ocsi
2005. július 1. 16:11
Ebbe a topicba össze lehetne gűjteni egy rakás intelligens fakanál, és világító mosópor reklámszövegét.( Vagy csak idézeteket) Illetve a legnagyobb reklámátveréséket.
Kezdeném az egyik mobilszoláltató reklámjával:
Most havi 800ft ért ( az összegre nem emlékszem pontosan) INGYEN küldhet 80 SMS-t.
(Eléggé érdekes az Ingyenesség fogalma manapság!)
Spányik Balázs
2005. július 1. 16:35
Én azokat a rájfájzen bankos reklámokat nem értem, ahol megállítanak embereket az utcán, hogy X összeget adnak ennyi időre havi Y forint befizetéséért, mire a fickó vagy nő tök hülyének nézi őket, és elmennek. Egyszer számoljátok ki, hogy a kapott teljes összeghez képest mennyit kell visszafizetni. Hát én is hülyének nézném őket, és elmennék. Egyszerűen nem értem, ez egy ellenreklám magukkal szemben.
kori
2005. július 1. 16:59
Nekem az inteligens mosóporok reklámjai "tetszenek". Igaz az olajos foltot nem tisztítja ki a nadrágomból,de álítólag mindent visz.
mizsi
2005. július 1. 17:18
IGEEEEEEEEEEEEN! Ezt a topikot vártam!
Hol is kezdjem? Ja, az Ajax-anyósos-marslakós reklámnak a zenéjétől a falra mászok, meg a Portens Numeri idegesít.
aty
2005. július 1. 17:23
"Választanál mást, mint a piacvezetőt?" Kedvenc reklámszlogenem.. nah vajon pont mit reklámoznak vele?
Adani
2005. július 1. 18:53
Meg van olyan, hogy valószínűleg a világ legjobb söre! Ezt minek kell mondani?
Spányik Balázs
2005. július 1. 20:04
IDÉZET(Adani @ 2005. július 01., 19:53 - péntek)
Meg van olyan, hogy valószínűleg a világ legjobb söre! Ezt minek kell mondani?
Ha azt mondja, hogy "a világ legjobb söre", a többi sörös cég azonnal bepereli, hogy bizonyítsa be ezt az állítását! Így meg nem lehet belekötni. Valószínűleg az, de lehet, hogy mégsem -- csak ezt már nem teszik hozzá.
Adani
2005. július 1. 20:46
A másik hülye reklám az a Siemens telefonos, amikor becsöngetnek a házakba és kérdeznek mindenfélét.
mizsi
2005. július 3. 19:04
Ásóka FOREVER!!!!!
Adani
2005. július 3. 20:58
A másik béna reklám: Hajós András és a Tibi csoki
Gereby
2005. július 3. 21:00
IDÉZET
Ásóka FOREVER!!!!!
De abban a reklámban az a poén hogy nem reklámoz semmi készítményt ez csak valami figyelemfelkeltő

Én a legjobban az "erős és hatékony ci.... Ba.... Kovács Lajosos reklámját utálom
Akkora egy lol....
8 ZenByte
2005. július 3. 22:45
Érdekes az is, hogy a vodafone egyik reklámja szerit már csak 10 napig lehet előfizetésre cserélni és következő nap is még tíz nap, meg következő is, meg egy hét múlva is tíz nap van még...
Én marketinget tanulok és a reklámtanár híva fel a figyelmet a pannon reklámjára: "Tud ennél jobbat?" ami szerinte nem kicsit idegestő, lenéző a fogyasztók szemszögéből.
Meg az a sörrelám, amely piszkos gyári munkásokat mutogatott. Réggebbi marketingtanárom monta, hogy ezzel azt sugallják: aki azt a sört issza, az ugyanolyan bunkó, mint azokk ott.
Blazkowicz
2005. július 4. 1:28
IDÉZET(Gereby @ 2005. július 03., 22:00 - vasárnap)
...Én a legjobban az "erős és hatékony ci.... Ba.... Kovács Lajosos reklámját utálom
Akkora egy lol....
Régebben már belinkeltem ezt az oldalt, de ebből sosem elég
Az ország más, de a reklám ugyan az. Vagy talán mégsem
Cillit Bang remix
Adani
2005. július 4. 10:16
L

