Hirdetés

Érkezik az Acer újdonsága, az F900



|

Az Acer hamarosan megvásárolható telefonja Windows Mobile operációs rendszert futtat és F900 névre hallgat.

Hirdetés

Az Acer F900 okostelefon idén februárban, a Mobile World Congressen került először lencsevégre, akkor még igen kevés adattal. Azóta tudjuk, hogy az Acer Tempo készülékcsaládba tartozó mobilon Windows Mobile 6.1 operációs rendszer fut. Ennek hátterét egy 533 megahertzes Samsung S3C 6410 processzor adja, amelyhez 128 megabájt SDRAM és 256 megabájt flash memória tartozik.

 

 

Az Acer F900 érintőkijelzője rendkívül éles képet biztosít, ezt köszönheti a 3,8 colos képátlónak, valamint a 800×480 pixeles felbontásnak. Az interneteléréssel sem lesz gondja a jövendő F900 tulajdonosoknak, hiszen elérhető a HSDPA, HSUPA és a Wi-Fi is. Helyi adatkommunikációt USB és Bluetooth 2.0+EDR segíti. Az F900 az Acer 2.0 nevű kezelőfelületet futtatja a WinMo rendszeren felül. A gyártó szerint azt tartják a legfontosabbnak, hogy minden könnyedén, akár egy kézzel is elérhető legyen, tehát nem óhajtják feltétlenül a ceruza használatát erőltetni. Ebből kifolyólag nyilván nagy ikonokat és feliratokat várhatunk a widgeteket is támogató felületen.

 

 

acer_f900_smartphone.jpg
 

 

 

Az Acer F900 12,8 mm vastag, ehhez az igen tekintélyes 155 gramm tömeg társul, tehát nem beszélhetünk kis mobilról, azért még egy három megapixeles kamera, SiRFstar III GPS-vevő és microSD kártya bővítés belefért. A telefon hamarosan elérhető lesz Nagy-Britanniában 429 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.