Egy szomorú, de sajnos a reklámokkal összefüggő történetet mesélnék el, ami engem rettenetesen felkavart.
Itt most nem a történet tragikussága a lényeg, hanem az, hogy egy lelkiismeretlen agymosott világban az ilyen és ehhez hasonló történések mellett úgy megyünk el, hogy fel sem szisszenünk.
Tehát.
A Tv2 karácsony és szilveszter közötti egyik adásáról van szó, az hogy mi a program címe nem tudom, azaz nem is érdekel.
Általában a benne levő „lényegről” az esti híradó előtt és után szoktak összefoglalót (reklámot) adni.
Az adott napon több „világsztár” és idióta marhaság között egy kisfiúról is szó esett aki halálos beteg volt, és az elmúlt nyáron távozott közülünk.
Miután ezt is bemondták és az apropót is hozzáfűzték, jöttek a playboy ribancok ott vonaglottak, és nyalták egymást.
Az egészben egy pozitívum volt, és pedig a FIESZTA zenekar tagjai, akik két éve a kisfiú kérésére elmentek hozzá, és együtt énekeltek.
A kiskölyök amikor meglátta kedvenceit sírva fakadt, mitagadás nekem is potyogott a könnyem, most karácsonykor ismét ott volt a zenekar, de már csak rá emlékeztek.
A műsor végén nekem meg ott maradt a gombóc a torkomban, és a düh mert nem értettem, hogy ez a ratyibuzi tv miért akar olyan kitartóan belőlünk 20 percen belül vigyorgó idiótát, majd könnyező gyászolót, és a végén szexuális szokásaiban átnevelt nyálcsorgató véglényeket faragni.
Tőletek bocsánatot kérek a vulgáris kifejezések miatt, nem szoktam magam így elragadtatni, de ez mind semmi ahhoz a kegyeletsértéshez, amit ott elkövettek.