IPB

Üdvözlet, Vendég ( Bejelentkezés | Regisztráció )

FIGYELEM! - Megváltozott a fórumba a belépés és a regisztráció menete!
A részleteket itt olvashatja el, ha bármi kérdése van, kérjük a cikk alatti komment részhez írja meg nekünk! Köszönjük!

Amennyiben nem emlékszik arra az email címére, amivel korábban regisztrált az oldalon, kattintson ide!

Reply to this topicStart new topic
> Vélemények a 2010. júliusi számról
Telek Zoltán
üzenet 2010. július 2. 12:59
Üzenet #1

Főszerkesztő úr
**

Moderátor
Üzenetek: 67

thumbsup.gif -> IPB kép <- thumbsup.gif

Jó olvasgatást!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Dávid Csaba
üzenet 2010. július 3. 10:22
Üzenet #2

Törzstag

Fórumtag
Üzenetek: 638
Lakhely: Pripjaty

A tartalomnál is és az e-magazinnál is még mindig a júniusi a legfrissebb. sad.gif

11:32
E-magazin rendben, tartalom még mindig júniusi.

--------------------
"War. War never changes." | GigaByte GA-MA785GM-US2H, AMD Phenom II X2 545, Kingmax 4*1GB DDR2 800MHz, Hitachi P7K500 500GB, Cooler Master Elite 335, Hipro 380W
+Quote Post
Gy_Máté
üzenet 2010. július 3. 14:21
Üzenet #3

Új vendég
*

Új tag
Üzenetek: 7

IDÉZET(Dávid Csaba @ 2010. július 3. 11:22) *
A tartalomnál is és az e-magazinnál is még mindig a júniusi a legfrissebb. sad.gif

11:32
E-magazin rendben, tartalom még mindig júniusi.

Köszi az észrevételt! Csöppnyi homokszem került a gépezetbe, javítjuk nemsokára. smile.gif
+Quote Post
KGigi
üzenet 2010. július 7. 12:33
Üzenet #4

Veterán

Moderátor
Üzenetek: 7242
Lakhely: Budapest

Üdv!

Ez a szám most egész jó lett, ilyesmit várok minden hónapban. Gyepes Máténak külön elismerésem.

Egyetlen dologba tudok belekötni. Az a két oldalas Noteszgéptippek nyaraláshoz című cikk minek kellett? És főleg miért mint Címlapsztori? Mikor becsuktam az újságot, és ránéztem még egyszer a címekre, úgy kellett megkeresnem, hogy ahhoz a címhez melyik cikk tartozik. Aztán láttam, hogy ahhoz a két oldalhoz, aminek ráadásul a harmadát-felét elviszi egy kép. Az elektromos hálózatokat ábrázoló térkép hasznos, de a többi dolog szerintem egészen egyszerűen evidens. Nem megyek el itthonról két hétre úgy, hogy nem bízom egy készülékben. Mint ahogyan anélkül sem megyünk el ennyire időre külföldre, hogy az autót átnézné egy szerviz.

--------------------
"Violence is the last refuge of incompetents." /I. Asimov/ | "A Windows tűzfal biztonsági okokból letiltotta a következő alkalmazás futását: Windows tűzfal."
+Quote Post
ViraghMarton
üzenet 2010. július 26. 15:32
Üzenet #5

Új vendég
*

Új tag
Üzenetek: 1

IDÉZET(KGigi @ 2010. július 7. 11:33) *
Üdv!

Ez a szám most egész jó lett, ilyesmit várok minden hónapban. Gyepes Máténak külön elismerésem.

Egyetlen dologba tudok belekötni. Az a két oldalas Noteszgéptippek nyaraláshoz című cikk minek kellett? És főleg miért mint Címlapsztori? Mikor becsuktam az újságot, és ránéztem még egyszer a címekre, úgy kellett megkeresnem, hogy ahhoz a címhez melyik cikk tartozik. Aztán láttam, hogy ahhoz a két oldalhoz, aminek ráadásul a harmadát-felét elviszi egy kép. Az elektromos hálózatokat ábrázoló térkép hasznos, de a többi dolog szerintem egészen egyszerűen evidens. Nem megyek el itthonról két hétre úgy, hogy nem bízom egy készülékben. Mint ahogyan anélkül sem megyünk el ennyire időre külföldre, hogy az autót átnézné egy szerviz.

