valóban, már találkoztam ezzel a választási lehetőséggel a játékban. Hogy ez miért nem ugrott be nekem??!!

Jó, hogy nem aláztál agyon. Különben két nap híjján egyidősek vagyunk, tartsunk össze. Minden azonos, csak én 10.-én születtem. Szia
solczik
2006. július 3. 22:22
Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni aban, hogy a "formatárat" hogyan lehet használni. Hogy ott mit lehet csinálni és főként hogy hogyan.
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.