Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Őrjítő reklámszövegek
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Adani
Tudom, ne is emlegesd! Borzalmas!
Gereby
Eszembe jutott még egy, ami most megy: Anya mit eszünk!?.....

Jó lehet nekik: reggel, délben, este májkrémet zabálni....
Amikor először láttam azt hittem, hogy a papagáj azt mondja, hogy Anyád mit eszünk. smile.gif
Gigah3rtz
IGEEEENNN!! Ezt én is észrevettem és pont ez jutott eszembe tongue.gif blink.gif ani_wink.gif biggrin.gif A papagájt is félrehallotam bulb.gif cool.gif
Blueeight
Hello!

Van egy könyv, ha jól emlékszem: A modern technika kézikönyve.
Ebben sok más érdekesség mellett le van az is írva, hogy miért intelligens a mosópor. Olyan részecskéket tartalmaz, amelyek a vízben szétvállva a különböző típusú szennyeződéseket tisztítják. Ezek különböző vegyjelű anyagok, valószínűleg a PH-ban van a kulcs.
A reklámban igaz ezek különböző szinekkel vannak ábrázolva, hogy mi is megértsük. Amióta olvastam a könyvet már nem zavarnak az intelligens mosópor reklámok mert megértettem az értelmét.

Ettől még hülyék a reklámok, csak gondoltam jó ha mindenki tudja, hogy van benne valami tudomány.

Blue8
fapuma
IDÉZET(Blueeight @ 2005. július 15., 18:01 - péntek)
Ezek különböző vegyjelű anyagok, valószínűleg a PH-ban van a kulcs.

Na meg a molekulák apoláris illetve poláris voltában, illetve az ionokban. ani_wink.gif biggrin.gif

De ettől a mosópor még nem intelligens. roll.gif
Gigah3rtz
Ha a mosópor inteligens akkor mi vagyunk az Istenek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
apacs
laughing.gif laughing.gif laughing.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Adani
Ha annyira intelligens volna, akkor meggyőzne ő élőszóban, hogy miért pont őt válasszam biggrin.gif Mellesleg a reklámokból néha az jön le, hogy a mosópor intelligansebb mint mondjuk néhány ember biggrin.gif
Jester
"Anyu! Mit eszünk?"
Na ettől a reklámtól a falra mászok. Ezenkívül az összes mosópor, tisztítószer, és még sorolhatnám. De a bifidusz eszenziszes is ide tartozik. Amikor a "nem hittem neked" szöveggel mondja a csaj a magáét. Egy kérdés: ha nem hitt neki, miért próbálta ki? Kíváncsi vagyok, mikor fogják visszatéríteni a két heti joghurt árát. tongue.gif
Gereby
IDÉZET
"Anyu! Mit eszünk?"

Milyen jó lehet reggel délben este olyat enni... (figyeljétek a reklám szövegét)
BáGyu
A kitűnő színésznő Pécsi Ildikó és aszem a lánya felcsapott mosóport reklámozni!
A tényállás, a hétvégi családi ebéd terítésénél bonyolódik a debilitás határáig, ugyanis a terítőt hiába mosták a hagyományos szerekkel az nem óhajtott kifehéredni.
De a mi kitűnő színésznőnk Pécsi I. a szövetet óriásira kinagyítva, vagy önmagát és a lányát miniatürizálva bemászik a szövet belsejébe és jó adag redvát tör le róla.
Na én itt dobom el az agyam, ez jobb akármelyik Stallonés G.I.Joe filmnél.
banghead.gif rotflmao.gif banghead.gif
Adani
Az utóbbi pár napban derült ki, mennyire kamu, amit a reklámban mondanak ( ill. most csak megerősödött bennem a tény). Az állítólag minden körülmények között hosszan kitartó ( fél napig is) [cenzored] márkájú dezodor kb. 20 mp-cig bírta a 45 fokos meleget, pakolás, és bútortologatás közben biggrin.gif
Shia-ko
Én teszteltem az AXE hatást is.
Most én vagyok hozzá túl ronda, vagy kamu az egész. annoyed.gif
Jester
biggrin.gif thumbsup.gif cool.gif laughing.gif
Greene
Az Old Spice Stick viszont tényleg jó. Legalábbis nekem bevált... cool.gif
Adani
Biztos azért, mert az bizonyíték nem igéret biggrin.gif
Gigah3rtz
Én is azt hasnálom és egesznap nagyon jó! arrow.gif smile.gif
BáGyu
Egy internacionalista mobilcég reklámja! mad.gif
Helyszín egy turista busz.
Szereplők: turisták, valamint egy darab borostás, nejloninges és mozgáskényszeres „ tudós „ aki az elmúlt években, sem időt sem pénzt nem kímélve, az internacionalista mobilcégek kontinenseken átívelő hívásainak a díjait, és ellentmondásait nyomozta.
De a végén megtalálta az igazit!
Ezúton is gratulálok neki!! thumbdown.gif thumbdown.gif
horse.gif
- ProFiler -
TV Shop hírdetés:

