Hirdetés

Acer mobil 1GHz-es CPU-val - 100 ezer forintért



|

Az Acer 1 gigahertzes processzorral felszerelt mobilja a Windows Mobile 6.5-el együtt debütál, és az Egyesült Királyságban 100 ezer forintos ár környékén árulják majd.

Hirdetés

Az idei Computexen mutatta be először az Acer az első valóban saját okostelefonját - előtte csupán a nevükre keresztelt E-Ten mobilokat láthattunk a gyártótól. Az F1 névre hallgató készülékben a Snapdragon-platform dolgozik, amely lelke az 1 gigahertzes órajelen ketyegő Qualcomm 8520 ARM-processzor.

 

acer-f1-windows-mobile-65.jpg
 

 


A készülék tartalmaz mindent, amely egy felső kategóriás modelltől elvárható: az érintőkijelző 3,8 col átmérőjű, 480×800 pixel felbontású. A kommunikáció terén is jeleskedik a készülék: négysávos GSM és háromsávos HSPA-hálózatokon (maximum 7,2/5,76 Mbit) működik, de támogatja az EDR-es Bluetooth 2.1-et és a Wi-Fi 802.11b/g szabványokat is.

 

A kategóriában már alapkövetelményként számon tartott A-GPS sem hiányzik a mobilból, a kamera pedig egy autofókuszos, 5 megapixeles szenzorral ellátott darab. A RAM/ROM mennyisége 256/512 megabájt, utóbbi maximum 32 gigabájtos microSD-kártyával bővíthető.

 

acer-f1-computex-1.jpg

 

Extraként megemlítendő a 3,5 mm-es Jack-kimenet, a gyorsulás- és fényerősség-érzékelő. A Windows Mobile 6.5-ös készülék méretei 118.6 x 63 x 12 mm, tömege 130 gramm - az 1350 milliamperes Li-Ion akkumulátorral együtt.

 

Az angol Clove Technology oldalán már kint is van: ezek szerint az Egyesült Királyságban az Acer F1 gyári függetlenül nettó 339,25 fontba fog kerülni, amely átszámítva durván 102 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.