Hirdetés

Az Acer is belehúz: két új PDA az MWC-n



|

Az X960 hagyományos kialakítású, a DX650 két kijelzővel is rendelkezik.

Hirdetés

Az Acer még múlt évben vásárolta fel a GloFiish sorozatáról elhíresült E-Ten-t, így mostantól kezdve már saját nevük alatt jönnek ki a PDA-k.

 

Nemrég adtunk hírt a legelső Acer készülékről, azonban, mint ahogy a hír szerzője fogalmazott: a szenzáció elmaradt. Ennek az elsődleges oka az, hogy az „új" DX900-ast már ismertük régről, csak a márkajelzés változott.

 

Azonban most kiszivárgott néhány információmorzsa, amelyek alapján kijelenthetjük, hogy a cég az idei Mobile World Congress-en két valóban új, Windows Mobile alapú eszközt fog bemutatni.

 

 

Acer X960

  

Az kettő közül az első PDA az X960 nevet viseli. Nem tudni, hogy milyen frekvenciájú GSM vagy WCDMA hálózatokon képes kommunikálni, de 3G/HSDPA, Bluetooth 2.0 és Wi-Fi biztosan került belé.

 

acer-x960-1.jpg

 

Az érintőkijelző 2,8 col átmérőjű, 640×480 pixel felbontású. A kamera 3 megapixel felbontású, az elkészült fotókat GPS segítségével valószínűleg geo-tagekkel is elláthatjuk

 

acer-x960-2.jpg

 

A telefonmemória microSD kártyával bővíthető lesz, 128 megabájt RAM és 256 MB ROM került a készülékbe, a processzor Samsung gyártmányú, 533 megahertzes órajelen üzemel.

 

 

Acer DX650

  

A DX650 nagyon szokatlan kialakítású, ugyanis két kijelzővel rendelkezik: az egyik az előlapon, a másik a hátlapon van. Hogy melyik oldala melyik, az már csak nézőpont kérdése.

 

acer-dx650-1.jpg

 

A kisebbik kijelző monokróm, 1,27 col átmérőjű, 128×160 pixel felbontású. Az alatta lévő billentyűzet a hagyományos mobilokról megismert elrendezésű, és belesimul a házba.

 

A másik kijelző érintős, 2,8 col átmérőjű, 320×240 pixel felbontású. A többi lényeges specifikációja valószínűleg megegyezik az X960-éval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.