L !
Csizmazia István [Rambo]
2005. július 4. 10:20
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. július 01., 21:04 - péntek)
Ha azt mondja, hogy "a világ legjobb söre", a többi sörös cég azonnal bepereli, hogy bizonyítsa be ezt az állítását! Így meg nem lehet belekötni. Valószínűleg az, de lehet, hogy mégsem - csak ezt már nem teszik hozzá.
PC World magazin, valószínűleg a világ legjobb számítástcehnkiai kiadványa
master
2005. július 6. 17:17
A KLAPKA ÁRVERÉSI CSARNOKBAN. VÁMHÁZ KÖRÚT 9.
Ettől kapok hülyét.
Tibi csoki & Hajós Andris

Ennyi erővel Fábry Sanyi meg a Domestos

Ez nem pont így volt de kb. ez:
Kovács Lajos vagyok, 20 éve vízvezetékszerelő. A vízkő mindig szétszedi a mosógépet. Használjon ön is [xyz]-t!
Adani
2005. július 6. 18:00
Tudod XY vagyok 20 éve javítok mosógépeket, de már
nagyon 
unom!
Meg aztán miért gondolják azt, hogy jobb dolog Calgonnal teletömni a mosógépet, hogy ne vízkövesedjen, mint mondjuk. évente kb. 2000 ft-ért venni egy új fűtőszálat.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 6. 18:23
@Adani
Ez jó
aty
2005. július 6. 19:31
IDÉZET(Adani @ 2005. július 06., 19:00 - szerda)
Meg aztán miért gondolják azt, hogy jobb dolog Calgonnal teletömni a mosógépet, hogy ne vízkövesedjen, mint mondjuk. évente kb. 2000 ft-ért venni egy új fűtőszálat.
Az meg hogy mosógépszerelővel reklámozzák egyenesen szánalmas. Nekik a legnagyobb üzlet, ha vízkövesedik a fűtőszál. Miért csinálnának maguknak ellenreklámot?
zoltánszól
2005. július 6. 19:56
IDÉZET(Adani @ 2005. július 06., 19:00 - szerda)
Tudod XY vagyok 20 éve javítok mosógépeket, de már
nagyon 
unom!
Soha egy gramm xyz-t nem raktam a mosógépembe. A gép tavaly elhunyt. 18 éves volt. Odaadtam vidéki szegényrokonnak - jó lesz a MÉH-be. Ő meg 500 forintért megjavíttatta (nem kovács Lajossal) és röhög rajtam, mert a szerelő szerint ez még elnyűhetetlen, békebeli. Én meg kidobtam egy nagyobb összeget új gépre.

