Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Őrjítő reklámszövegek
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Shia-ko
Ha ékszert akarsz venni, keresel egy ékszerészt. ha a Klapkáéról beszélnek, akkor oda mész. bulb.gif
intruder
Akkor nézzük meg ennek a topicnak az elôzô oldalait. Ha mobilt akarok venni, keresek egy mobil szolgáltatót. Ha a T-Mobile-ról beszélünk oda megyek? Miért mennék? A "legalább beszélnek róla" általában a médiában igaz. Sokan mondják hogy de béna ez vagy az a reality show, de mégis nézik csak hogy cikizhessék. Aki szereti azért nézi aki nem szereti az meg azért. Ebben van üzlet. De ha a sarki zöldségesrôl beszélnek, hogy milyen fura hogy Poshadt Uborka a neve, attól még simán kimegyek a piacra... bulb.gif
Timer
Gyöngyszem: Kika, fa alatt dobozzal csörgős biggrin.gif

Én szétröhögtem rajta magam, csak utána ne lenne az a lállálláááá biggrin.gif

(igazad van, Ikea, benéztem biggrin.gif )
mizsi
Szerintem Ikea, de tök mindegy ani_wink.gif
ProFiler
Az Ikea reklámok nekem tetszenek. A magyarokat nem láttam, de amik a német adókon mennek, azok nagyon jók. Egyszerűek, de mégis nagyon stílusosak. cool.gif

Ciao.
mizsi
Azért ez se semmi
intruder
IDÉZET(ProFiler @ 2005. december 09., 19:33 - péntek)
Az Ikea reklámok nekem tetszenek.

Az IKEA reklámok nekem is tetszenek általában. Viccesek de nem olyan erôltetettek. Mint amit mizsi be is linkelt. biggrin.gif
mizsi
Kovács Lajos forever
VINIKOR
Érdekes, hogy kire milyen hatással van egy reklám. A Sony Bravia LCD-s reklámot ha elkezdik játszani szinte feljajdulok magamban és pánikszerüen kapcsolok el. tv_horror.gif
ProFiler
Én a Sony reklámjánál mindig jobban figyelek. Nagyon tetszik. Direkt azzal hasonlítgatom a TV-ket. Milyen égés volt a Tescoban a noname TV-knek, hogy alig tudták megjeleníteni ezeket a színeket, míg a jobb minőségűek egy fokkal szebbnek tűntek. Tényleg látni a különbséget. Bár szerintem a Bravián pont rosszabbul néznek ki a pattogó labdák, mint a JVC új LCD TV-jén. roll.gif

Ciao.
ProFiler
Kész őrület a Saturn új reklámja. blink.gif

Ciao.
Timer
Szerintem a Sony reklámjai kellően jók, és egyéniek! Én például már a legelső alkalommal, mikor megláttam a Bravia-t, sejtettem, hogy Sony. Már éppen kezdtem meglepődni, mikor a végén először a Bravia szócska tűnt fel, de aztán megkönnyebbültem. biggrin.gif

Egyébként ugyanígy levágtam a dvd-felvevős kameránál, és a k700 kampánynál is...nem tudom, talán a zenei választás teszi, vagy valami a képben lehet. Tényleg nem vágom, hogy miért, de rendre megérzem. blush.gif
Egerb
Ne...neee..ez őrület....! arrow.gif "....az illatfelhő látható." w00t1.gif
Majd adok én nekik illatfelhőt, úgyhogy tartós tejet már ne vegyenek!
rotflmao.gif
intruder
Ami nekem nagyon "tetszik" mostanában az az "anyu varázsol a kloroxal"....és a bolond gyerek borítja magára a húsos tálat. Anyuka meg úgy mosolyog mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy a drága kisfia direkt magára borítja az ételt. Amit mellesleg anyu 3 órán keresztül fôzött a konyhában:) Szóval anyuka helyében én egy sallert varázsolnék a kölöknek nem fehér ruhákat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IDÉZET(ProFiler @ 2005. december 21., 17:20 - szerda)
Kész őrület a Saturn új reklámja. blink.gif