Világújdonság! (egy vacak minőségi benyomást keltő kis fényképezőgép kb. 3 mm átmérőjű lencsével)
Csúcsminőség alacsony áron! (teljesen noname digitális fényképező a képen Mini Digital Camera felirattal) 4990 Ft-ért ( huh.gif )
Hatalmas zoomolási lehetőség! (2x-es digitális zoommal)
LCD kijlezővel. (Igaz ez csak egy számkijelző, amibe két szám fér el összesen)
Automatikus kikapcsolás. (örüljönk neki, hogy legalább kikapcsol biggrin.gif )
Önindító. ( eznemigaz.gif eznemigaz.gif eznemigaz.gif hogy ez mi a csuda azt nem tudom biggrin.gif )

Ciao.
fapuma
IDÉZET(- ProFiler - @ 2005. augusztus 02., 10:23 - kedd)
Önindító. ( eznemigaz.gif eznemigaz.gif eznemigaz.gif hogy ez mi a csuda azt nem tudom biggrin.gif )

Nem kell hozzá slusszkulcs. twisted.gif
breinichadam
Slusszkulcs kell... Kurbli nem kell biggrin.gif

Zwiebi
fapuma
Na de ez digitális fényképezőgép, nem jármű! Ehhez gyárilag se kéne kurbli! fool.gif

Viszont tudomásom szerint a digit.fényképezőgépeknél az önindító a slusszkulcs és a kuplung problémát iktatja ki. bulb.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
hope
Nagy családi "kedvenc", szintén TV Shop:
[Háttérben a világűr, elúszik egy NASA-hajó, váltás, mikrochip, PC, mikroszkópikus lények stb.]
Felirat: Az űrkorszak végre elérte önt is!
[új kép: egy asztalon kések, evőeszközök, mikrosütő, mixer, fritőz stb....]
Ezekre Önnek nincs többé szüksége!
Mert itt az új HyperSuperKitchenMagicWonder 2000 (vagy valami ilyesmi)!!
[ami nem más, mint egy kézzel(!) tekerhető gyülmöcsaprító (mellesleg már 30 éve van ilyen)...]

És utánna a "műsor":
-Mondd Jenny, ugye te is sokat szenvedsz a konyhában pl. a paradicsom szeleteléssel?[Vigyor]
-Ohhh, igen Frank! Ezzel akár órákig is elszenvedek...
-Hááát, ennek most vége!!
-Jaajj, de jóó... [stb. stb.]
Adani
A TV Shop nekem is agyamra tud menni, sok gagyi dolgot akarnak az emberre rásózni nagyon drágán.