Az idegesít, hogy a tv-reklámok előtt suttogó készülékem abban a pillanatban ordítani kezd, hogy megjelenik a képernyőn: REKLÁM . A reklám után ismét suttogni kezd. De ezt már nem hallom, mert a rángógörcstől az első pillantban megnyomom a kikapcsoló gombot.
Adani
2005. július 6. 20:14
Nekünk is volt egy Hajdú mosógépünk, ami szintén 18 évig húzta, utána adta ki végleg a lelkét. Utolsó húzása az volt, hogy elárasztotta a kazánházat, és tönkretett egy adag ruhát (főzőmosást csinált, ahogy anya mondta), mondjuk előtte pár évvel is az volt a kedvenc húzása, hogy mosás közben ugrált (de rendesen mondtam is párszor, hogy 8as erősséggű földrengést is jelezhetnének miatta) és mindig kimászott a kazánház közepére
A hangos reklámokat pedig már megfejtették valahol. Olvastam egy cikket, hogy hangerő nem magasabb, de különböző trükkökkel el lehet érni, hogy annak tünjön (valami olyasmi, hogy a halkabb hangokat felhangosítják, meg a dinamikán változtatnak, de maximális hangerő változatlan marad mégis hangosabbnak érzed)
Greene
2005. július 6. 20:21
Egyébként pár ezerért lehet kapni olyan Scart csatlakozót amit a TV hátuljába kell dugni, és automatikusan szabályozza a dinamikát. A Yakumo gyártja.
Ha valakit nagyon érdekel, küldjön PÜ-t és megírom neki hol lehet kapni.
Adani
2005. július 6. 20:23
Sőt olyan tv is van, ahol automatikus hangerőszabályozás van, így mindig ugyanolyan erősen szól a hang, és erre is jó.
mizsi
2005. július 11. 19:14
Amúgy megfigyelte már valaki, hogy csak az új x mosópor veszi ki a foltokat a ruhámból? A régi nem?
google
2005. július 11. 21:08
És a hagyományos mosópor mindig drágább, és csúnya, jellegtelen, nagy, szögletes doboza van.
warynski
2005. július 12. 14:09
Nekem a halál listámon most az a reklám az első - azt sem tudom mit reklámoz, olyan zavaros - ahol a az első fiú mittudmén mi lett, a második, zenész, a harmadik pedig király.
Ez vérborzalom!!!
eremit
2005. július 12. 14:11
Az egyi autó reklámjában átalakul robottá. Szerintem tök jó! Talán Rönó?
arpsoft
2005. július 12. 15:45
Citroen C3 vagy 4?
Shia-ko
2005. július 12. 15:54
Az a 4.
fapuma
2005. július 12. 16:04
Nekem a Tibi+Hajós reklám tetszik.
Viszont régebben ment egy reklám, kirázott tőle a hideg: Lacika és a fehér ruhákba szerelmes tanárnő... brrrrr.... 2 hónap után meguntam az életem....
mizsi
2005. július 13. 21:02
Mitől boldog egy autó?
Adani
2005. július 13. 21:07
A Tixes, az tényleg gáz volt. Abból az jön le tanulságként, hogy semmiképpen nem szabad ragyogóán fehér ingben suliba menni, mert nem lesz egy nyugodt perced sem, a tanárok téged vesznek majd észre, te csinálod a kisérletet, te olvasol fel könyvből stb.
Gigah3rtz
2005. július 14. 9:28
Neked kell hazakisérni a tanárnőt
Viking6
2005. július 14. 9:56
És az miért van, hogy csak
- sör
- fogkrém
- mosópor
hirdetésekkel van tele egy reklámblokk? Ezen kívül nincs más amit fogyasztunk?
fapuma
2005. július 14. 10:01
Régebben még jobb volt a helyzet: pár éve még az intim betétek taroltak!
Most is van ilyen reklám, de már kevesebb.
Viking6
2005. július 14. 10:05
Meg amitől elszáll az agyam, azok a női arckrémek!
Nvidia

)
Iszonyú alapozással fiatalodott a bőre...
Q10 enzim vagy micsoda...
eremit
2005. július 14. 10:05
Naa! Azért autó, ablaktisztító, kutya(macska)eledel, mobiltelefon, testápoló (Garnier, lovedove), tusfürdő, AXE, intim betét (ez lehetőleg ebéd- vagy vacsoraidőben), Canesten lábápoló und so weiter!
google
2005. július 14. 10:10
És ne feledkezzünk meg a vacsora közben leginkább kedvenc pelenkareklámokról sem!
"Már nem nedves a baba bőre..."
Adani
2005. július 14. 11:26
Igazad van, nameg "ki vigyáz majd Marci popsijára". Ki a francot érdekel vacsora közben? Meg ottvan az a Joghurt, amiben Bifidus eszenzisz van, amiről már valahol lerírták, hogy ilyen anyag nincs is, de beteszik a reklámba, mert jól hangzik. A 80as években, még voltak eredeti és jópofa reklámok (pl: Hurkareklám), azóta semmi. Esetleg ki emlékszik még a Tixes becsöngetős mindent fehérre mosós reklmára? Itt figyel a wincsimen valahol, egy a reklámban szereplő háziasszony vallomása, vagyis, hogy a valóságban mi történt. Ha érdekel valakit előkotrom és beteszem ide. Elég érdekes az biztos.
Gereby
2005. július 14. 11:45
@ Adani: arra kíváncsi vagyok fölteheted
Azért mondjuk a sport szelet reklámja is eléggé eredeti meg van még egy pár jó ötletes reklám.
Egyébként ami nekem még az agyamra megy: *ubu gyümölcsös rostos.... egészséges televitaminnall.....
Ami annyira ihatatlan (én nem kóstoltam de mikor megjelent haverom anyukája vett egyet és 2hónapig rodt a hűtőbe...... aztán kidobták....)
Aztán az osztályba elkezdődött a szöveg átírasa....