Ok. ok. nem világverő, de az animációk jófejek smile.gif
ProFiler
Negatívumként értettem az őrületet. Képzeld, hogy egész nap ezt hallod munka közben. Húhh, az sok! laughing.gif

Ciao.
mizsi
- Nézd, anya, még mindig itt a folt! Pont ma!
- Van megoldás!
- Igen, és mi?
- MOSD KI!!!
Bencce
Utaztam a villamoson és kifelé bambultam amikor megláttam egy táblán hogy:
Jöjjön be hozzánk!
ÁLLÓ ZOLI 300ft/5perc
FEKVŐ ZOLI 350FT/5PERC
TURBÓ ZOLI 400FT/5PERC

Hát gondolkodtam hogy ki lehet az a álló meg fekvő Zoli, aztán a turbónál rájöttem, hogy ez SZOLI lenne, csak lekaparták smile.gif smile.gif
$entinel
Legidegesítőbb reklám nálam nem más mint a Tcom kreálmánya mégpedig ez:

Anya otthon ül a számítógép előtt, lánya pedig a kollégiumban teszi ugyan ezt és videotelefonálnak.
Közben benyit a barátnő aki köszön Zénónak a hörcsögnek.
Ezután kikel az ágyból egy afro srác és a következőt mondja Fekete Pákót megszégyenítő Magyarsággal: "Csokolom naggyon finom volt a kokuszgolyo"
Majd a lány zavarában Zénóra a hörcsögre fordítja vebkameráját aki közben embberé változik és épp nadrágját rángatja magára.
Ekkor az anya már rájön lánya "bűnös" dolgaira amin már az eggyütt tanulunk szöveg sem segit.
Majd az anya hozzáteszi az apja lánya megjegyzést majd a tizennyolc-huszas vonattal Gyöngyösre akar menni, csak azt nem tudom mi van Gyöngyösön a lánya kollégiuma vagy csak simán odautazik ha duzzogni akar valamiért.
Adani
Tényleg elég gyenge reklám, de ezt a németek már eljátszották, ugyanis Gesztiék onnan lopták az egészet.
Machado
Nem tudom volt-e már, de engem mostanában a Tolle sajt reklámja készít ki nagyon annoyed.gif
Bencce
smile.gif smile.gif smile.gif
Az az amikor éneklik hogy Tolle, Tolle, Tolle, a világ finamabb tőle?
Kicsit elcsuszott az a rím a végén.

@PF: Nem tudom mi lenne velem ha egész nap ezt a bla-bla-bla reklámot kéne hallgatnom.
Egerb
Egyszerűen őrjítőnek találom ezeket a reklámokat. w00t1.gif
Egy családot próbálnak bennük jópofának beállítani...csak nem sikerül. twisted.gif
pl: "anyád, miteszünk?"; "láttátok az illatfelhőt?"; "és nyerni is szeretnék! Tolle, tolle..."
ProFiler
IDÉZET(Bencce @ 2006. január 02., 11:58 - hétfő)
@PF: Nem tudom mi lenne velem ha egész nap ezt a bla-bla-bla reklámot kéne hallgatnom.

Kronehit, OE3? Lutz-reklám? laughing.gif

Ciao.
Bencce
Hát a medve sajt reklámja sem volt jobb. Már nem emlékszem pontosan, de valami határon kérdezik az autóban a családtól, hogy mitől olyan nehéz az autó. (nem tudom kivülről ezt hogy látni smile.gif ) És akkor az apuka monjda, hogy azért mert velünk utazik a medve is. És benéz ott a rendőr vagy határőr arc, és ott ül az anyósülésen egy rohadt nagy medve sajttal a kezében. És akkor zene: Barátunk, a medve sajt.
ProFiler
Szeretik hülyíteni a népet...

Ciao.
intruder
IDÉZET(Adani @ 2006. január 02., 10:29 - hétfő)
Tényleg elég gyenge reklám, de ezt a németek már eljátszották, ugyanis Gesztiék onnan lopták az egészet.