Digitális kamera önindítóval: ez se semmi. Vajon mi lenne ha nem volna benne az önindító? Biztos be kéne tolni biggrin.gif
ephébos
Na igen egyet kell értsek az előttem szólókkal. smile.gif Nekem a ma képernyőn lévő reklámok közül (szintén) az "Anyu, ma mit eszünk?" és az "- Anya! Inkább próbáld meg a hűtőből! - A Hűűűtőőőbőőől???" kezdetű az amit kérdés nélkül dobnék tűzbe.. Ne is beszéljünk arról, amikor valamilyen mosogatószert reklámoznak, és a csávó mondja benne, hogy ezzel el lehet mosogatni ennyit és enyit (mutatnak 2 asztalt tele tiszta tányérokkal) ami nem is olyan rossz, majd mondja De ezzel viszont 30% -al többet tudnak elmosogatni.. és erre mutatnak még plussz 3 asztalnyi tiszta (megterített) étkészlettel "felszerelt" asztalt... Ha az első 2 asztal = 100% (az első tisztítószerrel) akkor a második kettő (ami felvillan elsőzör) a duplája, tehát +100%, plussz a 3. asztalnyi tiszta (megterített) étkészlet, ami meg ugye a fele az első szerrel elmosogatott asztalok számának, ami meg 50%, tehát (150%); valami nagyon szemét módon próbálják átverni az embereket... annoyed.gif
Gereby
Én is láttam valami digitális kamera reklámot...
Valahogy úgy van, hogy a kamerának beépített memója van, van egy bölcsője ahová be tudsz nyomni egy sd kártyát meg rátudod nyomni a TV-re.. És interriúk: Kitudom törölni, tudom mutatni családtagjaimna, ilyen pici kártyákon lehet tárolni rengeteg képet (mutogatja a 2 megás SD kártyákat laughing.gif eltudom képzelni mekkora képeket tud vele csinálni...) bla bla bla...

Megapixelről egy szó sincs...

Érdekeszek tudnak lenni ezek a reklámok..
Tipikus még: "ezek a készülékek általában több 10E forintba kerülnek. De őn most akcióval megkaphatja 9 999,9999999999 Ft-ért és ez nem minden kap még egy 5000Ft értékű ezt meg egy 3000Ft értékű azt..."

Vagy másfél évig még mindíg bevezető áron adják... és "tárcsázzon nyomban!!! ne habozzon!!! már nem sokáig kapható ilyen áron.... bla bla bla..."
Gereby
@Ephébos: Azt te rosszul láttad szerintem.
Mert a nem is olyan rossz-nál 2 asztal van. Míg a másiknál 3. Az összes asztal ugyan olyan hosszú. De ez sem stimmel mert 150%
ephébos
@Gereby:

Ezt írtam, amit te is mondassz, hogy
IDÉZET
"...Ha az első 2 asztal = 100% (az első tisztítószerrel)..."

És igen, ez a gond, hogy az 150%, nem pedig 30%, mert nem azt mondja (Emlékeim szerint!!) hogy ezzel "2 asztalnyi, a másikkal pedig 3 asztalnyit tudsz elmosogatni", bár akkor is 50% lenne a plussz egy asztal, hanem azt, hogy "Ennyivel többet tud elmos... a jobbikkal..." tehát 3 asztalal többet.. szerintem roll.gif
BáGyu
IDÉZET
Digitális kamera önindítóval: ez se semmi. Vajon mi lenne ha nem volna benne az önindító? Biztos be kéne tolni

Vagy rúgni question.gif tongue.gif hands.gif
Gereby
@ephébos: 1 asztalal többet.. roll.gif
marcos99
Na vannak még itt idegesítőbbnél idegesítőbb reklámok pl.:
- A rovarkövetős szunyogirtó : Hogy követheti a rovart? ha valaki megmagyarázza akkor azt.......de szerintem senki se tudja!

- Na meg a sok hülye sörtéjű fogkefe reklám! Ehez mit szóltok? mad.gif
ephébos
@Gereby: lehet, hagyjuk, mindegy is (de akkor sem jó a 30% amit mond)..
(30%-ot mond egyáltalán?? már ebben is elbizonytalanodtam, na majd legközelebb jobban megfigyelem)

