Hirdetés

Augusztusra itt a dual-bootos Acer netbook?



|

A szakértők szerint augusztusban mutathatja be az Acer a két operációs rendszerrel felszerelt netbookját.

Hirdetés

Az Acer dual-boot netbookja várhatóan augusztusban debütál, legalábbis ezt tippelik azok, akik látták a Computex 2009-en a bemutatott tesztpéldányt. Akkor még arról volt szó, hogy a harmadik negyedévben kerülhet legkorábban a köztudatba a netbook és így az augusztusi időpont abszolút esélyes lehet. A két operációs rendszer egyébként a Windows XP és a Google Android OS-e.

acer_android_netbook.jpg



Sajnos várhatóan nem lesz olcsóbb a netbook a jelenleg is nagy sikerű Acer Aspirte One notebookoknál - hiába is reménykednénk, hogy az Android miatt megszabadulunk a "Windows-adótól": ennek oka pedig többek között a Windows ára, hiszen egy XP licensz akár 25 dollár is lehet, és ezt nyilvánvalóan nem fogja minden egyes eladott példány esetében az Acer a vásárló helyett kifizetni. Ami a konkurenciát illeti az androidos netbookok piacán, az Asus és az MSI is bejelentette, hogy hasonló készüléket kíván piacra dobni jövőre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.