Meg mást is "loptak". A T-Kábel reklámját ugyanis amikor a fickó lövöldöz a tv-re a kezéből pisztolyt formálva, már az XBox 360-nnal elsütötték. Be is linkeltem anno...de mindegy lassan megszokjuk hogy olyan amilyen...béna twisted.gif

mellesleg épp most akartam ránézni a T-Kábel oldalára de sajnos:

Server Error in '/' Application. blink.gif roll.gif laughing.gif roll.gif biggrin.gif
Ok. tudom hogy 23:20 van és valamikor karban kell tartani, de akkor is biggrin.gif

A Tolle reklámról pedig valamiért mindig az ugrik be hogy: "Tolle Tolle Tolle Tolle....a gatyádat tolle laughing.gif blush.gif
Adani
Meg a Calgonnal a mosógép is tovább él! Már elég régóta megy, és már idegesítő.
Sebi
yikies.gif Az új Skoda reklámot látva én is elgondolkoztam azon álmodom-e. "Csípjél meg" w00t1.gif
Azt hittem a hülyeséget már nem lehet fokozni. banghead.gif
Baludada
Most láttam a ViVán egy cipő reklámot aminek kerék van az alján. De csak egy a sarkánál és nagyon királyul lehet vele "gurulni". Ez télen nagyon megéri mert kb. a lakásban tudnám csak használni... Ilyet kitalálni és vannak akik megveszik... Nem tudom látátok-e már a reklámot, de az is eléggé félre sikerült...
mizsi
IDÉZET(Sebi @ 2006. január 03., 21:06 - kedd)
Azt hittem a hülyeséget már nem lehet fokozni.

Dehogynem.
Volt már szerencsém látni egy mosógép fűtőszálát, és elmondom: messze nem volt olyan vízköves, mint a reklámban. tongue.gif
Adani
Egyébként meg max. 3-4 ezer ft-ba kerül egy új fűtőszál. Vajon hogyan jössz ki olcsóbban? Ha veszel mondjuk 1-2 évente egy új fűtőszálat, vagy ha használod a Calgon-t?
Sebi
Szerintük a Calgonnal. ranting.gif
"Calgonnal a mosógép is tovább él" w00t1.gif banghead.gif
Egerb
A "Szörnyen megfáztam. - Tudom miről beszél. - Dehogy tudja...." fárasztó reklámban a faszi pont úgy néz ki, mint a számtech. tanárom. Vigyorgok is mikor meglátom. laughing.gif
BáGyu
Egy szomorú, de sajnos a reklámokkal összefüggő történetet mesélnék el, ami engem rettenetesen felkavart.
Itt most nem a történet tragikussága a lényeg, hanem az, hogy egy lelkiismeretlen agymosott világban az ilyen és ehhez hasonló történések mellett úgy megyünk el, hogy fel sem szisszenünk.
Tehát.
A Tv2 karácsony és szilveszter közötti egyik adásáról van szó, az hogy mi a program címe nem tudom, azaz nem is érdekel.
Általában a benne levő „lényegről” az esti híradó előtt és után szoktak összefoglalót (reklámot) adni.
Az adott napon több „világsztár” és idióta marhaság között egy kisfiúról is szó esett aki halálos beteg volt, és az elmúlt nyáron távozott közülünk.
Miután ezt is bemondták és az apropót is hozzáfűzték, jöttek a playboy ribancok ott vonaglottak, és nyalták egymást.
Az egészben egy pozitívum volt, és pedig a FIESZTA zenekar tagjai, akik két éve a kisfiú kérésére elmentek hozzá, és együtt énekeltek.
A kiskölyök amikor meglátta kedvenceit sírva fakadt, mitagadás nekem is potyogott a könnyem, most karácsonykor ismét ott volt a zenekar, de már csak rá emlékeztek. weep.gif
A műsor végén nekem meg ott maradt a gombóc a torkomban, és a düh mert nem értettem, hogy ez a ratyibuzi tv miért akar olyan kitartóan belőlünk 20 percen belül vigyorgó idiótát, majd könnyező gyászolót, és a végén szexuális szokásaiban átnevelt nyálcsorgató véglényeket faragni.
Tőletek bocsánatot kérek a vulgáris kifejezések miatt, nem szoktam magam így elragadtatni, de ez mind semmi ahhoz a kegyeletsértéshez, amit ott elkövettek. mad.gif
Egerb
Végülis igazad van. Ezek az Aktív meg Fókusz féle, hát hírműsornak nem nevezhető baromságok csak ilyen dolgokkal van tele. mad.gif A sok gyökér meg ezeket nézi.
Bencce
Nekem az új Volvo viszont tetszik, amikor elhajítja az arc a motort a versen y közben és elrohan a volvo bolthoz, mert most mindenki autót akar venni smile.gif
De szeretem még a Coldrex reklámot is a buszmegállóban... Dehogyogy tudja.. Dehogynem! smile.gif
Egerb
IDÉZET
  Nekem az új Volvo viszont tetszik, amikor elhajítja az arc a motort a versen y közben és elrohan a volvo bolthoz, mert most mindenki autót akar venni smile.gif