*ubu gyümölcsös rostos ka** egészséges tele kokainnal
De valami iszonyat lol reklámokat alkodtak azzal a macival meg *ubu tól erősödő gyerekekkel....
A másik amit nagyon utálok: A gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlen a *anonino
Érdekes én nem ettem danonínót mégis megnőttem akkorára amekkora vagyok és még növök is nélküle tovább... sőtt szüleimis fölnöttek nélküle....
De azért elengedhetetlen....
Shia-ko
2005. július 14. 11:49
IDÉZET(Gereby @ 2005. július 14., 12:45 - csütörtök)
Azért mondjuk a sport szelet reklámja is eléggé eredeti meg van még egy pár jó ötletes reklám.
Szvsz az első talán még az volt, de azóta ugyanazt erőltetik.
Adani
2005. július 14. 11:57
Persze az is olyan mint bifidusz eszenzisz
Közben megpróbáltam előásni, de nem találom sehol, ezért csak emlékezetből. Gondolom azt mindenki levágta a Tixes reklámnál, hogy nem random módszerrel csengetett be a házakba Búza Sanyí, de ez még nem jelenti azt, hogy a mosópor rossz. A történetben szereplő háziasszonynak valamennyi mosóport és öblítőt ajánlottak, ha a kamerák előtt mosolygova elmondja, hogy a Tix az milyen jó. Aztán persze jött a becsengetős móka, ahogyan tv-ben láttuk jöttek a kamerák, a család meg előtte összeszedett pár igen koszos ruhát, ahogyan azt megbeszélték, pl: pólót, meg egy hótkosz zoknit, ami előtte egy több napos sátorozáson volt. Ezeket aztán, ahogy a TV-ben is láttuk be a mosógépbe Tixet bele, majd a kamera előtt lepecsételték a gépet. A Tv-ben ugye azt látjuk, hogy a mosás végén hófehér állapotban jönnek elő a dolgok, a valóságban viszont sötétbarna színben szedték elő a cuccokat a gépből. Aztán kicsit tanakodtak, hogy mitévők legyenek, ezt mégsem lehet a TV-be adni, mit mondjanak? Jó mosópor a Tix csak a mosógép nem volt vele kompatibilis? Ezzel elvoltak pár percig, mire a háziasszony elővette a jól ismert hipót, beáztatta és utána valóban ragyogóan fehér lett minden. Örült is a stáb, gyorsan bevágták az egészet a mosógépbe és felvették a reklám másik felét. Érdekes módon pecsétjük volt több is.
google
2005. július 14. 11:58
IDÉZET(Adani @ 2005. július 14., 12:26 - csütörtök)
Itt figyel a wincsimen valahol, egy a reklámban szereplő háziasszony vallomása, vagyis, hogy a valóságban mi történt. Ha érdekel valakit előkotrom és beteszem ide. Elég érdekes az biztos.
Igen!

A samponoknál meg azok az idétlen animációk, ahogy a
hatóanyag beleépül a hajhagymákba.
Elengedhetetlen:
Gereby
2005. július 14. 12:08
lol
meg észrevettétek hogy a külömböző mosópor és folteltávolító teszteken milyen szép vasalt ingeket bányáznak elő a mosógépből
Viking6
2005. július 14. 12:42
És a Túró Rudi? Az milyen gáz volt...
"Szuper a Rudi, nem baj nyugi-nyugi"
google
2005. július 14. 12:50
mizsi
2005. július 14. 16:03
IDÉZET(google @ 2005. július 14., 13:50 - csütörtök)
Egyébként a legtöbb elég gáz, amiben ilyen idétlen dalcsokát énekelnek kórusban szlogenként.
"..anyu varázsol, tűnnek a foltok"
Gereby
2005. július 14. 16:16

neeeee ne emlegesd!!!
breinichadam
2005. július 14. 17:57
Ezt még nem is láttam...

Lehet, hogy túl keveset nézek TV-t...
Zwiebi
mizsi
2005. július 14. 18:03
Kicsit régi reklám, biztos láttad, amikor a család a patyolattiszta fehér felszerelésben indul a folyóba puszta kézzel halat-békát fogni, közben meg egy idétlen gyerekghang kornyíkál - nem énekel - a reklám alatt.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.