@Marcos99: a Fogkefe reklámok szerintem tűrhetőek, azokkal nekem legalábbis nincs semmi bajom, viszont ami most jutott eszembe, emlékeztek arra, amikor egy nőci odamegy egy békésen ebédelő (vagy beszélgető mindegy) párhoz és se szó se beszéd lelocsolja a ffi ingjét valami olajjal, és elkezdenek vitázni, hogy hát ez soha nem jön ki...?? Na mikor megláttam... ..nemtudom ti hogyvagytok vele, én általában békés természetű embernek tartom magam, de az a nő nekem amúgy is alapból flusztráló és ha még rossz napot fog ki nálam és egy ilyen velem tényleg megtörténne, biztos ráborítanám az asztalt... biggrin.gif
Adani
Meg a különleges WC illatosítók, ami a perem alatt is tisztít. Én ezt megoldom úgy, hogy nem sz.rok a perem alá biggrin.gif biggrin.gif
Gereby
@ephébos: Hagyjuk! Egyébként tényleg 30%-ot mond, és 50%-kal mutat többet.

Meg amikor lelocsolja olajjal az a nő. Figyeljétek a fejét beszéd közben.. úgy ráng, hogy majdnem leesik laughing.gif
Viking6
És a rágógumi, vagy a mi'tommén...

Hűűűűsitő és miközben ezt mondja, befagy minden körülötte!
Na ezt gyűlölöm...
Adani
Sőt van olyan, hogy a Sport szeletre rá van írva, hogy 10% ajándék, és ugyanakkora mint a régebbiek. Már láttam valahol lefényképezve is
breinichadam
Én nem rágózok a szobában, mert itt van a fagyasztóspray-m, amiről még mindig nem sikerült megtudnom, hogy mit tartalmaz... Csak azt tudom, hogy -50 fokos... Megbotlok az eldobált rágóspapírokban, ráesek a flakonjára, kilyukad, és arcomra fagy a mosoly...

Zwiebi
mizsi
Vajon a te WC-d mit mesélne rólad?
breinichadam
Lesz*rom, mit mesélne.

Zwiebi

u.i.: bocsi, csak ezt nem hagyhattam ki... blush.gif
Adani
Van az a reklám, amikor ülnek az asztalnál, és csaj rosszul van:
Puffadást, teltséget érez? Próbálja ki a mittudomén milyen gyógyszert gyorsan rendbeteszi a gyomrát.

Én erre a célra egy másik módszert ismerek. Böfögés, nekem bevált biggrin.gif
eremit
A rádióban megy elég gyakran a Peponen kapszula reklámja. "Prosztata gondok? Megoldja a Peponen!" Utána a kiegészítő szöveg: "Most még tökösebb!"
Tudni kell róla, hogy tökmag kivonatot tartalmaz.
Adani
A régi reklámok voltak jók, mint az Erika porszívóé:
Ne verje ki ne rázza ki, Erikával szivassa ki!

Persze közben egy szőnyeget mutatnak a képen biggrin.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Vagy a Fabulon a bőre őre,
ezt használja nyakra-főre
mizsi
A 80-as évek magyar reklámjai
Adani
Igen ez az, nekem már megvannak pár éve.
Kovács Dávid ( Davs )
Jaja biggrin.gif Meg a legújabb reTlám ani_wink.gif Amikor belenyúl a sütijébe...
mizsi
- Te mi szetetnél lenni, ha nagy leszel?
- Gyümölcs a Jogobellában...

Na akkor nézzük:
1. az eper (vagy szamóca, vagy mi) már eleve gyümölcs. Miért akar még nagy korára is az lenni?

2. Csakhogy a yoghurtba vezető út először egy eperszedő kombájnnal kezdődik, ami kitépi a földből, aztán felaprítja, pasztőrizálja, fertőtleníti-fűti-hűti, miegyéb. Aztán az egészet beledobják valami agyonérlelt tehénszármazékba.

Tényleg minden eper vágya.
Adani
rotflmao.gif

Találó elemzés volt.
Pötyi23
Nálam a biffidusz izé viszi a prímet. Eza "Nem hittem, el, amig ki nem próbáltam, és már tudom, mire gondolsz."

Kipróbáltam. Tudom mire gondolt: Életemben nem jött rám olyan hígf**ás, mint abban a 15 napban, amíg kiteszteltem. Azót tudom, milyen jó egy jó nagyot sz*ni.

Szerintem.... twisted.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.