Az nem Opel? Valami olyan a szövege, hogy dobjon el mindent, most autót kell venni.
Adani
@Egerb

Igazad van, ezek a műsorok a búlvárvilág legalja. Az ilyeneket nézni sme érdemes, egyébként legalább annyira hiteles hírforrás ez, mint a Mónika vagy a Balázs show. Az egyik kedvenc Miskolci zenekarom írt is egy jó számot erről, majd feltöltöm valahová.
ProFiler
IDÉZET(egerb @ 2006. január 06., 21:37 - péntek)
Az nem Opel?

annoyed.gif De, az. Mondjuk felettébb hülyén néz ki, hogy egyszer csak becsúszik a motorja az Astra elé. roll.gif

Ciao.
Baludada
Pont ma reggel láttam a reklámot és semmi poén nincsen benne, de a T-commandó reklámja az a mókusos az szerintem jóra sikerült.
tomykav
Reklámbotrányok 2005
Lehet, hogy a cikkajánlóba kellett volna betenni, de szerintem itt is megállja a helyét.
Adani
Érdekes egy cikk, de engem egyik reklám sem zavar, mert nagyon ritkán nézek reklámot, és már immunissá váltam rájuk.
Piegier
Én az alábbi reklámtól/műsoroktól őrülök meg :
---------------------------------------------
pápárárárápáppá! ertéjelklubb nanááá!
---------------------------------------------
HÍVJON!!!!! MINGYÁR MEGSZÓLAL A PIROS GOMB! BÁÁÁRMIKOR ADÁSBA KAPCSOLHATTYA ÖNT (PERSZE ÚGYIS SZÉTKAPCSOLJUK A VONALAT, AZTÁN MAJD AZT MONDJUK, HOGY MEGIJETT).
Greene
A Saridon reklámtól megőrülök, főleg a zenéjétől. blink.gif
ocsi
Greene: Biztos fáj tőle már a fejed... NEMBAJ, vegyél be egy saridont... ez gyorsan hat!!!
Egerb
Van egy olyan reklám, amiben a kisgyerek az utcán labdázik, aztán össze-vissza passzolgatják egymásnak a járókelők a labdát, a Sváby András meg visszapasszolja a gyereknek. Na azután hogy visszakapta a labdát, az anyára olyan képet vág, mintha ilyeneket mondana: Agyu, harap ez a bácsi!? ; Anyu, meg fog enni!? ... laughing.gif
Egerb
Sensodyne fogkrém: Az a borzalom benne, hogy nem tudták rendesen felvenni. Állandóan rángatják a kamárát, az orvosnak meg a szemüvegét mutatják. annoyed.gif
mizsi
Áááááá w00t1.gif Megújult Zénó és a kókuszgolyó. banghead.gif
Sebi
blink.gif Még nem láttam. hmm.gif Be is kapcsolom a TV-t. roll.gif biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.