Hirdetés

Ferrari netbook az Acertől



|

Az Acer elkészítette a Ferrari logojával és színével díszített, igen gyors netbookját.

Hirdetés

Az Acer a Ferrari F1 csapatának egyik nagy szponzora, tehát felmerül a kérdés, hogyhogy nem készítettek eddig ilyet? A legtöbb Ferrari márkás laptop híresen jó tudással és extrém magas árral kerül a boltokba. A legújabb piros netbook az Acer Ferrari One. A név nyilván az Acer Aspire One szériára kíván utalni, pedig ettől lényegesen jobb az újdonság.

A Ferrari netbook ugyanis nem az apró laptopokban megszokott Intel Atom processzort, hanem egy kétmagos, AMD Congo platform részeként funkcionáló 1,2 gigahertzes Athlon X2 L310 változatot, amelyhez 1 megabájt L2 cache tartozik.

acerferrari-lg-apc-540x481.jpg


A kis gépben egy M780G chipset és egy integrált ATI Radeon 3200 grafikus kártya található, de érdemes említést tenni még a 2 gigabájtos memóriáról és a 160 gigabájt háttértárról is. A netbook kijelzője a kategóriája felső határait súrolja a maga 11,6 colos képátlójával és 1366×768 pixel felbontású paneljával. A tudáslistában szerepel Wi-Fi, Bluetooth, valamint opcionálisan választható WWAN és hatcellás akkumulátor is.

A Windows 7 operációs rendszerrel felszerelt és számos Ferrari tartalommal előre feltöltött Acer Ferrari One netbook október 22-e - a rendszer hivatalos megjelenése - után lesz kapható 499 eurós áron.

acer-ferrari-one-netbook.jpg


20090911acerferra2.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.