Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Logikai játék közösségi pályaszerkesztővel, boton osonó nindzsa, friss vér az endless runner kategóriában, hónapokra elég játékidőt nyújtó puzzle.

Hirdetés

Nem árt időben felkészülni az idei nyár eddigi várhatóan legforróbb hétvégéjére, kezdjük is mondjuk néhány remek időtöltést nyújtani képes androidos játék telepítésével! A múlt heti játékajánlónk itt olvasható, nézzük mivel játsszunk majd a hideg italunk mellett!


Hirdetés


Socioball

Az elmúlt hónapokban a megszokottnál többet lehetett hallani a játékok moddolásáról, azonban ezt a tevékenységet általában olyan személyek végzik, akik nem csak érdeklődnek a kedvenc játékuk megbuherálása iránt, de hajlandóak elég sok időt rászánni a szükséges szoftverek kezelésének elsajátítására. A mobilos játékok esetében szinte hallatlan a moddolás, cserébe most egy különösen érdekes példát láthatunk arra, mikor a moddolás rögtön egy dizájndöntés.


Az androidon teljesen ingyenesen játszható Socioball önmagában nem nevezhető műfajteremtőnek. A játéktér négyzetrácsokból áll, a célunk eljuttatni a labdánkat a céljába. A labda útját iránymódosító eszközökkel tudjuk befolyásolni, ezeket a négyzetrács bizonyos részein tudjuk elhelyezni. Némelyik csak síkban módosítja az irányt, mások a magasba lökik a labdát, plusz vannak gombok, amelyekkel egyes akadályok magassága állítható.


Nem rossz, de a játék igazi érdekessége, hogy van benne egy felettébb egyszerűen kezelhető pályaszerkesztő. A játékosnak csak be kell lépnie a Twitter-fiókjába, ezután a Twitteren keresztül meg tudja osztani a saját maga által tervezett pályákat, továbbá játszhat a mások által készítettekkel. Ügyes!


Arrow

Lehet újat mutatni az endless runner kategóriában. Az Arrow érdekessége, hogy a kijelző nyomva tartásával folyamatosan balra kell oldalaznunk benne. A sárga négyzeteket felszedve a legendás Snake-ben látott módon egyre hosszabb farka lesz a karakterünknek, a felszedett négyzetek összege adja a pontszámot. Ezen felül lila élköveket is felszedhetünk, ezekkel új karaktereket és háttereket oldhatunk fel.


A játékban reklámok és in-app vásárlások is vannak, előbbiektől egy szabadon választott összegű vásárlással örökre megszabadulunk. Vásárláskor sejthetően lila ékköveket tudunk szerezni.


Stick Hero

Szuper egyszerű mobilos játék, arra az esetre, ha lenne pár unalmas és szabad percünk. A Stick Hero lényege, hogy a nindzsa figuránkat átjuttassuk az egyik emelvényről a másikra, az emelvények közti teret egy botszerűséggel kell áthidalnunk. A botunk hosszát a kijelző lenyomásának időtartama határozza meg, sejthetően nem lehet sem túl rövid, sem pedig túl hosszú. Ezen felül a boton való átsurranás közben a bot alatt lévő cseresznyéket sem árt felszednünk. Ehhez egy koppintással a bot aljára kell forgatnunk a nindzsánkat, majd egy újabb koppintással vissza kell forgatnunk, hogy épségben megérkezzünk a következő emelvényre.


A reklámok eltávolítása 613 forintba kerül, a cseresznyék megszerzésével vagy vásárlásával más karaktereket oldhatunk fel.


Block Puzzle

Alapjában véve semmilyen szuper érdekes mechanika sem található a Block Puzzle-ben, vélhetően a többség már találkozott ezzel a típusú játékkal: a különböző alakzatok megfelelő összeillesztésével ki kell töltenünk a játékteret. Az egyetlen kiemelkedő tulajdonságát kirakósok száma adja, ugyanis összesen 6000 (!) darab található benne. Három játékmód és öt nehézségi fokozat közül választhatunk.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.