Kedves KGigi, először is gyorsan bemutatkozok (ha már ez az első kommentem a PCW fórumon): Virágh Márton vagyok, a magazin főszerkesztő-helyettese. Az említett cikk jó példa arra, hogy jelenleg miképp próbáljuk egy kicsit újragondolni a lap első részét: ide különféle magazinosabb, színesebb, könnyebben emészthető cikkeket szánunk. Remélhetőleg mindenki talál itt érdekességeket, még a leginkább hozzáértők is - jó példa erre hogy az "evidensnek" ható részek mellett azért Önnek is hasznos volt az elektromos hálózatokat ábrázoló térkép. Tudja, nehéz minden cikkel minden olvasót egyformán megragadni, és ugyan a lap szakmaiságából nem fogunk engedni (tehát nem "bulvárosodunk"), de az újság első negyedében szeretnénk mindenkihez szólni. A hozzánk érkező levelek, olvasói kérdések alapján pedig higgye el: nincs "evidens" válasz, csak tapasztalt és még kevésbé tapasztalt felhasználók.

Értékes visszajelzését köszönjük!
+Quote Post
elektroshokk
üzenet 2010. augusztus 16. 11:02
Üzenet #6

Új vendég
*

Új tag
Üzenetek: 2

Nekem is volna egy észrevételem.
Nem teljesen erre a lapszámra korlátozódik, hanem az előző számhoz is kapcsolódik.
A két részes PC-szerviz tanfolyamos cikkről lenne szó.
Egy másik topikban már kifejtettem teljes mértékben a gondolataim: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?s=&a...st&p=423496

De azért itt konkretizálnám egy kicsit.

Tehát megjelent a cikk erről a képzésről, amely gondolom mások mellett az én érdeklődésemet is fölkeltette, így kutakodva több olyan véleményre jutottam, hogy bizony ott nem lehet tanulni semmi kézzelfoghatót stb.
Itt az oldalon megjelent cikknél is keletkeztek ilyen hozzászólások amelyek időközben eltűntek.

Fölmerült bennem a kérdés, hogy egy ilyen nevű lap közzétenne-e akár reklámcélból egy olyan képzési "ajánlót" amiből minden tökéletesnek tűnik a képzéssel kapcsolatban, a valóságban meg semmi kézzelfoghatót nem profitálnak az ott végzett tanulók, csak a bizonyítványt.
a cikk szerzője sem írta oda a nevét, bár lehet ez csak egy véletlen.
Én úgy gondolom, ez a lap érdeke is volna valahol, hogy az általa megjelentetett, úgymond ajánlott képzés azt nyújtsa ami róla megjelent.
Persze lehet csak én vagyok ilyen gyanakvó, és csak nekem szúrt ez szemet.
+Quote Post
Telek Zoltán
üzenet 2010. augusztus 16. 14:54
Üzenet #7

Főszerkesztő úr
**

Moderátor

Kedves elektroshokk!

A cikk kommentjei egy sajnálatos engine-bug miatt tűntek el, nem moderáció eredménye képpen. Sikerült is visszaszereznünk őket. Köszönjük a cikkel kapcsolatos észrevételt - azt viszont el kell mondanunk, hogy a cikk fizetett hirdetés a képzést nyújtó cégtől (ezt jelzi az "x" a szerző neve helyén).

Így nincs arról szó, hogy kifejezetten ajánljuk vagy nem ajánljuk, mint például egy fókuszteszt szereplői közül a leggyorsabb VGA-t.
+Quote Post
KGigi
üzenet 2010. augusztus 23. 13:59
Üzenet #8

Veterán

Moderátor

Ez nekem sántít. Most is kint van a PCW weboldalán, ráadásul mint vezércikk.

--------------------
"Violence is the last refuge of incompetents." /I. Asimov/ | "A Windows tűzfal biztonsági okokból letiltotta a következő alkalmazás futását: Windows tűzfal."
+Quote Post
Telek Zoltán
üzenet 2010. augusztus 23. 15:30
Üzenet #9

Főszerkesztő úr
**

Moderátor

Ezt nem igazán értem (a sántító megjegyzést). Miért ne lehetne kint az oldalon?
+Quote Post
KGigi
üzenet 2010. augusztus 23. 15:55
Üzenet #10

Veterán

Moderátor

Rendben, hogy az újságban van egy fizetett hirdetés. De ugyanez miért kerül ki vezércikként a weboldalra?

--------------------
+Quote Post
Pjotr
üzenet 2010. augusztus 23. 16:27
Üzenet #11

Veterán

Moderátor
Üzenetek: 8672
Lakhely: Makkosmütyür

Minden addig és ott van kint, ameddig kifizették.

--------------------
X64 alatt nem barátkozom.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Egyedi keresés
Butított verzió A pontos idő most:: 2010. Sep. 6. 5:28